Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Nano neviditeľné tekuté stierače – set na ochranu skla

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Lucia

Dobry den, pozerala som na vasej stranke video o nanasani tekutych stieracov a bola tam informacia, ze je potrebne, aby po naneseni stalo auto 24 hod v klude, pricom ma byt rozmedzie teplot 3 – 30 stupnov. Kedze je zima a u nas su teploty pod nulou v noci aj pocas dna, zaujimalo by ma ci treba naozaj vyckat s aplikaciou po zime alebo to bude mat nejaky efekt, ak by som stierace aplikovala napr pri teplote 1 stupen nad nulou.
Dakujem za odpoved

NanoProm.sk

Dobrý deň. Neskúšali sme, čo to spraví ak sa to nanesie pri nižších teplotách. Držíme sa oficiálneho odporúčania priamo od výrobcu daného produktu. Pravdepodobne to bude zo začiatku fungovať rovnako ale otázna je celková životnosť… Určite odporúčam počkať, kým sa teploty budú pohybovať nad 3 stupne po dobu 1 dňa.

Rastislav Klimza

Dakujem za odpoved, ale neodpovedali ste mi na prvu otazku – ako na zivotnost produktu vplyva umyvanie auta v autoumyvarke (saponaty, cistiace kefy, susenie, vosk …) ?

Dakujem.

NanoProm.sk

Pardon, prehliadol som tú časť otázky. Z vlastnej skúsenosti neviem povedať. Ja umývam auto v ručnej autoumyvárni. Chemikálie budú ± asi rovnaké, takže rozdiel by mohol byť len k kefách. Vplyv to bude mať, ale neviem odhadnúť či to vydrží 10 alebo 50 umývaní.

Rastislav Klimza

Ako na to pôsobí umývanie auta v autoumyvárke ? A ako pôsobí na túuto technológiu oškrabávanie námrazy zo skla ? Ďakujem.

NanoProm.sk

Dobrý deň. Používanie letnej alebo zimnej zmesi do ostrekovačov má len minimálny vplyv na životnosť. Deklarovaná životnosť počíta s tým, že pravidelne používate ostrekovače.
Námraza sa po nenesení oškrabáva výrazne ľahšie a rovnako to má len minimálny vplyv na životnosť.

Igor

Prosím Vás ako dlho to vydrží na skle? A ako to vyzerá keď napadne 30 cm snehu? Ďakujem za odpoveď.

NanoProm.sk

Dobrý deň, životnosť záleží od počtu najazdených kilometrov, od ročného obdobia a či parkujete vonku alebo v garáži. Pri nájazde cca 20 tis. km ročne a parkovaní vonku mi to vydrží v dobrej kvalite cca 8–9 mesiacov. Dobrou kvalitou myslím to, že kvapky stále odlietajú pri medzimestskom tempe (90–100 km/h).
S tým snehom neviem presne ako to myslíte. Ak auto stojí, tak na ňom bude 30 cm snehu. Pri hustom snežení a jazde je väčšinou potrebné zapnúť aj klasické stierače.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore