Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Farbenie, melír či strih s regeneráciou

4,7 / 5 Hrino Košice  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Storno podmienky
Marta Domachowska-Piroščáková

Dobrý den, chcela by som farbenie , melir a strih, mám vlasy pod lopatky dlhé, potrebovala by som sa i poradiť o farbe apd. Aký kupon zakupiť?

Salón IX. Košice

Dobrý deň, najlepšie bude ak nás telefonicky kontaktujete (0908 168 786) v čase od 9:00 do 18:00, tam sa presne porozprávame a dohodneme, že aký kupón je pre Vás ten správny. Pekný deň :)

Zuzana Lišková

Dobry den, ja sa cchem opytat v cene 13,99 € je aj strih? nakolko mi to zle ukazuje PC? dakujem

Salón IX. Košice

Dobrý deň prajem, kupón v hodnote 13,99 zahŕňa umývanie, masáž hlavy, regeneráciu a strih :). Tento kupón je pre vlásky PO plecia :)

Tereza

Dobrý deň , pri farbeni pod plecia sa vždy dopláca ten toner či len pri zosvetlení? Žiadne iné doplatky už nie sú? Pri balayage sa nedopláca nič ? Ďakujem za odpoveď :)

Salón IX. Košice

Dobrý deň prajem, Pokiaľ chcete iba farbiť vlásky, ( napr. chcete oživiť farbu) vtedy sa toner nepoužíva, ale ak by ste chceli melirovať, zosvetľovať či balayage, vtedy je potrebne vlasy aj natónovať, aby sme sa dopracovali k farbe ktorú chcete. Všetko ale záleží aj na tom, akú farbu vlasov mate teraz a akú máte presnú predstavu. Možno by bolo najlepšie, ak by ste k nám prišla na osobnú konzultáciu a presne by sme vedeli čo a ako :)

Zuzana

Dobry den, chcela by som sa opytat, ci pri zakupeni kuponu na farbenie vlasov pod plecia je zahrnute aj zosvetlenie, alebo je potrebne priplatit? Dakujem 🙂

Salón IX. Košice

Dobrý deň prajem, v cene kupónu je zahrnuté umývanie, styling a farbenie bez tonera. Za toner sa dopláca 20 € :)

Erika

Máte v ponuke aj farbenie vlasov na štýl Balayage?:)

Salón IX. Košice

Dobrý deň, samozrejme, máme :)

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore