Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Prístup ku všetkým VIDEO kurzom Learn2Code: MS Office, programovanie, Photoshop, fotografovanie, strih videa…

4,8 / 5 Learn2Code Bratislava - Nové Mesto  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Benefity
Veronika

Dobrý deň, čo mám robiť alebo kám sa mam ozvať v prípade že som si zakúpila tento kupón a nechtiac som si vymazala pri čistnení e-mailov spravu, ktorá obsahovala kód, ktorí mám zadať pri registrácií na LearnCode. Potvrdenie o platbe samozrejme mám. Ďakujem.

Learn2Code

Dobrý deň, Veronika,
prepokladám, že je potrebné sa ozvať priamo Zlavomatu alebo sa prihláste do svojho účtu na Zlavomate a tam by mal byť ten kód k dispozícii. Vďaka, pekný deň.
Marián / Learn2Code

Adriana Martikáňová

Ak za mesiac stihnem 5 kurzov dostanem 5 certifikátov?

Learn2Code

Ahoj Adriana, áno, presne tak. Keď stihneš 5 kurzov, tak budeš mať 5 certifikátov.
Pekný deň praje Marián z Learn2Code

Stefanko

Limit je 1kupon na osobu,viaze sa to na pouzitie v profile? Alebo iba na kupu? Je mozne,ze si jeden kupim a jeden dostanem od priatelky? Oba vyuzijem do 30.4. Dakujem

Learn2Code

ahoj Stefanko, limit je na kúpu. Ak sa stane situácia, ktorú popisuješ, tak môžeš u nás na https://www.learn2code.sk uplatniť obidva kupóny. Pekný deň praje Marián.

Dávid Gallik

Zdravim,
prosim Vás je možnosť stiahnutia si kurzov, počas predplateného mesiaca ?

Ďakujem

Learn2Code

Zdravím David, sťahovanie nie je možné ani povolené :) Vďaka za porozumenie. Marián / Learn2Code

Martin Mrva

Dobrý deň, kupón je možné podľa informácií využiť do 30.4.2018. Znamená to, že je možné uplatniť kupón napríklad 20.4.2018 a využívať zľavnený prístup ešte celý mesiac, alebo iba do 30.4.2018 ? Ďakujem

Learn2Code

Dobrý deň, kupón je potrebné uplatniť najneskôr do 30.4.2018 (vrátane) a od dátumu uplatnenia sa počíta mesačný prístup.
Marián / Learn2Code

Lydia

Vsetky pocitacove programy v ktorych sa pracuje si musime sami zaobstarat, vsak ?

Learn2Code

Dobrý deň, Lydia, áno, presne tak, všetky programy je potrebné si zaobstarať. Niektoré sú dostupné zadarmo, niektoré sú platené. Pekný deň. Marián z Learn2Code

Romana

Dobrý deň,

po zakúpení kupónu mám prístup do všetkých aktuálnych online kurzov, znamená to, že si sama vyberám, dni a časy kedy sa chcem kurzom venovať (pr. pustím si rôzne videá v rôznych časoch a samostatne pracujem a učím sa?). Alebo na akom princípe to funguje? Ďakujem

Learn2Code

Dobrý deň, Romana,
áno, študujete kedy to vám vyhovuje a kedy máte čas a chuť. Prístup je neobmedzený 24/7 počas toho predplateného mesiaca. Práca v kurze a štúdium je samostatná, k dispozícii je diskusné fórum, v ktorom lektor a ďalší účastníci kurzu odpovedajú na otázky študentov z kurzu.
Pekný deň, Marián / Learn2Code

Jan

Dobry den, mozem si teda popozerat vsetky vase kurzy ktore poskytujete? (viem ze za mesiac to nestihnem :) skôr chcem mať predstavu o kurzoch ktore nepoznam)

Learn2Code

Ahoj Ján, s týmto voucherom získaš prístup do všetkých aktuálnych online kurzov ako aj k tým, ktoré počas tvojho mesačného prístupu pribudnú. Pekný deň praje Marián z Learn2Code.

asdf

Je v ňom aj nový JS kurz? Thx

Learn2Code

Sú v ňom všetky online kurzy, aj nový JavaScript kurz.
Pekný deň praje Marián z Learn2Code.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore