Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Bieliaci gél na zuby EXTREME WHITENING s aktívnym uhlím

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Katarina Jaszayova

Dobry den, vidim , ze sidlite na Moyzesovej, je mozne si zakupit u vas vyrobky priamo alebo si ich musim objednat cez Zlavomat?
Dakujem

Cougar.sk

Dobrý deň,

sme e-shop. Vybavujeme objednávky len online. Neumožňujeme osobný odber a platby v hotovosti. Platiť sa dá pri objednaní cez zlavomat.sk online prevodom či kartou s doručením Slovenskou poštou. Alebo pri objednaní za plnú cenu cez náš e-shop Cougar.sk na dobierku, prevodom, platobnou kartou, či cez PayPal a s doručením kuriérom GLS alebo Slovenskou poštou. Pre prijímanie hotovostných platieb je potrebné mať na prevádzke registračnú pokladnicu, ktorú momentálne ako e-shop nemáme. Ďakujeme za pochopenie.

Cougar.sk

Eva

Dobrý deň. Viete zaručiť,že táto pasta zuby vybieli? Vyskúšala som veľa bieliacich pást,no bez viditeľného výsledku.

Cougar.sk

Dobrý deň,

zaručiť sa nedá nič a to aj preto, lebo nepoznáme Váš chrup, Vaše stravovacie návyky, či starostlivosť o zuby a podobne. Každá zubná pasta je iná. Tento bieliaci gél obsahuje aktívne uhlie, ktoré má silné antibakteriálne účinky. Ak chcete zuby nejako výrazne bieliť, tak na to sú určené bieliace pásiky Cougar DeLuxe, ktoré taktiež nájdete na zlavomat.sk aj v našom e-shope. Žiadna zubná pasta na svete nedokáže zuby vybieliť. Pastami sa čistí len povrch zubov. Bielenie je o niečom inom ako o čistení vonkajšej plochy zubov. Ďakujeme.

Cougar.sk

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore