Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Novovybudovaný apartmánový komplex Čerešňový sad s wellness a množstvom aktivít po okolí

4,6 / 5 Apartmány Čerešňový sad Tatry (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Deti
Príplatky
Storno podmienky
Benefity
Miriam Hudekova

Dobrý deň, dá sa dokúpiť vstup do welnes? V cene je iba jeden hodinový…Ďakujem.

Zlavomat.sk

Dobrý deň Miriam,
ďakujeme za Vašu otázku a za záujem o naše ponuky. Určite sa dá, kontaktujte prosím priamo hotel na tel.čísle: +421 902 976 3­63 avšak príplatok bude sa ich hotelový cenník.
Prajeme Vám pekný deň!

Nika

Dobrý deň, chcela by som sa spýtať aký variant si treba zvoliť ak sme dvaja dospelý a dve deti vo veku 1 a 2 roky ďakujem

Zlavomat.sk

Dobrý deň, Nika,

ďakujeme za Vašu otázku a za záujem o naše ponuky. V tomto prípade je potrebné zakúpiť 1× voucher pre 2 osoby a za deti následne uhradiť príplatok pri nástupe na pobyt. Výšku príplatkov si môžete pozrieť v sekcii „Deti“, prípadne v sekcii „Príplatky“.

Prajeme Vám krásny deň.

JANA

Dobrý deň,chcela by som sa spýtať,či sú raňajky formou švédskych stolov a či je možnosť výberu aj pre celiatikov,ďa­kujem …

Apartmány Čerešňový sad

Dobry den, ranajky su formou svedskych stolov a co sa tyka stravy pre celiatikov ,tak tu je to tak zauzivane ,ze si pecivo nosia vlastne.
S pozdravom Martina – Ceresnovy sad

Ivana

Dobrý deň, rada by som si kupila voucher pre 2 osoby na 2 noci v sume 69 eur. Ako je to prosím vás s dvoma deťmi ? Tam sa dopláca po 14 eur na deň s raňajkami a ubytovaní budeme v akej izbe ? Máte rodinné izby ?ďakujem

Apartmány Čerešňový sad

Dobry den, tento poukaz plati pre ubytovanie v dvojlozkovej izbe. Do dvojlozkovej izby vieme pripravit 1× pristelku. V pripade, ze ste 4 clenna rodina Vam odporucame si pozriet ponuku na ubytovanie v Apartmane Standard alebo Mezonet. Oba tieto typy apartmanov su 4 lozkove. Maju dve samostatne dvojlozkove spalne.

Miro

Dobrý deň, tých záberov-detailov z miestností je tam veľa, chýbajú mi fotky – výhľady z okien apartmánu a penzionu, čo je oveľa podstatnejšie.

Apartmány Čerešňový sad

Dobry den, z mezonet apartmanov je vyhlad smerom na sever do arealu a zo spalni vidiet Vysoke Tatry. Na juznu stranu je vyhlad na Nizke Tatry. Izby v Penzione su orientovane bud do ulice alebo smerom na Nizke Tatry.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore