Kulinársky zážitok: Škola varenia v Bistro Chef
Prehľad ponuky
Najlepší čas je vtedy, keď ste v kruhu najbližších, s dobrým jedlom a vínom. A tiež so zážitkom. Vyskúšajte Školu varenia – každý mesiac kurz s inou témou!
V skvelej atmosfére, pod vedením šéfkuchára Erika Volka, si všetko sami navaríte a potom spoločne zjete. Škola varenia je ideálnym darčekom alebo príležitosť na skvelý teambuilding. Rodinný i pracovný.
Vyberte si z tém, ktoré sú vám blízke alebo naopak, ktoré sa práve chystáte objaviť. Kurzy sú určené všetkým nadšencom gastronómie, ktorí radi skúšajú nové chute a postupy alebo vylepšujú rokmi overené klasiky.
- JANUÁR: 29. 1. 2019 Cestoviny a domáca talianska kuchyňa
- FEBRUÁR: 26. 2. 2019 Street food: rýchlo a kvalitne
- MAREC: 26. 3. 2019 Strukoviny výživná bielkovina
- APRÍL: 30. 4. 2019 Indické curry
- MÁJ: 28. 5. 2019 Sushi s Tomášom Hajnárom (Sushi kuchár FOO ZOO restaurant)
- JÚN: 25. 6. 2019 Grilovanie
- SEPTEMBER: 24. 9. 2019 Dezerty
- OKTÓBER: 29. 10. 2019 Steaky – Príplatok 15€
- NOVEMBER: 26. 11. 2019 Thajská kuchyňa
Ako prebieha Škola varenia?
- Škola varenia prebieha posledné utorky v mesiaci, každý mesiac sa varí v inej téme
- Kurz prebieha od 17.00 do 21.00 aj s večerou
- Každý účastník dostane pripravené recepty s postupom, podľa ktorých pracuje pod vedením šéfkuchára
- Pripravujú sa minimálne tri chody, ktoré si po skončení kurzu vezmete domov
Na Školu varenia si prineste pohodlné topánky do kuchyne (s plnou špičkou). Ostatné veci, ako kuchynský riad a kuchynské pomôcky sú zabezpečené.