Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Bieliace pásiky na zuby Cougar DeLuxe Pro-Whitening

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Eva

Dobrý deň. Nikde nemôžem nájsť hodnotenia týchto pásikov. Máte nejakú záruku v prípade,že mi zuby nevybielia aj ak by som presne dodržovala „bielu dietu“ a všetky pokyny?

COUGAR

Dobrý deň,

záruka neexistuje ani na ordinačné bielenie zubov u zubára 35%-ným peroxidom… A preto samozrejme neexistuje ani na neperoxidové bielenie. Nepoužitý produkt môžete vrátiť do 14 dní od prevzatia zásielky. Ako sa píše v popise produktu, týmito pásikmi dosiahnete najvyšší možný level bielenia zubov, aký je možné konkrétne na Vašich zuboch bez peroxidu dosiahnuť. Pásiky nemôžu nijako ovplyvniť Vašu doterajšiu rokmi prevádzanú ústnu hygienu, ani životosprávu, stravu, užívanie ATB a iných liekov, pitie kávy, fajčenie, (ne)navštevovanie dentálnej hygieny, genetiku, atď. Toto je dôležité povedať, pretože toto všetko (a mnohé ďalšie) sú faktory vplývajúce na bieliaci efekt. Na účinky kozmetických prípravkov záruky neexistujú. Ide tu o neperoxidový produkt. Ak chcete maximálny možný efekt, aký sa dá docieliť použitím peroxidu, treba siahnuť po peroxidovom produkte. Toto je neperoxidový produkt a kupujete si ho s týmto vedomím. Ide o produkt za 17,90 EUR, nie o ordinačné bielenie zubov za 350 EUR. Každopádne aj napriek nízkej cene máme obrovské množstvo spokojných zákazníkov. Ide ale aj o pochopenie toho, čo môžete z neperoxidového produktu dostať a aké sú hranice. Predpokladáme, že ani keď si kupujete pastu za euro v obchode s nápisom WHITENING, tak sa nepýtate na nejakú záruku vybielenia zubov. Produkt samozrejme funguje, avšak u každého človeka (s inými predpokladmi a faktormi vymenovanými vyššie) inak. Niekomu vybieli zuby skoro do snehovobiela, inému len minimálne, pretože uňho prevažoval niektorý z faktorov znemožňujúci bieliaci účinok a podobne.

Pri bielení zubov nemôžete dopredu nikomu nič sľubovať a garantovať ani pri ordinačnom bielení 35%-ným peroxidom, nieto ešte pri domácom bielení použitím produktu bez peroxidu za 17,90 EUR. Ďakujeme za pochopenie.

A ešte k hodnoteniam produktu. Produkt má vykonané všetky bezpečnostné hodnotenia. Vy ale asi myslíte skôr recenzie užívateľov. Tie môžete nájsť na heureke v našich recenziách, avšak tu samozrejme platí, že spokojný človek väčšinou nehodnotí. Spokojných zákazníkov a zákazníkov, ktorí fungujúci produkt kupujú opakovane, máme veľa. Avšak to sú tí ľudia, ktorí väčšinou bohužiaľ netrávia čas recenziami. Recenzie dávajú väčšinou len tí nahnevaní nespokojní a keďže je vidieť, že nespokojných užívateľov pásikov nemáme, je to jasný predpoklad toho, že produkt funguje a stovky-tisíce našich zákazníkov sú s týmito pásikmi spokojní.

Cougar.sk

Romana Dombrádiová

Dobrý deň je možný osobný odber?

COUGAR

Dobrý deň,

osobný odber my bohužiaľ neposkytujeme. Zásielku si ale môžete osobne prevziať na ktorejkoľvek pošte na Slovensku a pri objednaní kuriérom GLS v ktoromkoľvek ParcelShope GLS či Balíkomate. Ďakujeme.

Cougar.sk

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore