Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Fotokalendár z vlastných fotografií

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako objednať tovar
Storno podmienky
Petruška

dobry den,zakupila som si cez zlavomat 2 ks kalendara a neuvedila som si ze mi poslete len jeden voucher kod.ako mam dalej postupovat aby som ich mala oba kalendara zo zlavou ako som zaplatila?

Zlavomat.sk

Dobrý deň,
ďakujeme za Vašu otázku a za záujem o naše ponuky.

Ak máte problém s nákupom prosím kontaktujte nás na tel. č. +421 232 117 321 a my, Vám radi pomôžeme.

Pekný deň, Vám prajem.

Erika

Dobrý večer, ak vy som si dnes zakúpila a vytvorila kalendár stihlo by mi to prísť ešte do Vianoc? Ďakujem

FaxCOPY a. s.

Dobrý deň, doručenie do Vianoc je možné v prípade zadania expresného príplatku pri vytváraní objednávky. Poplatok nie je zahrnutý v cene voucheru. Informáciu o expresnom príplatku nájdete v popise konkrétneho kalendára na https://www.faxcopy.sk/katalog/fotokalendare/M1721

božena

Dobrý deň,
čo znamená doručenie na adresu 6,10?To je cena púoštovného?

FaxCOPY a. s.

Dobrý deň, áno je to cena za kuriéra – doručenie na adresu zákazníka.

Lucia

Dobry den, objednali sme si 4 vouchery. Ked som dala vytvorit 2 ks kalendarov tak v kosiku u vas na webe (faxcopy) mi akoby odratalo len jeden z nich a druhy za 15,90 k uhrade. Tak som dala do kosika len jeden, to bolo ok, cena nulova, ale dalsi kalendar ma uz nepustilo cez dany kod voucheru, kt.bol kupeny na 4ks, ako postupovat? Dakujem.

FaxCOPY a. s.

Dobrý deň, prosím kontaktujte našu zákaznícku podporu na www.faxcopy.sk na našom on-line chate, kde vám operatívne kolegovia pomôžu s vytvorením vašej objednávky. Pre komunikáciu si prosím pripravte vaše číslo objednávky a čísla voucherov. Ďakujem.

Renata

Dobry den, mam zaujem o 8 ks takych istych nastennych kalendarov A4, no je mozne zakupit max. 5ks na jednu osobu. Ako postupovat v takomto pripade? Moze dalsie kusy zakupit ina osoba a ja tieto vouchery nasledne pouzit vo vytvoreni kalendara pod jednym prihlasenim? Aby som nemusela 2× vytvarat ten navrh a objednavku 2×? Dakujem

FaxCOPY a. s.

Dobrý deň, pri objednávaní samotných kalendárov nemáme obmedzenie na počet využitých voucherov, ak máte možnosť, môže teda vouchery zakúpiť iná osoba a pri on-line objednávke ich uplatníte naraz.

Ján Ližbetin

Dobry den, mam zaujem o tri kalendare. Viete mi ich poslat aj do CR? Dakujem.

FaxCOPY a. s.

Dobrý deň, o možnostiach zaslania vyhotovených produktov sa prosím informujte u kolegov na on-line chate na www.faxcopy.sk, prípadne mailom na eshop@faxcopy.sk.

Pavol Hoblak

Ako dám svoje fotografie s rodinou

FaxCOPY a. s.

Dobrý deň, objednávku fotokalendára zadávate na nižšie uvedenej stránke, fotografie nahrávate do galérie (pomocou tlačidla „pridať do galérie“) a následne ich môžete umiestňovať do jednotlivých listov kalendára: https://www.darcekyodsrdca.sk/domacnost-a-kancelaria/kalendare-s-vlastnymi-fotkami

Gretka

Dobry den, je toto kalendar, kde si mozem sama pridavat ramiky a narodeniny clenov rodiny? Robila som taky posledne 2 roky priamo cez FaxCopy, ide mi len o to, ci toto je presne taky. Dakujem.

FaxCOPY a. s.

Dobrý deň, áno, v kalendári si môžete zvýrazniť dôležité dátumy, pridať netradičné mená, prípadne pridať emotikony k vybraným dátumom.

Zuzana Herczegová

Dobrý deň. rady by som sa spýtala či sa dá na jeden list kalendára (napr. stolový dvojtýždenník) vložiť aj viac menších fotiek alebo len jedna ako máte na vzore?
Ďakujem

FaxCOPY a. s.

Dobrý deň, do listu kalendára môžete vkladať jednu, alebo viacero vlastných fotografií a tak si vytvoriť vlastnú koláž.

Lenka Peková

Dobrý deň, ak by sme si chceli vytvoriť kalendár s firemnými fotkami, vieme to fakturovať na firmu aj keď uplatňujem zľavu zo zľavomatu ako súkromná osoba?

Ďakujem za odpoveď. Peková

Zlavomat.sk

Dobrý deň,

Platbu za naše vouchery je možné fakturovať aj na firmu. V takom prípade je ale potrebné vyplniť fakturačné údaje pri objednávke na našej stránke, alebo ich zaslať poskytovateľovi služby, aby Vám danú faktúru vedel vystaviť.

Pekný deň.

Andrea

Dobrý deň sú na stolovom mesačnom kalendári pri dátumoch uvedená aj mená? Kto má kedy meniny? Ďakujem

FaxCOPY a. s.

Dobrý deň, na výber máte viacero šablón kalendára s menami alebo bez mien. :-)
Dostupné šablóny si môžete pozrieť na tejto stránke po voľbe vybraného typu kalendára:
 https://www.darcekyodsrdca.sk/domacnost-a-kancelaria/kalendare-s-vlastnymi-fotkami

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore