Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Pobyt s wellness a skvelým programom pre celú rodinu v Hoteli Bankov**** v Košiciach

4,6 / 5 Hotel BANKOV**** Košice a okolie (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Deti
Príplatky
Storno podmienky
Benefity
Zdena Hánová

Dobrý večer,chcela by som si cez zľavomat objednať pobyt od 15.8–17.8.2018.Chcem sa spýtať,či by sa platba bola možná prevodom, nie priamo kartou. Ďakujem.Zdenka

Zlavomat.sk

Dobrý deň, Zdena,

ďakujeme za Vašu otázku. Platba bankovým prevodom je možná pri kúpe voucheru bez termínu. V tomto prípade, je potrebné si rezerváciu dokončiť priamo v hoteli na tel. čísle +421 55 63 245 22 – 4 alebo +421 905 470 123.
V prípade, že máte záujem si zakúpiť pobyt priamo na konkrétny termín, je možné objednávku uhradiť iba platbou kartou online.

Prajem Vám krásny deň.

Peter

Dobrý deň, chcem sa opýtať či sa dá rezervovať izba aj na víkend 24–26.8.2018 pretože na stránke mi práve tieto 3 dni označiť nechce. Vopred Ďakujem za odpoveď.

Hotel BANKOV****

Pekné popoludnie Peter,

veľmi nás teší Váš záujem využiť práve služby Hotela Bankov v termíne 24–26.8.2018 máme dostupné už len posledne dva apartmány a tie nie sú štandardne zahrnuté v tejto ponuke. Je možno si však pobyt rezervovať, ale v tomto prípade by bol doplatok za apartmán na deň 40€. V tomto prípade je potrebné si zakúpiť neterminovaný voucher a samotnú rezerváciu pobytu vykonať priamo cez recepciu Hotela Bankov. Radi by sme však upozornili na fakt, že v danom termíne sa v Hoteli koná svadba, ktorá môže mať vplyv na vyššiu hlučnosť. Po prípade ak by ste pobyt začali pobyt o deň skôr, máme stále dostupné izby. V prípade akýchkoľvek otázok ma neváhajte kedykoľvek kontaktovať. S pozdravom tím Hotela Bankov

Piroska Bucsányi

Dobry den ,na 4 dni 3 noci cena kuponu pre nás je 198 aké by bola cena pre 17 rocnu na pristelke ?? dakujem za odpoved

Hotel BANKOV****

Dobrý deň Piroska,
ako ste správne napísali cena 3 dňového pobytu je 198€. Cena pre 17 ročnú slečnu je 36€ vrátane polpenzie na deň.
V prípade akýchkoľvek otázok nás neváhajte kedykoľvek kontaktovať. Tešíme sa na Vašu návštevu. S pozdravom Tím Hotela Bankov

marta

Je voľná izba od 16.7. 2018

Hotel BANKOV****

Krásne poludnie Marta,

aktuálnu dostupnosť ako aj samotnú rezerváciu si viete pozrieť aj sami pri termínovej funkcii priamo pri nákupe, konkrétne v možnosti ONLINE REZERVÁCIA :) takto si viete preveriť dostupnosť všetkých Vami vybraných dní. Konkrétne na dátum 16.7.2018 máme stále dostupné izby. Je už len na Vás či si tento pobyt zakúpite formou online rezervácie, alebo nás priamo kontaktujete na telefónnom čísle recepcie Hotela Bankov +421 55 63 245 22 alebo +421 905 470 1­23 alebo na reception@hotelbankov.sk , kolegovia Vám určite radi a ochotne zodpovedajú a pomôžu pri samotnej rezervácii. Želáme krásny a hlavne úspešný zvyšok dňa a tešíme sa na Vašu návštevu. S pozdravom Tím Hotela Bankov :)

Mária Lačná

a ked by boli 2 deti 9 a 10 ročné,ako by sa platilo so stravou

Hotel BANKOV****

Krásne popoludnie pani Lačná,
veľmi nás teší Váš prejavený záujem využiť práve služby Hotela Bankov. Vo Vašom prípade by to bol doplatok 36€ za dieťa s polpenziou/ deň. Keďže sa jedná o väčšie detičky máme zato, že bude potrebné v oboch prípadoch prespanie na prístelkách a o trochu väčšej izbe, ako je štandardná, preto by sme Vás radi poprosili, ešte pred zakúpením vocuheru kontaktovať recepciu Hotela Bankov buď na na tel. č.: +421 55 63 245 22 alebo +421 905 470 1­23 alebo na reception@hotelbankov.sk a preverili si dostupnosť väčších izieb, kolegovia Vám určite radia ochotne zdopovedajú pomôžu pri samotnej rezervácii.
Želáme krásny a hlavne úspešný zvyšok dňa a tešíme sa na Vašu návštevu. S pozdravom Tím Hotela Bankov :)

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore