Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Pobyt v Tatrách s privátnym wellness a zľavami do aquaparkov!

4,4 / 5 HOTEL AVALANCHE *** Tatry (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Deti
Príplatky
Storno podmienky
Benefity
Ivan Vrábel

Dobré ráno,mám záujem o pobyt u Vás v termíne 2,3,4. apríl, ale 2.04. vyzerá byť obsadený.Nedá sa to zariadiť?
Ďakujem

HOTEL AVALANCHE ***

Dobrý deň,
žiaľ 02.04. už máme obsadené. Možný termín by bol od 03.04. do 05.04.2019, alebo si môžete vybrať iný termín.

Prajeme pekný deň.

Tatiana, recepcia

Jana wegasova

Dobry deň, chodievame ku vám pravidelne, len poplatok za domácich miláčikov sa mi zdá vysoký. Neplánujete ho znížiť? Máme dvoch malých psíkov, jeden ma 2,5 kg, druhý má 4 kg, keď prídeme na tri noci, je to 60 eur.. :(

HOTEL AVALANCHE ***

Dobrý deň, mrzí nás, že sa Vám zdá poplatok vysoký, ale žiaľ máme určité podmienky a normy, ktoré musíme dodržiavať a izby po psíkoch upratovať špeciálne kvôli alergikom. Poplatok zatiaľ neplánujeme znižovať, ale dúfame, že Vás to aj tak neodradí od budúcej návštevy nášho hotela. :) Prajeme krásny zvyšok dňa. Tatiana, recepcia

Danka

Dobrý deň. Aký typ izby si mám rezervovať,ked sme traja dospelí? A kolko si pripláca ten tretí za dve noci a polpenziu? A ešte by som chcela vedieť,či je možný takýto pobyt na rekreačný poukaz.
Ďakujem

HOTEL AVALANCHE ***

Dobrý deň,
v dvojlôžkovej izbe DOUBLE je k dispozícií dvojlôžková posteľ a 1× prístelka. Doplatok za dospelú osobu na prístelke je 25,– €/noc s polpenziou. Samozrejme Vám po ukončení pobytu vieme vystaviť doklad, ktorý potrebujete.
Pekný deň, Tatiana, recepcia

Ivana

dobrý deň, aký voucher si treba kúpiť,keď chcem rodinnú izbu ? Sme 4 osoby z toho dve deti vo veku 8 a 18 r. A aké tam budú doplatky?ďakujem

HOTEL AVALANCHE ***

Dobrý deň,
pre 4-člennú rodinu Vám odporúčame zakúpiť si voucher pre izbu LUX, kde je možnosť 2 pohodlných prísteliek. Doplatok za dieťa do 15 r. je 16,– EUR/noc s polpenziou a doplatok za dospelú osobu je 25,– EUR/noc s polpenziou.
Pekný deň.
Tatiana, recepcia

Kovacsova

Dobry den. Chcela by som zakupit termin od 8.4–11.4. Je este volny? Pre dvoch dospelych a dve deti (4 roky, 4 mesiace). Dakujem za info.

HOTEL AVALANCHE ***

Dobrý deň.
V danom termíne disponujeme ešte dvojlôžkovou izbou LUX. Dvojlôžkovú izbu Double máme k dispozícií od 9.4.-12.4.2019. V prí­pade záujmu Vás prosíme o promptnú reakciu.

Doplatok za 4 ročné dieťa je 16,–€ /noc.

Pekný deň.

Dominika, recepcia

Juraj čálik

Dobry den. Mam otazku. Volne izby pre manzelsky par,+dcera 18r a dcera 10r. Ako by ste mi vedeli ponuknut ubytko a za aku cenu. Uprednostnil by som platbu na mieste Dakujem čalik

HOTEL AVALANCHE ***

Dobrý deň,

ďakujeme za záujem o ubytovanie v našom hoteli a kontaktovanie nás aj telefonicky. V prípade ďalších otázok sa na nás neváhajte znovu obrátiť.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore