Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Stop fajčeniu a alergiám vďaka biorezonancii!

4,1 / 5 Bioreta (4 pobočky) Trenčín  (mapa)

Nenechajte si ujsť nové ponuky podniku Bioreta

Postrážime, aby vám už žiadna nová ponuka neutiekla.

 Upozorniť na nové ponuky

Podobné ponuky, z ktorých si určite vyberiete

Zobraziť viac podobných ponúk

Zobraziť pôvodnú ponuku

Prehľad ponuky

(4 pobočky) Kontakt
5,0
Erik33
Varianty (4)

Zbaviť sa zlých vplyvov a vlastných zlozvykov? Existujú 2 spôsoby. Tým prvým je pevná vôľa, odriekanie, rôzne bolestivé terapie a procedúry, stres… A tým lepším je biorezonancia!

Zima je obdobím, kedy naša imunita dostáva naozaj zabrať. Telo sa vie voči negatívnym vplyvom síce brániť aj samé, ale občas mu treba pomôcť.

Biorezonančná metóda liečby BICOM je špeciálny diagnostický a terapeutický postup, ktorý patrí zatiaľ k alternatívnej liečbe, používa sa však už viac ako 25 rokov. Základ tvorí tradičná medicína založená na skúsenostiach vychádzajúca z komplexného pohľadu na človeka.

Ide o bezbolestnú a nenásilnú oscilačnú terapiu, ktorá je ovládaná počítačom. Táto terapeutická metóda dokáže bez akýchkoľvek vedľajších účinkov na biologickej úrovni a záťaže, rýchlo otestovať vaše telo a následne stimulovať jeho samoliečiteľské sily.

Testovanie a odstránenie alergií

Posledné mesiace zimy si asi viac spájate so sviatkami ako s rôznymi alergiami, ale myslieť dopredu nie je nikdy na škodu. Darujte si už na Vianoce jar a leto bez nepríjemných alergických prejavov! Vďaka biorezonancii alergie zmiznú a vy budete mať celý čas istotu, že jar a leto si užijete naplno! Čítajte viac TU.

Antinikotínova terapia

Novoročné predsavzatia sú tradičným rituálom. Veď sa hovorí, že ako na Nový rok, tak po celý rok. Začať žiť podľa nich ťažké nie je, ale vydržať – to je už horšie. Prestať fajčiť, to je asi jedno z najčastejších predsavzatí, ale zároveň najťažších. Teraz vám s ním pomôže biorezonancia! Dať stop nikotínu tak bude omnoho jednoduchšie a pohodlnejšie.  Čí­tajte viac TU.

Biorezonančné centrum Bioreta nájdete až v štyroch slovenských mestách (Trenčín, Poprad, Košice, Michalovce). Prečítajte si všetky diagnos­tické i terapeutické možnosti prístroja BICOM.

Hore