Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Športová alebo relaxačná masáž a pobyt v infrasaune

4,8 / 5 Masážny salón MOON Žilina  (mapa)

Nenechajte si ujsť nové ponuky podniku Masážny salón MOON

Postrážime, aby vám už žiadna nová ponuka neutiekla.

 Upozorniť na nové ponuky

Podobné ponuky, z ktorých si určite vyberiete

Zobraziť viac podobných ponúk

Zobraziť pôvodnú ponuku

Prehľad ponuky

5,0

Teplo infrasauny príjemne nahreje telo, potom už len prenechať šikovnej masérke…a slasť je…

Eva
Varianty (2)

Keď oddych a uvoľnenie, tak masáž. A keď už oddych, tak poriadny – a to je masáž aj so saunou! Teraz dokonca nájdete takýto kompletný relax spolu na jednom mieste.

V novom masážnom salóne Moon v Žiline vedia, že keď si nájdete čas na oddych, tak ho chcete využiť najviac, ako sa dá. A preto okrem rôznych druhov masáží vám je k dispozícii aj infrasauna.

Pre dokonalý relax a úplné uvoľnenie sa tak najprv prehrejete v infrasaune (teplota 45 – 60° C), ktorá podporuje váš krvný obeh, zlepšuje imunitný systém a uvoľňuje svalové napätie a spazmy.

Vďaka teplu, ale aj svetelnej terapii a relaxačnej hudbe, sa vaše telo pripraví na nasledujúcu masáž, ktorá bude potom efektívnejšia a účinnejšia.

Masáž okrem zmiernenia bolesti a napätia svalov pomáha aj pri únave, migréne a strese. Podporuje pravidelný spánok, hojenie rán, krvný obeh a nervový a lymfatický systém. Takisto zvyšuje pružnosť tela a urýchľuje vylučovanie odpadových látok. 

Vďaka saunovaniu tak budete mať z masáže nielen dvojnásobný zážitok, ale aj dvojnásobný osoh a váš čas na oddych využijete naplno!

Hore