Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Príjemný relax vo Vysokých Tatrách v zrekonštruovanom Penzióne Víchrica so vstupom do privátneho wellness

4,5 / 5 Penzión Víchrica Vysoké Tatry (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Deti
Príplatky
Storno podmienky
Benefity
Ľudovít Koštialik

Dobrý deň.
Je možné ubytovať sa aj vo večerných hodinách, okolo 19hod?

Penzión Víchrica

Áno, je to možné, najlepšie je nás o tom vopred informovať. Pokiaľ máte pobyt s polpenziou, večera Vám bude vydaná ale už bude ohrievaná.

Michaela Jurašiová

Dobrý deň, prosím vás o info k pobytu cez jarné prázdniny v termíne 18–22.2.
Sme 2 dospelí, 2 deti (8, 15 rokov) – máte voľné izby pre našu kombináciu? AK áno, aká by bola cena spolu?
Ďakujem. Michaela Juraši

Penzión Víchrica

Dobry den pani Jurasiova, prosim o kontakt na e-mail: penzionvichrica@gmail.com, resp. na tel.cisle: 0948 447 820
Prajem pekny den

jana veisova

Dobrý deň chcem sa opýtať keď tam budem 3dni a 2noci ,koľkokrát môžem využiť to súkromné wellnes ? lebo píšete ,že 1× počas pobytu vstup do wellnes

Penzión Víchrica

Dobry den, presne tak ako piseme, 1 x na 1 hodinu pocas Vasho pobytu mate vstup do Wellness vramci zakupeneho balika. Pokial si zelate vyuzit vstup viac-krat, resp. dlhsie ako 1 hodinu, uz za tieto vstupy platite 20€/hod.

patrik Svitek

dobrý deň môžeme doniesť aj psíka?

Penzión Víchrica

Bohužiaľ, Pobyt nie je možný so svojim domácim miláčikom.
Nájdete to uvedené aj v sekcii „Ako uplatniť“ .

Sely Kováčová

Dobrý deň, ako prosím Vás ďaleko hotel od autobusovej zastávky ? Ďakujem.

Penzión Víchrica

Najbližšia autobusová zastávka je od Penziónu vzdialená cca 200m. Ale pokiaľ by ste prišli spojom z Popradu, tak táto zastávka sa nachádza až 600 metrov od nás a časť z nej nie je prístupná po chodníku, ale bohužiaľ po hlavnej ceste, ktorá je dosť frekventovaná. Preto v tomto prípade odporúčam vziať si radšej z Popradu taxi, ktoré stoja priamo na Autobusovej, resp. železničnej stanici a dovezú vás priamo až k penziónu.

Gabika

Dobrý deň, mala by som zaujem stravit u vas vikendový pobyt – 2 noci – 3 dni, aj s o 7 ročnou dcerou. Aký je rozdiel v izbe s pristelkou a rodinným apartmanom? co sa viac oplatí? termin predpokladaný – február. Vopred dakujem. Pagáčová

Penzión Víchrica

Dobry den. K dipsozicii mame izbu s pristelkou. Pristelka je pevna postel, nie rozkladacie lozko – doplaca sa len cena pristelky + strava pre dieta. Apartman pozostava z 2 izieb a malej kuchynky vhodnej len na ohrev jedla = preto je tam doplatok za apartman + pristelka a strava pre dieta. Rodinna izba pozostava z 2 izieb bez kuchynky = doplatok za rodinnu izbu + pristelka a strava pre dieta.

Janka

Dobrý večer,
je u Vás možný pobyt so psom?

Penzión Víchrica

Dobry den, bohuzial pobyt so psikom nie je mozny. Domace zvierata v nasom penzione nie su dovolene.
Dakujeme za porozumenie a prajeme pekny den.

Michaela Partlová

Dobrý deň, prosím Vás keď si kupím tento voucher tak si musím hneď rezervovať termín alebo je možné si ho rezervovať behom ďalších mesiacov keďže by som chcela pobyt s dlhou platnosťou a ísť na pobyt napríklad v máji.Ďakujem

Penzión Víchrica

Dobry den pani Partlova, tesi nas prejaveny zaujem o pobyt v nasom penzione. Ak si kupite Voucher s dlhou platnostou, tak jeho platnost je do 30.06.2019. Sa­mozrejme tuto kupu nemozete uskutocnit cez tlacidlo „ONLINE“ pretoze touto funkciou si tento Voucher viazete na konkretny termin. Potom si musite u nas vytvorit rezervaciu na kontretny termin. Spolu s rezervaciu prosim o zaslanie ID kodu vouchera. V pripade akychkolvek otazok nas nevahajte kontaktovat aj priamo na nasom tel. cisle: 0948 447 820. Pra­jem pekny den a ostavam s pozdravom.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore