Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Vstup na jediný vnútorný minigolf v Košiciach

4,6 / 5 Astoria Minigolf Košice  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Deti
Benefity
Norbert Pogány

Zdravím,
dalo by sa prosím u Vás, zakúpiť cca 6–8 takýchto vstupov naraz? Dcérka by si tam vedela predstaviť ako narodeninovú atrakciu, kde by zavolala niekoľkých spolužiakov… Aký by bol postup, aby si OZAJ všetci zahrali, bez zbytočného čakania, resp. je možnosť si to prenajať na cca 60 minút celé? ĎAKUJEM!
Norbert P., Košice, 08.02.2017

Astoria Minigolf

Dobrý deň, robíme samozrejme aj narodeninové oslavy, len to nie je súčasťou tejto zľavomatovej akcie. Všetky podrobné informácie o narodeninových oslavách nájdete tu: https://astoriaminigolf.sk/novinky-akcie/

V prípade akýchkoľvek ďalšīch otázok, sme Vám kedykoľvek k dispozícii.

Lucia

Zdravim a niekoho do personalu nepotrebujete?vies ze to tu na nepatri ale za odpoved dakujem.

Astoria Minigolf

Aktualne nepotrebujeme.

Jaroslav Kolibar

Dobry vecer da sa rezervovat aj telefonicky?co sa plati dospela osoba na hodinu ci ako to mate 90minut?a kde zaparkujem kedze pri lidli je to platene?dakujem.

Astoria Minigolf

Dobrý deň, dá sa rezervovať telefonicky, ale nie je to nutné(tel.č.0556223806) Bežná cena dospelej osoby na 90min. je 3,50€. Parkovať môžete zdarma na chodníku z bočnej strany budovy-ul.Milosrdenstva, alebo zo zadu n ul.Šoltesovej. Platené perkovisko 0,50/hod je pred hotel.akadémiou alebo oproti na Vojvodskej ulici. Vyhradené a označené parkovisko(ASTORIA FIT&GYM) na 5 miest je za budovou. Všetky informácie nájdete aj na našej web. stránke www.astoriaminigolf.sk Prajeme pekný deň.

Terézia

Dobrý deň. Pre dieťa 6–18 rokov he vrátane 18 r. alebo do 17, 99 r. Mali sme už s tym viackrát problém preto sa pre istotu pýtam. Dakujem veľmi pekne.

Astoria Minigolf

Dobry den,

Dieta do 17,99, teda este nemalo 18 rokov.

S pozdravom
Astoriaminigolf.sk

Mackova

Dobry vecer…chcem sa informovat …mam u
Vas zaplateny voucher 25.12.2017. na minigolf 2dosp+2deti… z banky mi to hned stiahli, nakolko mi hned po zaplateni vybil mobil nedostala som sa k tomu hned…kde voucher odoslat......­..vedeli by ste mi pomoct…ako pokracovat…Dakujem …pekny vecer

Astoria Minigolf

Dobry den, ak ste dostali mailom voucher, ten staci doniest/ukazat v mobile obsluhe pri vstupe na minigolf.

S pozdravom
Andrej Kackos
astoriaminigolf.sk

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore