Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Wellness pobyt v Jasnej v Hoteli Poľovník*** s moderným a veľkým saunovým svetom pre milovníkov hôr a relaxu

4,6 / 5 Hotel Poľovník*** Tatry (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Deti
Príplatky
Storno podmienky
Benefity
Roman Kočitý

Dobrý den prajem,
rád by som sa spýtal , či je možná rezervácia pre dve osoby v termínu od 2.2 do 4.2.2019. Ďakujem a prajem pekný den. Kočitý R.

Hotel Poľovník***

Dobrý deň, veľmi nás potešil Váš záujem o ubytovanie v našom zariadení. V uvedenom termíne máme poslednú voľnú izbu, prajete si ju predbežne rezervovať?

Natália

Dobrý večer, chcela by som sa spýtať či v termíne 11.01.-13.01.2019 máte voľnú izbu pre dve osoby?Ďakujem

Hotel Poľovník***

Dobrý večer prajeme,

áno, vo Vami požadovanom termíne máme ešte voľné izby.
Prajeme pekný večer
recepcia

Róbert Schottek

Dobrý deň, chcel by som a spýtať na voľnú izbu pre 2 dospelých a dve deti vo veku 10 a 14 rokov v termíne 4.1.-6–1.2019. Aká by bola celková cena s raňajkami prípadne s polpenziou. Ďakujem. Róbert

Hotel Poľovník***

Dobrý deň pán Róbert,

sú dve možnosti, buď si kúpite dva kupóny (2 × 139€) a na mieste doplácate daň z ubytovania 1€/osoba nad 12 rokov/deň. Celkovo na pobyt to je 6€. Vtedy máte k dispozícii dve dvojlôžkové izby pri sebe a keďže v cene kupónu je 1× vstup do wellness a budeme mať dva kupóny, máte Vy ako rodičia vstup do wellness každý deň.

Alebo si kúpite jeden kupón, rezervujeme Vám dvojlôžkový apartmán s dvoma prístelkami a doplácať budete nasledovné: ubytovanie na prístelke pre 1 dieťa: zdarma; raňajky 1 dieťa: 5€ x 2 dni = 10€; ubytovanie s raňajkami na prístelke 2. dieťa: 15€ x 2 noci = 30€; daň z ubytovania: 3 × 2 noci x 1€ = 6€; doplatok za apartmán: 10€ x 2 osoby x 2 noci = 40€

Doplatok na mieste je potom celkom 86,00€.

Apartmán je väčší ako izba, pozostáva z predsiene, obývacej izby ( tu ej jedna prístelka na gauči a jedna klasická), dvojlôžkovej spálne, balkóna, samostatnej toalety a samostatnej kúpeľne s vaňou.

S pozdravom
recepcia hotel Poľovník

Jarmila Schochmannová

Dobrý deň. hotel je hneď pod zjazdovkou?
Dieťa cca 1 ročné v cene?
malý psík , ako?
Je možnosť sa aj sánkovať v okolí?? A prípadne terén na prechádzky? Ďakujem

Hotel Poľovník***

Dobrý deň,
hotel sa nachádza na začiatku Demänovskej Doliny, 1 km od lyžiarskeho strediska Žiarce a cca 12 km od lyžiarskeho strediska Jasná, Chopok. Dieťa 1 ročné grátis, v prípade záujmu Vám poskytneme detskú postieľku na izbu. Poplatok za domáce zviera je 15,00€/noc. V okolí je veľa možností na sánkovanie, aj priamo v areály hotela a taktiež na prechádzky prírodou, ktorá nás obklopuje.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore