Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Príjemný pobyt v Hoteli TeleDom*** v centre Košíc

4,0 / 5 Hotel Teledom *** Košice a okolie (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Deti
Príplatky
Storno podmienky
Benefity
Beáta Borková

Dobrý deň, chcela by som sa informovať o možnosti ubytovania s deťmi vo veku 12 a 17 rokov v období od 26.4. do 28.4. ak samozrejme máte ešte niečo voľné, by som Vás poprosila aj o zaslanie konečnej sumy ďakujem

Hotel Teledom ***

Dobrý deň,

v danom termíne Vám môžeme ponúknuť apartmán, kde je možnosť pripraviť rozťahovací gauč pre deti za príplatok 15€/noc. Detské postieľky poskytujeme bez príplatku. Za raňajky (raňajky pre 2 osoby sú zahrnuté v cene ubytovania, čiže sa dopláca za osoby navyše) je príplatok 4€/dieťa/deň a v prípade polpenzie 7€/os/večera.
Cena ubytovania v apartmáne s raňajkami pre 2 os,2 noci : 149 € (poplatok za apartmán je už zahrnutý v tejto cene, raňajky navyše nie sú zahrnuté v cene, rovnako ako mestský poplatok vo výške 1,50 € / os / noc, deti do veku 18r tento poplatok neplatia)
V prípade akýchkoľvek otázok nás neváhajte kontaktovať na recepcia@teledom.sk.

S pozdravom,

Hricišonová – Recepcia Hotel Teledom

Alena Takáčová

Dobrý.
Môžem sa spýtať. Ak by som chcela prísť s rodinou, ja, manžel a máme dve deti 7 a 12 ročné bolo by to možné. Ako by bolo riešené ubytovanie.

Hotel Teledom ***

Dobrý deň,

môžeme ponúknuť namiesto dvojlôžkovej izby apartmán kde je možnosť prichystať rozťahovací gauč pre deti za príplatok 15€/noc. Detské postieľky poskytujeme bez príplatku, avšak vzhľadom na vek detí to nie je alternatíva. Ďalej za každé raňajky za pripláca 4€/dieťa a 7€/večera.
V prípade akýchkoľvek ďalších otázok nás neváhajte kontaktovať na recepcia@teledom.sk.

Pekný deň prajem,

Tkáčová
Recepcia Hotel Teledom

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore