Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Nezabudnuteľný relax v 4* penzióne v najslávnejších poľských kúpeľoch

4,7 / 5 Penzión Gaborek**** Krynica-Zdrój - Poľsko (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Deti
Príplatky
Storno podmienky
Benefity
Terézia Mruzová

dobrý deň, máte volne ubytovanie na 2 noce od 30.8. do 1.9. pre ľ dospelých …Ďakujem

Zlavomat.sk

Dobrý deň, Terézia,

ďakujeme za Vašu otázku. Ohľadne dostupnosti voľných kapacít na Vami vybraný termín je potrebné kontaktovať priamo hotel na tel. čísle +4818 262 67 10, alebo e-mailom na recepcja@pensjonatgaborek.pl. Nakoľko sa jedná o zahraničný hotel, komunikácia prebieha v cudzom jazyku. Pokiaľ by ste mali s komunikáciou problémy, neváhajte nás kontaktovať na podpora@zlavomat.sk a my Vám s rezerváciou radi pomôžeme.

Prajem Vám krásny deň.

Ján

Dobry deň, dalo by sa zistiť na recepcii penziónu, či je ešte voľný termín 8.9 – 10.9 pre 2 dospelých a 1 krát 4 r. dieťa. Ďakujem veľmi pekne za info.

Zlavomat.sk

Dobrý deň, Ján,

ďakujeme za Vašu otázku. Napíšte nám Vašu požiadavku na podpora@zlavomat.sk a my Vám s rezerváciou pobytu radi pomôžeme.

Prajem pekný deň.

Viki

Dobrý deň, máte prosím voľný termín pre 4 osoby na 20 až 22.07? Ďakujem

Zlavomat.sk

Dobrý deň,

ďakujeme za Vašu otázku. Ohľadne dostupnosti voľných termínov je potrebné kontaktovať priamo hotel na recepcja@pensjonatgaborek.pl, alebo na tel. číslach +48 182 626 710, +48 182 626 711.
Komunikácia s hotelom prebieha v cudzom jazyku. Pokiaľ by ste mali s komunikáciou problémy, neváhajte nás kontaktovať na podpora@zlavomat.sk.

Prajem pekný deň.

Karol

Chcem sa spytat na celkovu cenu pobytu na 3 noci v nejakom volnom termine od 17.2. do 28.2. pre 2 dospelych a 2 deti (6 a 4 roky). Dakujem.
 Karol

Zlavomat.sk

Dobrý deň,

na daný termín je potrebné kontaktovať priamo hotel, keďže my nevidíme do ich rezervačného systému. Čo sa týka príplatkov za deti vo veku 4–10 rokov – 20€/noc s polpenziou, príplatky sa hradia až priamo na recepcii pri nástupe na pobyt.

Želám pekný deň.

Michal Dolinic

Dobrý deň rad by som sa informoval o voľných ubytovacích kapacít… Jedna sa mi o termín 12 až 14.01.2018 jedna izba pre dve osoby…
Dakujem

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore