Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Let lietadlom Viper SD4 či Skyper GT9 s možnosťou pilotovania

4,8 / 5 TOMARK Prešov  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Storno podmienky
Benefity
Adriána

Dobry vecer.Kedy sa daju lety realizovat? Je tam nejake obmedzenie co sa tyka casu , ze lety uskutocnujete len nejakej danej hodiny?

Tomark, s.r.o.

Dobry den,
lety musia byt ukoncene do zapadu slnka. Idealne pre let su poobednajsie hodiny, zvycajne lietame cca do 18:00. Vsetko je vsak zavisle od individualnej do­hody

Monika

Su aj nejake obmedzenia na let?

Tomark, s.r.o.

Dobrý deň,
našim záujmom je, aby mala osoba, ktorá let absolvuje čo najlepší zážitok, z darovaného letu, ak máte na mysli vekové obmedzenie, je potrebné zvážiť, od akého veku či mentálnej pohody dieťaťa je vhodné, aby let absolvovalo bez toho, aby na palube vznikli nejaké zbytočné obštrukcie, ktoré by mali vplyv na sústredenosť pilota a celkovú bezpečnosť posádky. Je však potrebné upozorniť, že osoba mladšia ako 18 rokov sa tejto akcie zúčastňuje po predchádzajúcom písomnom súhlase zákonného zástupcu.
Ak myslíte hmotnostné i výškové bomedzenia, lietadlá Viper SD4 a Skyper GT9 sa vyznačujú priestrannou kabínou, obmedzenia sa môžu týkať nadštandardných parametrov. Je zložité presne definovať obmedzenia, pretože ide nielen o výškové a hmotnostné parametre, ale napr. aj o schopnosť nastúpiť do lietadla. Veľmi orientačne – výška cca 2 m a hmotnosť cca do 130 –140 kg. Samozrejme, tieto údaje sú iba orientačné, záleží aj podľa spôsobu sedenia, pomer a veľkosť trupu… Ideálne je kontaktovať nás na e-mail: sales@tomarkaero.com s individuálnymi požiadavkami a parametrami. Ak to je čo len celkom možné, budeme sa snažiť Vám vyhovieť.

Michal Copko

Dobrý deň,
ak je pri ponuke napísané, že let trvá 45 minút znamená to, že človek môže pilotovať plných 45 minút? Alebo sa od tých 45 minút ešte odrátava čas vzletu a pristátia?

Tomark, s.r.o.

Dobry den, ponukany program unoznuje pilotovanie lietadla zakaznikom. To vsetko samozrejme, pod doraznym drobnohladom instruktora, hlavneho pilota. On najlepsie urci, kedy, za akych podmienok a ako dlho umozni zakaznikovi si zapilotovat. Stava sa, ze zakaznik si „sam“ odpilotuje velku cas letu. Vzlet a pristavanie je vsak najzlozitejsie, preto to obycajne realizuje instruktor. Zalezi teda od nadania, skusenosti, prip. sikovnosti zakaznika, ako je zdatny vyskusat si pilotovanie. Kazdopadne, ak let trva 45 min, je to cisty cas letu, k tomu sa este pripocitava predletova priprava, prip. poletovy rozbor, cize cela akcia trva dlhsie ako 45 min.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore