Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Vstup na hrad Beckov pre deti, dospelých aj celé rodiny

4,9 / 5 Hrad Beckov Beckov  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Deti
Benefity
Jarmila Pšenková

Viete že ma nezaujíma ani zľava na portáli ale či máte problém keby sme prišli na prehliadku so psíkom mini na rukách či v ruksaku, čo majú niektorý problém, ako keby to bol mor, ďakujem Pšenková

Hrad Beckov

Dobrý deň,
u nás môžete prísť so psíkom. Musí byť však na vôdzke a ideálne aj s náhubkom, ale na tom netrváme.
S pozdravom
Pastier

Brano

Dobrý deň,
nerozumiem typom vstupeniek a nenašiel som to ani na stránke hradu.
Počas celých prázdnin sú každý deň podujatia o.i. „Horizontálne a vertikálne“, „Draci a drakobijci“ a „Hradné hospodárstvo“.
1. Platí mi voucher s označením „(PONDELOK až PIATOK)“ aj na tieto 3 podujatia?

2. V prípade, že by sme chceli ísť v nedeľu 29.7., akú vstupenku si máme kúpiť, keďže sú vstupenky „víkend aj s programom“, no program je presne taký istý ako cez pracovný deň (http://www.hrad-beckov.sk/kalendar-podujatia/2018-07-29/).

3. Nerozumiem, čo sa chápe pod pojmom program. či aj hore-spomenuté 3 podujatia, alebo podujatia navyše k hore-spomenutým.

ďakujem za vysvetlenie

Hrad Beckov

Dobrý deň,

štandardne mávame program každý víkend. Práve víkend, keď ste sa rozhodli hrad navštíviť program počas dňa nemáme. Čiže je platné týždenné vstupné – sezónne počas letných mesiacov. V termíne 27. a 28. vo večerných hodinách prebiehajú večerné predstavenia, ale na tie Vám vstupenky zo zľavomatu bohužial neplatia. Nedá sa všetko podchytiť na zľavomate.

Štandardne počas letných mesiacov máme k dispozícii počas každého dňa výstavy Horizontálne a vertikálne od Petra Ondrejoviča, Draci a drakobijci – výstava drakov na strednom hrade a Hradné hospodárstvo na dolnom hrade, kde je možné vidieť sokoliarov a hradné zvieratká. Sokoliarske vystúpenia prebiehajú každý deň okrem pondelka o 11.00, 14.00 a 16.00.

Ak chcete prísť na hrad 29.7. môžete si uplatniť sezónne vstupné. Ak by bol problém na pokladni hradu, tak sa odvolajte na toto vysvetlenie. Neplatí však cez víkendy, keď na hrade prebieha program. Napríklad 4.-5.8. a ďalšie víkendy v auguste už program máme každý víkend.

Dúfam, že som Vám to zrozumitelne vysvetlil.

S prianím príjemného večera

Peter Pastier

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore