Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Exkluzívny pobyt na Orave pre najnáročnejších s privátnou jacuzzi na terase a neobmedzeným welllness

Mimoriadne
Mimoriadna ponuka, ktorá patrí medzi 10 % najlepšie hodnotených ponúk na Zľavomate a zároveň má dostatočný počet recenzií.
4,9 / 5
Villa Helia*** Orava (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Deti
Príplatky
Storno podmienky
Benefity
Renata Svíčková

Chcem sa spýtať či budete mať otvorené cez Veľkú noc. Dakujem

Zlavomat.sk

Dobrý deň, Renáta
ďakujeme za Vašu otázku a za záujem o naše ponuky.

Pobyt žiaľ počas Veľkonočných sviatkov nie je možné využiť.

Pekný deň prajem.

Erika

Dobrý deň, chcela by som sa spýtať či je možné zakúpiť a spojiť dva vouchery v hodnote 209€ a tým si predĺžiť pobyt. Ďakujem :)

Villa Helia***

Dobrý deň,
samozrejme, že je to možné. Len Vás poprosím nás kontaktovať telefonicky na tel. č.: 0911 222 806, alebo mailom: info@villahelia.sk vopred ohľadne termínu, nakoľko pre vysoký dopyt ich neostáva veľa.
Pekný deň prajeme!

Jarka Kruntorádová

Dobrý deň. Prosím Vás, poslali by ste mi ponuku? Sme 5 členná rodina, 2 dospelé osoby a 3 deti vo veku 12, 10 a 7 rokov. Viete mi povedať aká by bola cena apartmábu s vírivkou? Ďakujem pekne, Kruntorádová.

Villa Helia***

Dobrý deň pani Jarka, náš cenník môžete nájsť na webovej stránke villahelia.sk Dostupné termíny si môžete overiť mailom na info@villahelia.sk, prípadne telefonicky na čísle 0911 222 806. Ďa­kujeme za prejavený záujem. Villa Helia.

Kateřina Časková

Dobrý den. Je možné si u vás přikoupit polopenzi? A jestli máte volný termín od 4.2–7.2.2019 děkuji Časková

Villa Helia***

Dobrý deň pani Časková, v tomto termíne máme ešte voľný apartmán bez súkromnej vírivky. Priamo v našom penzióne podávame raňajky. Obedy a večere Vám môžeme odporučiť v našich partnerských reštauráciach, prípadne formou donášky. Ďakujeme za prejavený záujem. Villa Helia

Peter

Dobrý večer, kedy bola stiahnutá víkendová ponuka, bohužiaľ už sme to nestihli. Už ďalšia nebude?

Villa Helia***

Dobrý deň pán Peter, ďakujeme za Váš záujem. Akciu sme už pre dostupné kapacity do konca júna ukončili. Voľné termíny si môžete overiť na našom tel. číslo 0911 222 806. Ďa­kujeme za porozumenie. Villa Helia.

Vincent

Dobrý chcem sa spýtať na jednu noc Spiatka na sobotu 8.2,2019dve osoby apartmán s jakuzzu aká je cena dakujem

Zlavomat.sk

Dobrý deň, Vincent
ďakujeme za Vašu otázku a za záujem o naše ponuky

Pri tejto ponuke si žiaľ neviete zakúpiť voucher na jednu noc. Veríme, že Vás osloví aj iná ponuka, ktorá bude spľnať vaše požiadavky.

Pekný deň, Vám prajem.

Matus

Dobrý deň,
pri voucheri za 219 e je uvedené, že pobyt v nedeľu nie je možný. Je to pobyt pre týždeň i víkend. Ako tomu mam prosím rozumieť?
Dakujem pekne za vysvetlenie.

Zlavomat.sk

Dobrý deň, Matúš
ďakujeme za Vašu otázku a za záujem o naše ponuky.

Pri tomto variante to znamená že ubytovať sa môžete kedykoľvek cez týždeň okrem nedele.

Pekný deň, Vám prajem.

Pagacova Kvetka

Dobrý deň …je možný pobyt s malým psíkom konkrétne Yorksirskym terierom?

Villa Helia***

Dobrý deň, pobyt v našom zariadení je možný výlučne s malým bytový psíkom. Doplatok za domáce zvieratko je 10€/noc. Villa Helia

Slavka

Dobrý deň chcem sa spýtať ci wellness je už v cene pobytu ? Ďakujem

Villa Helia***

Dobrý deň Slávka, wellness je v cene pobytu. Ďakujeme za prejavený záujem. Villa Helia.

Lukas

Dobry den, chcem sa spytat ci vo variante za 209e je apartman ktoreho sucastou je sukromna virivka. V detailoch ponuky je napisane ze ano no inde je zas napisane, ze virivka je len v izbach.. Tak sa informujem len aby potom nedoslo k nedorozumeniu.. Za odpoved dakujem

Zlavomat.sk

Dobrý deň, Lukáš

ďakujeme za Vašu otázku a za záujem o naše ponuky.

V ponuke za 209e je aj v cene privátna výrivka na terase.

Pekný deň, Vám prajem

Ivana Libutková

Dobrý deň. Hľadáme nejaký pobyt na obdobie Veľkej noci 2019. Máte ešte voľné? Ďakujem za odpoveď.

Zlavomat.sk

Dobrý deň, Ivana,

ďakujeme za Vašu otázku a za záujem o naše ponuky. Ohľadne dostupnosti voľných kapacít na Vami vybraný termín sa môžete informovať priamo u prevádzkovateľa na tel. čísle +421 911 222 806, alebo e-mailom na info@villahelia.sk.

Prajem Vám krásny deň.

Petra

Dobry vecer,
prosim Vas niekde som citala ze je mozne domaceho milacika na poziadanie a niekde ze nie je mozne. Ako je to prosim Vas s malym havom?
A este otazocka. Rozmyslam nad kupou 2 kuponov na 2 noci pre 2 dospelych v apartmane a otazka je, ze ked si kupim 2 tieto pobyty tak je mozne prist potom aj s 2 detmi na kazdy apartman k 2 dospelym? Jasne, s tym ze za deti by sme doplatili. Deti su dve do 6 rokov a dve do 12 rokov. A ak by sa dalo aj s malym havkom? Je to mozne?
Dakujem

Villa Helia***

Dobrý deň prajeme. Samozrejme, je možné doplatiť si aj prístelok, záleží však od konkrétneho termínu, či by sme vtedy mali voľné dva apartmány s možnosťou prístelky. Odporúčame si preto pred kúpou overiť dostupnosť termínov na tel. čísle 0911 222 806. Ďa­kujeme za prejavený záujem. Villa Helia

Hela

Zdravim. Chem kupit pobyt pre rodicov ako darcek. Ako to funguje, dostanem voucher ci odkial budu vediet co ako? Dakujem za odpoved

Villa Helia***

Dobrý deň pani Hela,

môžete si zakúpiť voucher podľa konkrétneho variantu, ktorý Vám vyhovuje, buď na konkrétny termín, alebo bez termínu. Po kúpe Vám bude doručený voucher, kde sú všetky informácie ohľadne pobytu. V prípade ďalších otázok nás môžete kontaktovať na 0911 222 806. Ďa­kujeme za prejavený záujem. Villa Helia

Jozef

Dobrý deň chcem sa spýtať či máte ešte nejaké miesto voľné od 23.11 – 25.11.2018
pre dve osoby.

Zlavomat.sk

Dobrý deň, Jozef,

ďakujeme za Vašu otázku a za záujem o naše ponuky. Dostupnosť voľných kapacít na Vami vybraný termín si môžete pozrieť po kliknutí na „Kúpiť na termín“, prípadne sa môžete informovať priamo u prevádzkovateľa na tel. čísle +421 911 222 806, alebo e-mailom na info@villahelia.sk.

Prajem Vám krásny deň.

Zuzana McDermott Zovincova

Dobry den mate volny termin od 23.11 do 25.11 polpenzia pre 3 dospele osoby a jedno dieta (6 rokov).Idealne by boli dve izby..Dakujem

Zlavomat.sk

Dobrý deň, Zuzana,

ďakujeme za Vašu otázku a za záujem o naše ponuky. Dostupnosť voľných termínov si môžete pozrieť v našom rezervačnom kalendári, po kliknutí na „Kúpiť na termín“, prípadne sa informovať priamo v hoteli na tel. čísle +421 911 222 806, alebo e-mailom na info@villahelia.sk.

Prajem Vám krásny deň.

Sarah

Dobrý deň prajem,
máte ešte voľné izby v termíne od 29.10 do 31.10.2018 variant 3dni a 2noci pre dve osoby ?
Ďakujem :)

Villa Helia***

Dobrý deň, ľutujeme, v tomto termíne je náš penzión už plne obsadený. Ďakujeme za porozumenie.

Dominika

Dobrý deň, chcela by som sa spýtať či je možné sa s vami njako dopredu dohodnúť ohľadom izby? S priateľom by sme chceli variant kupónu v hodnote 99eur ale nie je tam presne povedané, aká izba bude pridelená.
A ešte mám otázku ohľadom termínu, ktorý si môžeme vybrať sami, nebude problém, ak si vyberiem trebárs termin už budúci týždeň?
vdaka za odpoved :)

Villa Helia***

Dobrý deň prajeme, do polovice decembra máme spustenú last minute rezerváciu, pridelenie apartmánu alebo izby závisí od dostupných kapacít, ktoré si môžete overiť mailom na info@villahelia.sk, prípadne na tel. čísle 0911 222 806. Dos­tupné termíny si môžete overiť v online kalendári. Ďakujeme, Villa Helia

Andrejka Prochadzková

dobrý večer,máme zakúpený kupón… chceli by sme využiť apartmán s možnosťou virivky..dalo by sa?…je to v cene kupónu alebo nie ;)

Villa Helia***

Dobrý deň, všetky kupóny platia na využitie rezervácie izby/apartmánu s privátnou vírivkou. Kontaktujte nás prosím telefonicky 0911 222 806, alebo mailom na info@villahelia.sk spolu s číslom kupónu. Ďakujeme. Villa Helia.

Gabriela

Dobrý deň, ak chceme využiť last minute pobyt v Apartmáne s vírivkou na jednu noc a využiť aj možnosti wellnes v objekte, kedy najneskôr môžeme odísť z apartmánu?

Villa Helia***

Dobrý deň, check in je od 14:00, check out je do 10:00. Villa Helia

L

Dobry den kde sa dá na obedovať a navecerat?

Villa Helia***

Dobrý deň, môžeme Vám odporučiť naše partnerské reštaurácie priamo v meste cca 1,5km do mesta od nás, prípadne si jedlo k nám môžete objednať formou donášky. Villa Helia.

juraj Ag

Dobry vecer ma otazku ake su terminy cez zimu januar februar maly vnucikom na vikend dakujem

Villa Helia***

Dobrý večer, všetky dostupné termíny si môžete pozrieť v online kalendári, prípadne nás kontaktujte telefonicky 0911 222 806, alebo mailom na info@villahelia.sk. Villa Helia

Oľga Paličková

Dobrý deň,
kedy je nástup na takýto pobyt a kedy je potrebné opustiť izbu pri dvojdňovom pobyte.

Ďakujem

Villa Helia***

Dobrý deň prajeme, check in je od 14:00, check out do 10:00. Villa Helia

Mariana

Dobry den, mate k dispozicii aj detsku postielku pripadne detsku jedalensku stolicku? Vopred dakujem

Villa Helia***

Dobrý deň, postieľku aj detskú stoličku máme k dispozícii. Villa Helia

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore