Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Zľava na kurz autoškoly sk. A aj B alebo kurz prvej pomoci v Autoškole VaV

5,0 / 5 Autoškola VaV (3 pobočky) Prešov  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Storno podmienky
Balogova

Dobry den .chcem sa opytat.ja mam vodicsky ale som nejazdila dlho a teraz mam trosku strach sama.kondicne jazdy by som si u vas mohla zaplatit?ak ano kolko by to stalo.som z kosic.dakujem

Autoškola VaV

Dobrý deň, samozrejme, v Autoškole VaV máme k dispozícií aj kondičné jazdy – aktuálne ich nájdete aj tu na Zľavomate. ;) Objednať si ich však môžete aj na webstránke: autoskolaVaV.sk, štandardná cena 1 jazdy/45 min. je 13,99 €, avšak pri objednaní viacerých jázd od náš získaš zaujímavé bonusy: pri 6 ks je to bonusová hodina teórie zadarmo, pri 10 ks je 11ta jazda zadarmo (+ teória).

Natália

Dobry den budu este voulchery na skupinu B Prešov?

Autoškola VaV

Pozdravujeme Natália,
vouchery na vodičský kurz sk. B pre mesto Prešov už nie sú dostupné. Na vodičský kurz v Autoškole VaV však viete využiť celoročné zľavy, ktorým si cenu svojho kurzu znížite alebo aktuálne akcie, ktoré pre vás vo VaV pravidelne pripravujeme. Do 1.12. môžete súťažiť o vodičák ZDARMA = spätné preplatenie svojho vodičského kurzu. Kliknite webstránku: https://www.autoskolavav.sk a dozviete sa VIAC, príp. nás kontaktujte osobne, telefonicky alebo na facebooku. Krásny deň z Autoškoly VaV prajeme.

Natália

Dobrý deň je táto akcia ešte aktuálna ?

Zlavomat.sk

Dobrý deň, Natália,

ďakujeme za Vašu otázku. Predpokladaný termín trvania tejto akcie je do 18. 10. 2018, avšak tento termín Vám nevieme zaručiť, nakoľko sa akcia môže vypredať aj skôr.

Prajem Vám krásny deň.

Matus

Dobrí den prajem chcem sa opýtať aká je konečná cena vodičáku cez zlavomat ďakujem pekne

Zlavomat.sk

Dobrý deň, Matúš,

ďakujeme za Vašu otázku. Z našej ponuky si je možné zakúpiť zľavu na kurz autoškoly za 29,99€ s doplatkom na mieste vo výške 399€.

Prajem Vám krásny deň.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore