Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Obľúbený Kúpeľný & Wellness pobyt v hoteli Máj Piešťany*** s množstvom liečebných procedúr (nielen) pre starých rodičov

Populárne
Ponuka, ktorá má veľmi vysoké hodnotenie od našich zákazníkov a dostatočný počet recenzií.
4,6 / 5
Hotel Máj Piešťany *** Piešťany (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Deti
Príplatky
Storno podmienky
Benefity
Katka

Dobrý deň, mala by som záujem o „MINI WELLNESS pobyt cez týždeň s plnou penziou a 3 kúpeľnými procedúrami"Platí iba pre tento variant: Pobyty cez týždeň (nedeľa – piatok)…v cene balíčku máte napísané "voľný vstup pre 2 osoby na tanečný večer v piatok“… nie je to tak, že keď pobyt platí nedeľa-piatok, tak v piatok doobeda už máme po pobyte a sme na ceste domov??? …ďakujem.

Zlavomat.sk

Dobrý deň,

ďakujeme za Vašu otázku a za záujem o naše ponuky. Áno pri tomto variante to platí tak, že nástupne dni sú od nedele do piatku. Pre bližšie info pripájam aj kontakt na hotel recepcia@hotelmaj.sk alebo hotelmaj@hotelmaj.sk alebo na tel. č. 033 774 12 02 alebo +421 949 050 070.

Pekný deň, Vám prajem.

Lukáš

Dobrý den v kupone je napisane ze ranajky a vecera su v cene ale v príplatkoch je zasebze za plati aj ranajky a vecera… Chcem sa spýtať ako to teda je

Hotel Máj Piešťany ***

V ponuke je viacero pobytov, neviem, ktorý máte konkrétne na mysli. Všetky však majú v cene polpenziu alebo plnú penziu – je to vždy uvedené.
Príplatky sú všeobecnou informáciou: teda ak si vyberiete pobyt s polpenziou tak si môžete priplatiť tretie jedlo a na to slúži informácia o príplatku.

maťa

Dobrý deň, prosím vás máte v hoteli pri vstupe príp. v interiéri všade schody aj so zábradlím?? Sme obaja invalidní o barlách a je tam napr. výtah? dakujem

Hotel Máj Piešťany ***

Piešťany sú prvým slovenským mestom, ktoré za systematickú starostlivosť o handicapovaných občanov a odstraňovanie bariér získalo cenu OSCAR BEZ BARIÉR. Všetky autobusy MHD sú nízkopodlažné s nakladacími plošinami pre vozičkárov.

Hotel Máj je jedinečný tým, že bol celý navrhnutý a postavený podľa štandardov bezbariérového objektu. Telesne postihnutého návštevníka poteší, že sa na vozíčku dostane do všetkých priestorov hotela. Okolie hotela je rovinaté. Vstup do hotela je bezbariérový so širokými automatickými dverami. Hotelová recepcia má časť pultu zníženú. Toalety v hotelovej hale sú vybavené posuvnými dverami a madlami, umývadlá majú dostatočnú podjazdovú svetlosť.

Všetky dvere a vstupy v hoteli sú dostatočne široké a sú bez prahov. Nikde nie sú schodíky ani strmé nájazdy. Na poschodie sa dostanete dostatočne priestranným výťahom s automatickými dverami.

Dvere do všetkých hotelových izieb i dvere kúpeľní sú dostatočne široké. Dvere šatníka sú posuvné.

Časť izieb má bezbariérové kúpeľne s bezprahovou sprchou s madlami. Ostatné kúpeľne majú buď vaňu alebo sprchovú kabínu. Pri WC mise je ručná sprcha na intímnu hygienu.

Postele sú stabilné a zvýšené pre bezpečné a ľahké presunutie sa z vozíka.

Takto je prístupné i naše Relax centrum s bazénom, Medicentrum a Beauty centrum, jedáleň, kaviareň, salóniky… Obedy a večere sú servírované, takže nebudete mať problém s prinášaním jedla od bufetového stolu. Medzi stolmi je dostatok priestoru a obsluha Vám rada na požiadanie od stola odstráni stoličku.

Máj je však Wellness hotelom, nemá status liečebného ústavu, preto nie je vybavený zdvíhacími zariadeniami pre mimoriadne ťažké stavy, čo môže znemožniť napr. vstup do bazéna, alebo poberanie vaňových procedúr a pod. Takisto neposkytujeme služby sanitára — asistenta. Odporúčame, ak si to Váš zdravotný stav vyžaduje, aby ste na pobyt prišli v sprievode asistenta. Pri rozsiahlejšom postihnutí odporúčame vopred kontaktovať našu lekárku a preveriť vhodnosť pobytu pre Váš konkrétny zdravotný stav.

Karolína

Chcela by som sa spýtať, že či ponúkate aj nejaké masáže a ak áno tak za akú cenu?

Zlavomat.sk

Dobrý deň, Karolína,

ďakujeme za Vašu otázku a za záujem o naše ponuky. Ohľadne detailov pobytu a ponúkaných službách sa môžete informovať priamo v hoteli na recepcia@hotelmaj.sk, alebo hotelmaj@hotelmaj.sk, alebo na tel. č. 033 774 12 02, alebo +421 949 050 070.

Prajem Vám krásny deň.

Oskar Čižmadia

Je mozny vykendovy pobyt sobota az pondelok? Dakujem.

Zlavomat.sk

Dobrý deň, Oskar,

ďakujeme za Vašu otázku a za záujem o naše ponuky. Víkendový pobyt je možné absolvovať v dňoch piatok-nedeľa.

Prajem Vám krásny deň.

Jana Bohunická

Je možné pri víkendovom pobyte na 2 dni vziať so sebou malého psíka? Ako to funguje a aký je doplatok. Prípadne ako by vyzerala cena : 1 dospelá osoba + 1 dieťa 5 rokov + 1 malý psík. Ešte pôjdu s nami 2 dospelé osoby. Ďakujem za info.

Zlavomat.sk

Dobrý deň, Jana,

ďakujeme za Vašu otázku a za záujem o naše ponuky. Pre 2 dospelé osoby je potrebné zakúpiť voucher. Za dieťa od 3 – 12 rokov (do 11,99 r.) sa platí príplatok vo výške 37,80 €/noc s detskou polpenziou, alebo 42 €/noc s detskou plnou penziou. Dospelá osoba si pripláca za ubytovanie 30 €/os./noc. Za pobyt s domácim miláčikom sa platí príplatok vo výške 30€.

Prajem Vám krásny deň.

Marie Navrátilová

Dobrý den,prosím,kolik mně to bude stát pobyt na 5 dní,jedna osoba plná penze,nástup neděle,čtvrtek konec pobytu(4 noci),,,,ter­mín asi kolem 8.februára 2019,,,děkuji za zdělení,,může být cena v Eurech,nebo i v Kcs,,,

Hotel Máj Piešťany ***

Dobrý deň, nemáte náhodou poukaz od spoločnosti Three Medical Group? Ďalšie informácie nájdete na našej stránke www.hotelmaj.sk v sekcii Akciových pobytov nájdete všetky informácie k tomuto pobytu. Ďalšie otázky píšte prosím na recepcia@hotelmaj.sk

Lucia

Dobry den. Je mozne sa ubytovat v apartmane? Ak ano kolko je doplatok pri zakupeni vouchera na 2noci? Mate detske jedalenske stolicky? Dakujem

Hotel Máj Piešťany ***

Dobrý deň, apartmán je za príplatok 60EUR/noc. Máme k dispozícii aj detskú postieľku, ako aj detskú stoličku v jedálni.

Hana

Dobrý deň, chcem sa spýtať na ponuku pobytu cez Zlavomat „Chuť Piešťan s plnou penziou a unikátnym liečivým bahnom – nástupný deň nedeľa“ za 330,– Eur pre dve osoby na 4dni; pri jednotlivých procedúrach nemáte uvedený počet osôb, pre ktoré platí, t.z., že procedúry sa dajú využiť len 1× jednou osobou? Ďakujem. Hana

Hotel Máj Piešťany ***

Pobyt je pre dve osoby, preto samozrejme aj procedúry majú obaja.
To pre koľko osôb je ten ktorý variant je uvedené vždy v nadpise.

Stanislav Vytejček

Máte volno v období od neděle před silvestrem 31.12. 2018 a dále?

Hotel Máj Piešťany ***

Voľno je od 2.1.2019

Veronika

Dobry vecer, chcela som sa spytat ci mate izby aj pre 5 clene rodiny?
Deti maju 2, 3, a 9 rokov.
A ci su bazeny, hotelovs restauracia… pod jednou strechou?
Velmi pekne dakujem za odpoved!

Hotel Máj Piešťany ***

Hotelové izby sú popísané podrobne tu: https://www.hotelmaj.sk/hotelove-sluzby/hotel-a-izby/
Môžete využiť izbu XXL, alebo apartmán, deti budú spať na prísteľnom lôžku a to najmladšie v detskej postielke.
Bazén je len jeden. Viac tu: https://www.hotelmaj.sk/hotelove-sluzby/relax-centrum/
Reštaurácia je v objekte. Viac tu: https://www.hotelmaj.sk/hotelove-sluzby/stravovanie/

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore