Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Klasické, konverzačné a individuálne jazykové kurzy

3,3 / 5 L-school - Jazyková škola Bratislava  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Benefity
Romana

Dobrý deň,


rada by som sa informovala ohľadom kurzu angličtiny pre mierne pokročilých turnus od 27.05.- je ešte voľný? a v akých dňoch a hodinách by prebiehal? 


Vopred ďakujem za odpoveď
Smazak - L-school Jazyková škola

Dobrý deň,

Možnosti su dve pondelok a streda 16:45 pripadne utorky a štvrtky o 18:00. Začiatok turnusu sa posúva na 3.6. respektívne 4.6. Dalsi info Vam rad poskytnem aj telefonicky na 0915 79 79 55

emilia.malovicova@petitpress.sk

Dobrý deň želám, otázka: rada by som sa zúčastnila na kurz angl. pre začiatočníkov, ozaj začiatočníkov, a potrebujem vedieť v akom čase tento kurz prebieha, nakoľko som zamestnaná a vyhovuje mi skoro ráno, alebo v neskorších poobed. hodinách.
ďakujem za odpoveď a prajem pekný deň

Smazak - L-school

Dobry denn

Kurz pre zaciatocnikov bude v pondelky a stredy o 18:00. Zaciatok turnusu o 3.6.

andrea

dobry den, chcela by som si kupit dva kupony na konverzacny kurz tak aby som mohla skolu navstevovat cele leto. je to mozne? bud pokrocily alebo mierne pokrocily, vybrala by som si podla toho kedy su hodiny, v rozvrhu to este nie je. vidim ze kupon si este nekupil nikto. trieda sa otvori aj tak ? dakujem

Smazak - L-school

Dobry den

Konverzacie z anglictiny v lete budeme mat pravdepodobne len v termine stredy 15:00–17:00. Ak sa prihlasia dalsi studenti, otvorime aj dalsie skupiny.

Lucia

Dobry den, konverzacny kurz v nemeckom jazyku nemate v ponuke?

Smazak - L-school

Dobry den

Na letne mesiace nan asi nenajdeme dost studentov. Ale v septembri to uz nebude problem. Pripadne mozete vyuzit kurz pre mierne pokrocilych z nemciny a utorky a stvrtky o 19:15.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore