Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Klasická masáž chrbta a krku alebo medová detoxikačná masáž

4,7 / 5 Monika Uličná - BODY ZONE Prešov  (mapa)

Nenechajte si ujsť nové ponuky podniku Monika Uličná – BODY ZONE

Postrážime, aby vám už žiadna nová ponuka neutiekla.

 Upozorniť na nové ponuky

Podobné ponuky, z ktorých si určite vyberiete

Zobraziť viac podobných ponúk

Zobraziť pôvodnú ponuku

Prehľad ponuky

5,0

profesionálny prístup, kvalitná masáž, perfektná masérka, príjemné prostredie, maximálna spokojnosť

Mgr. Anna
Varianty (2)

Máte radi sladké? Tentokrát sa ho dočkáte dokonca aj na masážnom stole! A pre tých, ktorí zas sladké veľmi nemusia, je tu už povestná klasika.

Masáž je spôsob, ako odplaviť všetky problémy. A med je spoľahlivý prostriedok, ako to ešte urýchliť. Vyberte si klasickú masáž alebo detox s medom, oddýchnite si a zbavte sa svojich bolestí a starostí!

Klasická masáž vás uvoľní a zrelaxuje – a to po fyzickej aj psychickej stránke. Masírovanie zlepšuje krvný obeh, odstraňuje bolesť a stuhnutosť svalov a šliach. Zmizne tak únava aj napätie a vy sa budete cítiť opäť plní energie.

S čím vám pomôže klasická masáž?

Med je všeliek, to je o ňom známe. Ale medová masáž je hotový malý zázrak. Detoxikuje organizmus a zanechá vo vás pocit čistoty a osvieženia. Masáž je účinná voči niektorým chorobám, ale aj pri napätí zo stresu.

Počas masáže sa ozdravné látky v mede dostávajú do tela a vyplavujú toxíny, čím sa čistí váš organizmus a zároveň vaša pokožka ostáva zamatovo hladká.

Telo sa po medovej masáži detoxikuje ešte ďalších 24 hodín, preto nie je vhodné používať na masírovanú časť tela mydlo, sprchový gél ani telový krém.

Pri akých problémoch pomáha medová masáž?

Hore