Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Pánsky strih a holenie tváre v novootvorenom barbershope Sidepart

4,5 / 5 Sidepart Barbershop Bratislava - Nové Mesto  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Storno podmienky
Walter

Dobry den. Nie som slovak. Hovorite po anglicky?

Dakujem:)

Sidepart Barbershop

Hello. One of our barbers talks English so you can call 0908 288 399 and ask for a reservation in English, but if you will have some issues – just please write to us a mail with your contacts to barber@sidepart.sk and we will definately help you in other way! Have a great day ;)

Roman Šotter

VS.: 9842679626 Zaplatil som si cez zlavomat strihanie u Vas ale zatial mi neprislo ziadne info… viete mi poradit ako dalej

Sidepart Barbershop

Dobry den'! Ak dostali ste uz voucher zo zl'avomatu mogete zavolat' nam na 0908 288 399 a tedy dohodneme spolu najlepsij pre Vas cas na objednavku.

anonym

Dobrý deň. Holíte tvár klasickou britvou a pri objednaní služby „holenie tváre“ je aj poradenstvo, resp. typy ako si oholit tvár svojpomocne britvou doma? Ďakujem!

Sidepart Barbershop

Dobry den'! Kedy nakupite voucher zo zl'avomatu a potom mogete zavolat' nam na objednavku + ukazete ze vy chcete poradenstvo. Sme radi vám poradíme vsetko co potrebujete! Cakame na Vas!

Tomas

Robite aj návrhy tak ze klient chce zmenu ale nevie presne co mu bude pasovat (aký strih vlasov a brady)?

Sidepart Barbershop

Ano, navrhujeme samozrejme – ak bonus od nas pre klienta vzdy ide poradenstvo (typ vlasov a používanie vhodnej kozmetiky na vlasy, bradu, fúzy). Pokazeme aj foto co mogeme robit' aj dohodneme co bude najlepsie pre Vasy vlasy!

Andrej

Dobry vecer, strihate aj dlhovlasych muzov? Vopred dakujem

Sidepart Barbershop

Dobry ranok! Obycajne my strihame kratky vlasy ale mogeme z dlhich vlasov urobit' pekny klasicky kratsij uces. To zalezi ot tohto co chce klient a ho dlzky vlasov. Mate odfotene vlasy a co musime z nimi urobit'?

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore