Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Oddych pre celú rodinu či partiu v domčekoch v Tatranskej záhrade s čarovným výhľadom na Tatry

Mimoriadne
Mimoriadna ponuka, ktorá patrí medzi 10 % najlepšie hodnotených ponúk na Zľavomate a zároveň má dostatočný počet recenzií.
5,0 / 5
Apartmánové domy Tatrzański Ogród Zakopané - Poľsko (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Deti
Príplatky
Storno podmienky
Benefity
Pavel Brodnan

Mame zakupeny 4 dnovy pobyt aj so vstupom do wellnes v hoteli Skalny,je nas 6 dospelych a 2 deti, kolko sa bude platit 2 hod vstup pre 2 deti 7 a 9rokov? Ranajky pre dospelu osobu su 25pln,aka je cena pre dieta,alebo mam kupit pre 2 deti,ako pre 1 dosp osobu? A ZAUJIMA ma este cena vecere s 10 % zlavou,aka je? Alebo sa da objednat aj polpenzia -cena? Dakujem

Apartmánové domy Tatrzański Ogród

Cena za 2 hodiny pre bazén pre jedno dieťa je 15 PLN.
Raňajky sú k dispozícii v reštaurácii Kraina Smaku, 300 metrov od chát. Cena 25 za osobu. Možné zľavy pre deti, prosím zorganizujte on-site s čašníkom.
10% zľava zahŕňa jedlá z menu.

Eva

Dobry den chcem sa opytat bolo by mozne ubytovanie keby sme boli 6dosp a deti vo veku pol rocne,7,9,10.....co sa tyka deti nieje problem s lozkom polrocne neriesim a to 7 a 9 su naucene s rodicmi tiez na spolocnom lozku…cize len ci by to bolo mozne a aky by bol doplatok…dakujem

Apartmánové domy Tatrzański Ogród

Navrhujem vám prenajať dva domy. Sú postavené vedľa seba. Budete žiť pohodlne.

Eva

Dobry den chcem sa opytat bolo by nas 6dosp.deti polrocne,7,9,10…de­ti 7,9 nemaju problem spat s rodicmi…chcem sa opytat bolo by to mozna a ak tak aky by bol doplatok..dakujem

Apartmánové domy Tatrzański Ogród

Navrhujem vám prenajať dva domy. Sú postavené vedľa seba. Budete žiť pohodlne.

Ivana

Dobrý deň, máme záujem o pobyt. Chcem sa opýtať aká by bola cena, ak chceme ísť na 5 nocí, 4 dospelé osoby a 2 deti vo veku 1 rok a 4 roky?
Ďakujem vopred za odpoveď.

Apartmánové domy Tatrzański Ogród

Kúpte si dva pobyty na 3 noci, 269 eur a 2 noci, 199 eur.

Terézia Skaličanová

mám záujem o pobyt na 3 noci v domčeku pre 5 dospelých a 3 deti vo veku 3,5 a 8 rokov, z popisu domčeka som vyrozumela, že sa jedná o 3 samostatné izby, každá s dvoma posteľami + spoločná miestnosť s kuchynkou, kde je tiež možnosť využiť sedačku na prespanie – domnievam sa správne ? bude sa niečo doplácať ? Ak si kúpime pobyt s wellnesom á 299,– EUR pre koľkých je vstupné do wellnesu v hoteli Skalny v tejto cene ? Ak si chcem rezervovať aj raňajky, v cene 25,– PLN/os sú raňajky pre jednu osobu 3× alebo len 1 raňajky pre 1 osobu ?

Apartmánové domy Tatrzański Ogród

Chatky sú šesťposteľové. Pre dve najstaršie deti môžete vytvoriť prístelku v rozkladacom rohu v obývacej izbe. Zaplatené 15 eur deň pre dvoch ľudí. Najmladšie dieťa musí spať s rodičmi. Nemáme rezervované raňajky. Sú k dispozícii v reštaurácii, ktorá sa nachádza 300 metrov od chát. Cena: 25 PLN na osobu.
V cene je zahrnutý 2-hodinový kupón pre vodné stredisko pre šesť ľudí.

Lenka

Dobry den. Mam zaujem zakupit si pobyt, bolo by nas 6 dospelych osob a 2 deti vo veku 2,5roka. Preto by som sa chcela informovat ci sa deti rataju ako dospele osoby ale maju pobyt zdarma. Dakujem za odpoved.

Apartmánové domy Tatrzański Ogród

Ak sa deti zapadajú na spoločnú posteľ s rodičmi, nie je to žiadny problém.

Anna Jandurová

Idem s partiou kamaratok v termine 9,–13.6 ako si môžem objednať pobyt?

Apartmánové domy Tatrzański Ogród

Objednajte si zvolený dátum online prostredníctvom portálu zlavomat

Apartmánové domy Tatrzański Ogród

Najlepšie je kúpiť dva dvojdňové pobyty

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore