Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Vysokokvalitná káva Brosio s koláčom na výber

4,7 / 5 Spusta kaviareň (2 pobočky) Bratislava - Ružinov  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Evi Lein

Da sa to prosim vas zobrat aj take away?

Spusta kaviareň

Ano da sa zobrat aj so sebou.

Matej Michlík

Dobrý deň, nerozumiem vašej odpovedi vyššie, mám podobnú otázku – je možné uplatniť v prevádzke v „starom“ Avione na Americkom/Odbo­rárskom námestí? V detailoch ponuky je uvedený Avion pri letisku.

Spusta kaviareň

Dobry den tento, asi som to trosku poplietol aj ja v predoslej odpovedi. Kedze odpovedam na vsetky tri akcie ktore bezia sucasne som si nevsimol na ktoru akciu odpovedam. Tento voucher k tejto akcii je platny iba na prevadzkach avion letisko (ivanska cesta) a fresh market(roznavska cesta). Ak chcete uplatnit akciu na prevadzke na odborarskom namesti musite mat zakupenu druhu akciu rovnako bezi na zlavomate. Pozerajte kde sa da voucher uplatnit. Dufam ze som to vysvetlil dostatocne 🙄

Mária

Nebolo možné uplatniť kupón v Avione, vraj nemáte zabezpečené duplicitné uplatnenie na prevádzkach a odmietli akceptovať sms voucher.

Spusta kaviareň

Nebolo mozne nakolko ste si kupili voucher na inu prevadzku. Kupon som uplatnil nasledne na prevadzku stary avion odborarske namestie. Na kupone je napisane kde si ho mozete uplatnit. Prajem pekny den. A ako mi bolo povedane tak ste akciu dostali.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore