Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Odpočinkový 3 až 4-denný pobyt v Jeseníkoch: wellness, slaný bazén a polpenzia

Hotel garni Kolštejn *** Česko (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Deti
Príplatky
Storno podmienky
Benefity
Andrea

Dobrý deň. Chcela by som si u Vás zajednať 2 izby pre 4osoby. Mám záujem o termín 8–11.11. 2018

Zlavomat.sk

Dobrý deň, Andrea,

ďakujeme za Váš záujem o naše ponuky. Ohľadne dostupnosti voľných kapacít na Vami vybraný termín, sa môžete informovať priamo v hoteli na tel. čísle +420 583 286 421, alebo na +420 602 651 027.

Prajem Vám krásny deň.

Hotel garni Kolštejn ***

Dobrý deň, je mi ľúto ale tento termín nie je voľný. Dve izby sú však k dispozícii od 15.-18.11.2018. V prí­pade, že o tento termín máte záujem, tak bude najlepšie okamžite kontaktovať našu recepciu, keďže sa jedná o posledné voľné izby. Všetky ostatné víkendy sú už dávno obsadené. Voľné kapacity máme aj cez týždeň.
S pozdravom, František Szabados

Hotel garni Kolštejn ***

Dobrý deň, je mi ľúto ale tento termín nie je voľný. Dve izby sú však k dispozícii od 15.-18.11.2018. V prí­pade, že o tento termín máte záujem, tak bude najlepšie okamžite kontaktovať našu recepciu, keďže sa jedná o posledné voľné izby. Všetky ostatné víkendy sú už dávno obsadené. Voľné kapacity máme aj cez týždeň. S pozdravom, František Szabados

Paula

Dobrý deň, tento pobyt by sme chceli dať ako dar, čítala som, že do 24 hod. Je potrebné dať rezerváciu a poslať osodné údaje je možné to urobiť aj neskôr? Dakujem

Hotel garni Kolštejn ***

Dobrý deň, ak to chápem správne, pobyt chcete darovať bez konkrétneho termínu. Ak to je naozaj tak, tak sa musíte obrátiť na zľavomat.
V prípade, že máte záujem o konkrétny termín pobytu, tak to musíte napísať nám a ďalší postup je už podľa pokynov na stránke portálu zľavomat.
S pozdravom, František Szabados

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore