Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Športová alebo relaxačná masáž či bankovanie a pobyt v infrasaune

4,8 / 5 Masážny salón MOON Žilina  (mapa)

Nenechajte si ujsť nové ponuky podniku Masážny salón MOON

Postrážime, aby vám už žiadna nová ponuka neutiekla.

 Upozorniť na nové ponuky

Podobné ponuky, z ktorých si určite vyberiete

Zobraziť viac podobných ponúk

Zobraziť pôvodnú ponuku

Prehľad ponuky

5,0

Krásne prostredie, čisté, voňavé, harmonické, milá masérka a skvelá masáž!
Odporúčam :-)

Marcela
Varianty (3)

Keď oddych a uvoľnenie, tak masáž alebo bankovanie. A keď už oddych, tak poriadny – a to aj so saunou! Teraz dokonca nájdete takýto kompletný relax spolu na jednom mieste.

V novom masážnom salóne Moon v Žiline vedia, že keď si nájdete čas na oddych, tak ho chcete využiť najviac, ako sa dá. A preto okrem rôznych druhov masáží vám je k dispozícii aj infrasauna.

Pre dokonalý relax a úplné uvoľnenie sa tak najprv prehrejete v infrasaune (teplota 45 – 60° C), ktorá podporuje váš krvný obeh, zlepšuje imunitný systém a uvoľňuje svalové napätie a spazmy.

Vďaka teplu, ale aj svetelnej terapii a relaxačnej hudbe, sa vaše telo pripraví na nasledujúce bankovanie či masáž, ktorá bude potom efektívnejšia a účinnejšia.

Masáž okrem zmiernenia bolesti a napätia svalov pomáha aj pri únave, migréne a strese. Podporuje pravidelný spánok, hojenie rán, krvný obeh a nervový a lymfatický systém. Takisto zvyšuje pružnosť tela a urýchľuje vylučovanie odpadových látok.

Bankovanie je veľmi stará liečebná metóda známa už v stredoveku. Je to metóda založená na prikladaní sklenených okrúhlych nádob – baniek nahriatých vzduchom, pri ktorom sa vytvorí podtlak. Banky pôsobia na kožu, krv, energiu, kosti, kĺby, nervový systém, obehový systém…

Vďaka saunovaniu tak budete mať z masáže nielen dvojnásobný zážitok, ale aj dvojnásobný osoh a váš čas na oddych využijete naplno!

Hore