Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Dokonalý pohľad vďaka mihalniciam aplikovaným v Beauty Bare

4,1 / 5 Beautybar (3 pobočky) Košice  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Storno podmienky
Lucia

Dobrý deň, rada by som sa informovala, aké mihalnice by ste mi odporučili, idem si ich dať prvýkrát, so svojimi som relatívne spokojná aj s dĺžkou aj s hustotou. Odporúčali by ste mi 3D alebo skôr 4D? Ďakujem.

Beautybar

Dobrý deň, ak si neželáte mihalnice predžiť ani zahustiť , v takom prípade 3D technika bude postačovať . Mihalnice sa zvýraznia, výsledný efekt bude ako namaľované dokonalou špirálou. Budete však šetrič čas každodenného líčenia a odličovania :)

Vierka Lechmanova

Ešte otázočka prosim Vas keď zaplatím na účet píše sa že platba trva 2–4dni to uz sa môžem obj.alebo az ked Vam pridu peniažky?stačí ak Vam ukážem obj.v tel.alebo musim riešiť aj vytlačenie na papier…Ďakujem za odpoveď 🙂

Beautybar

Dobrý deň, úhradu platíte na účet zkavomatovemu portálu . Z mojej skúsenosti viem , že hneď po zaplatení obdrzite cislo vouchery na zadaný email. Toto cislielko potrebujeme my vytlačené , či v mobile na tom nezáleží :)

Vierka Lechmanova

Ďakujem krasne za odpoveď teda môžem salon navštíviť a pozrieť si ponuku poprípade nejake foto,aby sa mi lepšie rozhodovalo?Ak áno Prešov mi je najbližšie…treba tel.volať?

Beautybar

Áno prosím , tel.obj ne najrýchlejšia :) foto naších prác nájdete na FB : Celebrity Beauty Bar & Academy , ďakujeme

Vierka Lechmanova

Dobrý deň neodpovedali ste mi na moju spravu,preto by som Vas pekne poprosila o odpoveď,keďže som ešte ziadne mihalnice nemala rada by som sa dozvedela či keď nezakupim si ten produkt na zlavomate je cena ina ako keby sa obj.a po porade s Vami mi aplikujete mihalnice…vopred ďakujem za odpoveď…Pekný deň 🤗

Beautybar

Dobrý deň, je potrebné si kupón zakúpiť , alebo predtým telefonicky konzultovať Váš výber s kozmetičkou. Poprípade si zakúpiť 3D riasy a konzultovať po príchode na pobočku

Magdaléna Suchaničová

Dobrý deň, kúpila som si voucher na aplilkáciu 4D-7D mihlalníc. Ale Idem na dovolenku k moru. Rada by som vedieť Váš názor. Vysoké teploty, slaná voda asi nebude tá najlepšia kombinácia s novými riasami. Čiže, môžem si ich dať plikovať aj preddovolenkou a vydržia, alebo radšej po dovolenke?

Beautybar

Dobrý deň, veľa žien si dáva aplikovať mihalnice hlavne pred dovolenkou aby si šetrili čas aplikovaním očného make upu. Keď sa mihalnice dostanú do kontaktu so slanou vodou je potrebné ich vymyť sladkou vodou , vysušiť a prečesať. Sú odolné voči vode takže nie je dôvod sa obávať ich trvácnosti. Ak sa plánujete denne potápať , potom by som kvôli pohodliu volila aplikáciu po dovolenke

Vani

Chcem sa spytat kolko by stali u vas 3D mihalnice? Mam zaujem,len potrebujem vediet ako je postup najprv sa treba objednat a tak to ist zaplatit ? Pytam sa preto lebo mala som skusenost ked som musela cakat aby presla platba tyzden. Dakujem za skoru odpoved.

Beautybar

Dobrý deň , s mojich skúsenosti viem , že platba kartou je okamžitá s tlak aj cislo vouchery Vám prúde na email or minút po zaplatení . Následne sa prosím objednajte . Poprípade voucher viete dokladovať aj po aplikácii , ďakujeme

Monika

Dobrý deň. Nikdy som nemala robené mihalnice a v sobotu idem na svadbu . Mám mihalnice krátke riedke a rovné.. a potrebovala by som nejaké prirodzené. Čo by ste mi odporučili? A ešte nikdy som cez zlavomat nič nakupovala prosím poraďte mi čo a ako mám urobiť a či vlastne máte nejaký voľný termín, do piatku mám času habadej.

Beautybar

Dobrý deň, doporucili by sme jemné 4D mihalničky , malinko zahustené . Kliknite na možnosť 4D-7D mihalnice , zaplaťte a vytlačte cislo kupónu , ktorý Vám príde na email .
neuviedli ste pobočku , je potrebné si telefonicky termín dohodnúť cca 3 dni dopredu . Ďakujeme a želáme príjemný deň

Nikola

Dobrý deň, koľko stojí potom doplnenie 3D-4D mihalníc?

Beautybar

Dobrý deň, 18–22€

Renka

Dobry den, chcem sa spytat, ci pracujete aj v sobotu ?

Beautybar

Dobrý deň, naše salóny sú otvorené PO-PIA 8:00–20:00, želáme príjemný deň

Karin

Dobry den, chcem sa opytat aky je rozdiel medzi 9D, a ručne viazane?

Beautybar

Dobrý deň, 9D Hollywood Objem Riasy sú extrémne objemové mihalnice , kde sa 4 metódami lepenia mihalnice zahusťujú do maximálne objemu . Ručne viazané sú predpripavené vejáriky mihalníc , pre rýchlejšiu aplikáciu multilevel mihalníc s jemnulinkých vlákien . Efekt je jemnejší a deliktnejši ako pri 9D Hollywood.

Lenka Vrabľová Rohaľová

Dobry den,prosim Vas,ktore z uvedenych ponuk rias su najlepsou volbou pre prirodzeny vzhlad s lahkostou pre vlastne mihalnice.Dakujem za odpoved

Beautybar

Dobrý deň, norkové mihalnice s jemným zahustením by bola ideálna voľba . Jemne zahustia a nezaťažia . Pri konzultácii Vám dizajnérka poradí podľa dĺžky a hustoty Vašich vlastných mihalníc .

Timea

Dobrý večer, ešte sa chcem spýtať termíny v Prešove máte voľné? Sú obsadené na dlhšiu dobu alebo sa dá skôr?

Beautybar

Dobry den, stačí ak sa telefonicky objednáte 3–4 dni dopredu , dakujeme

Timea

Dobrý deň, chcem sa spýtať v cene pre 3D mihalnice je aj ich aplikovanie? Či je cena so všetkým komplet od poradenstva po nasadenie
Ďakujem za odpoveď

Beautybar

Dobry den, v cene je profesionálna aplikácia mihalníc na mieru a Vašich osobných požiadaviek , domácou starostlivosťou a napojov :)

Tatiana Pirigyi

Dobrý deň.Absolvovala som trvalú na mihalnice a na jednom oku ostali mihalnice takmer rovné.Druhé je v ok,mihalnice sa pekne vytočili.Chcem sa opýtať či bol problém v nekvalitne urobenej práci a či je možné a hlavne v akom časovom odstupe absolvovať procedúru Lash lift botox .
Ďakujem .Tatiana.

Beautybar

Dobry deň, dakujeme za otázku . LASH LIFT BOTOX sa dá opakovať v cca 6 týždňovom intervale . Jednou z možností je ho aplikovať skôr na oko , kde Vám trvala nedrží aby sa efekt dorovnal

majka

Chcem sa spýtať aky je rozdiel medzi kasmirovimi a normovými mihalnicami

Beautybar

Dobry den , kasmirove mihalnice su ploche lisované mihalnice určené prevažne pre 3D techniku . Norkové mihalnice su tenulinke vlasočnice určené pre vytvorenie objemu .

Domi

Dobry den , pardon … pytala som sa na terminy v meste Košice

Beautybar

Dobry deň, termin Vám samozrejme nájdeme , salon je otvorený 8:00–20:00 a mame 4 eyelash technicky , 0911 110 500

Viktória

Dobrý deň. Chcela by som sa opýtať ako dlho vydržia 3D kašmírové a 4S-7D norkové mihalnice ? Ďakujem.

Beautybar

Dobry den, ak by ste mihalnicky nechali samovoľne vypadávať postupne , vydržia cca 6 týždňov . Odporucame však dopĺňanie po cca 3 týždňoch aby mihalnice vyzerali stále pekne a plne .

Domi

Dobrý deň rada by som sa informovala ohľadom voľných termínov .. máte volné 17.04. 19. 04­. 24.04. alebo 26.04 ?? . v čase po 15.20?

Beautybar

Dobry den, samozrejme ake mihalnicky si želáte ?v akom meste ?

Jana Ondriová

Dobry den. Chcela by som sa opytat ci by ste nemohli zverejnit nejake fotky toho hollywood a ruskeho objemu aby som si vedela vybrat? Neviem ktory kupon si mam kupit, neviem si to predstavit. Dakujem krasne 😊

Beautybar

Dobry den, skúsime nejaké nahodit , na prevádzke máme obrazky a na základe konzultácie a Vaších požiadaviek Vám kozmeticka poradí najvhodnejší efekt.

Ivanka

Dobrý deň, aký je rozdiel medzi 9D Hollywood a Ruským objemom? Popis k ním som si prečítala, ale či na oku to nejak inač sa ukáže? Alebo či je naozaj viditeľný rozdiel medzi tým? Ďakujem

Beautybar

Dobrý deň, samozrejme rozdiel je viditeľný , 9D Hollywood je vhodný pre dámy , ktore si želajú naozaj viditeľne husté riasy . Rusky objem je nadýchany efekt rôznych dĺžok mihalníc , ktore lemujú prirodzene mihalnice. Pôsobia prirodzenejšie , ale zároveň tvoria objem .

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore