Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Preneste sa do virtuálnej reality vo Fun flow v Košiciach!

4,8 / 5 FUN FLOW - virtual experience Košice  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Deti
Storno podmienky
Benefity
Slavka

Dobrý deň,
chcem sa opýtať, či v rámci jedného voucheru variant 1 až 4 osoby môžeme mať všetci naraz okuliare VR alebo sú k dispozícií jedny okuliare ktoré si budeme striedať?

FUN FLOW - virtual experience

Zdravím Slavka, túto vec sme už riešili niekoľkokrát v našich príspevkoch, tak Vám to len narýchlo zhrniem. V popise akcie sa píše, že jeden zakúpený voucher platí len pre jedno zariadenie. To v praxi znamená, že ak chcete hrať dvaja naraz, je potrebné dokúpiť si ešte jeden voucher. Dokopy máme dve sady VR a jeden VR závodný simulátor čo umožňuje hrať trom ľuďom naraz.

Zdenka

Dobrý deň,
chcem sa opýtať. Je možné využiť 2 okuliare,teda samozrejme 2 vouchery súčasne s tým,že VR nebudú spoločné iba v rovnakom čase?

FUN FLOW - virtual experience

Zdravím Zdenka, nie som si úplne istý či správne rozumiem Vašej otázke. Ak máte zakúpená 2 vouchery, môžete si zarezervovať obe naše zariadenia na ten istý čas, aby ste mali istotu, že bude možné využit multiplayer hry. Ak máte nejaké špeciálne požiadavky,ne­váhajte nás kontaktovať na našom tel. čísle 0915 770 574

Dominika Lazurova

Dobrý deň,
A vramci jedného voucheru je možné vyskúšať pre jednu osobu rôzne hry? Aj zoskok aj jazdu na aute, prípadne ten ninja boj a pod.?
Ďakujem

FUN FLOW - virtual experience

Dobrý deň Dominika, 1 voucher je platný len na jedno zariadenie, ale vieme Vám to skombinovať so závodným simulátorom v prípade, že daný čas nebude obsadený. Čo sa týka VR, môžete si vyskúšať akékoľvek hry z našej ponuky. Prajeme príjemný deň :)

katka

hi, if I want to buy this as a present, but I do not know the name of the person that will use it, can I buy it on my name and somehow make it happen?

Zlavomat.sk

Hello,
of course, you can buy the voucher on your name and then, you giving a voucher to a person. On the voucher are not given any name.

Miška :)

To znamená, že 1 osoba má 30 minút a potom druhá 30 minút zvlášť, alebo je to 15 minút pre jedného+15 pre druhého?

FUN FLOW - virtual experience

Znamená to, že ak si zakúpite jeden 30 minutový voucher a prídete dvaja tak si ho v rámci pol hodiny môžete vyskúšať na jednom zariadení obaja. Ako si to podelíte vy je už výhradne na vás.
 Marek

Val Lilly

Ak by sme chceli prist tím 10–15 ludi naraz a zabavit sa? to by sa nedalo?

FUN FLOW - virtual experience

Zdravím Val, naše centrum ponúka okrem individuálnych akcií pre jednotlivcov či páry aj možnosti skupinových akcií či teambuildingov. Max kapacita ľudí v našich priestoroch je cca 12 ľudí, tak aby sa cítili pohodlne :)
pre individuálne požiadavky nás neváhajte kontaktovať telefonicky či mailom.
 Marek

Miška :)

Dobrý deň,
v možnosti 30 minút pre 1–2 osoby sa píše, že v cene je jedno zariadenie VR. Môžu to využiť aj 2 osoby súčasne, teda s dvoma zariadeniami VR? Ďakujem

FUN FLOW - virtual experience

Dobrý deň, zakúpený voucher platí len na jedno zariadenie, Ak máte záujem vyskúšať si obe zariadenia naraz, je potrebné zakúpiť si 2 kupóny.
 Marek

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore