Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Originálne hrnčeky so svojím vlastným motívom

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako objednať tovar
Storno podmienky
Lubica

Dobry den,
Ak objednam 6 magickych hrncekov, kazdy s inou fotografiou, pricom kazdy bude darcekom pre inu osobu, ako budem vediet ktory hrncek je s akou fotografiou, aby darceky boli spravne rozdelene? (Kedze hrnceky su pred pouzitim rovnake cierne). Dakujem, L.

FaxCOPY a. s.

Dobrý deň, v tomto prípade odporúčame vytvoriť každú objednávku samostatne, ku každej objednávke bude pridelené samostatné číslo objednávky, ku ktorému si budete vedieť priradiť vašu fotografiu.

Lubica

Dobry den,
Prosim vas, kedze Veľkosť potlačiteľnej plochy je 9×20 cm, tak na hrncek je vhodne umiestnit 2 fotografie? Lebo jedna fotka by na takyto rozmer bola asi prilis „natiahnuta“, alebo zostane cela jedna strana hrnceka biela? Ako to riesite? Pripadne na jednu stranu hrnceka fotka a na druhu stranu vhodny text??? Tiez uvadzate, ze na hrnceku musi zhora i zdola zostat 1cm biely – to ale riesite vy, ja zrejme toto nemusim riesit?
Dakujem pekne za odpovede,
 L.

FaxCOPY a. s.

Dobrý deň, pri objednávke máte možnosť voľby, kam fotografiu umiestnite – naľavo od uška, napravo od uška, alebo na stred – čiže oproti ušku. Túto voľbu vyberáte priamo pri vytváraní samotnej objednávky. Fotografiu nie je možné natiahnuť – vždy zachovávame pôvodný pomer strán a v rámci danej potlačiteľnej plochy je možné fotografiu na hrnček umiestniť. takže ak máte menšiu fotografiu a umiestnite ju naľavo od uška (tzv. hrnček pre praváka), opačná strana ostáva bez potlače. Uvedený okraj nemusíte vôbec riešiť, je to informácia pre zákazníkov, aby neočakávali potlač až po okraj – technológia výroby to totiž neumožňuje.

Martina

Dobrý deň neviem tam priradiť fotku, idem podľa návodu dostanem sa do tlače všetko dám ako mam a nič…

FaxCOPY a. s.

Dobrý deň,
fotografiu, ktorú chcete mať na hrnčeku prikladáte až pri vytváraní samotnej objednávky hrnčeka na tejto stránke: https://www.darcekyodsrdca.sk/domacnost-a-kancelaria/hrnceky-s-potlacou-a-fotkami
V prípade, ak vám objednávku nejde vytvoriť, prípadne súbor nejde priložiť, prosím, kontaktujte našu on-line podporu na www.faxcopy.sk.

Miroslava Svetlovská

Dobrý deň chcela by som dva hrnčeky s fotkou. Chcela by som sa spýtať či sa tam nedá dať aj dáky text jeden chcem dať svojej kamarátke a ten druhy svojej starkej. A potrebovala by som to do piatku mať zatiaľ ďakujem.

FaxCOPY a. s.

Dobrý deň, na hrnček si môžete dať nažehliť ľubovoľnú fotografiu alebo text. Stačí nahrať potrebný motív pri vytváraní objednávky. Pri vytváraní koláže na hrnček môžete využiť služby nášho grafika – grafické práce však nie sú zahrnuté v cene voucheru. Lehota vyhotovenia pre zľavomatovú kampaň je 5 pracovných dní, preto odporúčam zadať objednávku samotného hrnčeka čo najskôr. Ak si želáte vyhotovenie do určitého termínu, prosím zadajte vašu požiadavku do poznámky pri vytváraní objednávky.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore