Jarné menu pre gurmánov: úžasné 3 chody
Prehľad ponuky
Láska k jedlu sa nedá vysvetliť. Alebo vlastne dá, len to vysvetlenie nikto nepotrebuje. Ochutnajte kulinárske špeciality v Hoteli AGATKA Bratislava. Teraz nové exkluzívne menu inšpirované jarným vánkom!
Kulinárske špeciality vychýrenej kuchyne môžete ochutnať v príjemnom prostredí hotelovej reštaurácie s výhľadom na nádvorie hotela alebo na terase. Prvý boutique hotel na Slovensku nájdete na okraji Bratislavy s výhľadom na Malé Karpaty, v tesnej blízkosti prírodnej rezervácie Šúrsky prales.
Hosťom ponúka pohodlné ubytovanie a rozľahlý areál na teambuildingové a športovo-relaxačné aktivity. K dispozícii je jazdecký areál s viac než 40 koňmi a bezprostredne na nádvorí hotela nájdete golfovú akadémiu, ktorá ponúka kompletné výukové a tréningové plochy pre začiatočníkov aj pokročilých.
Bezproblémové parkovanie na nádvorí hotela, kulinárske špeciality v hotelovej reštaurácii či unikátnom Gourmet klube a oddych pri jazde na koni robia z tohto hotelu ideálne miesto na pravú romantiku.
Obilniny obsahujúce lepok
pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody a výrobky z nich
Kôrovce
a výrobky z nich
Vajce
a výrobky z nich
Ryby
a výrobky z nich
Podzemnica olejná (Arašidy)
a výrobky z nich
Sójové bôby (Sója)
a výrobky z nich
Mlieko
a výrobky z neho
Škrupinové plody
mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu orechy, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a výrobky z nich
Zeler
a výrobky z neho
Horčica
a výrobky z nej
Sezamové semená (Sezam)
a výrobky z nich
Oxid siričitý a siričitany
v koncentráciách vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjadrené SO2
Vlčí bôb (Lupina)
a výrobky z neho
Mäkkýše
a výrobky z nich
Upozornenie:
Informácie o alergénoch sú poskytované priamo poskytovateľom tejto ponuky, nie spoločnosťou Slevomat.cz, s.r.o. – organizačná zložka Slovensko. Poskytovateľ nesie výlučnú zodpovednosť za správnosť týchto informácií. V prípade ďalších otázok na zloženie či alergény kontaktujte priamo poskytovateľa ponuky.