Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Lokálna lipolýza – odstránenie tuku vo vybranej oblasti tela

4,8 / 5 Esteľ by Dr. Žaneta Košice  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Storno podmienky
Monika

Dobrý deň rada by som sa opýtala ako dlho vydrží efekt. Ďakujem

Esteľ by Dr. Žaneta

Dobrý deň!
Efekt vydrží dlhodobo, už ten tuk,ktorý sa odstráni,nemal by sa vám vrátiť, pokiaľ samozrajme udržujete vahu a rapídne nepriberiete.

Jan B

dobry den ta prva otazka nebola na vas. vas sa chcem opitat ci mozem prist v pondelok ak ano tak kedy? respektive o ktorej?

Esteľ by Dr. Žaneta

Dobrý deň!
Môžete sa objednať telefonický na nižšie uvedenom čísle.
Najbližši voľný termín máme o týždeň.

Jan B

dobry den kde mam svoj zakupeny voucher na osetrenie? kedze jeden som si uz zakupil za 45 € zo zlavou za body.

Zlavomat.sk

Dobrý deň Jan,
ďakujeme za Vašu otázku a za záujem o naše ponuky.
Prosím, Váš voucher Vám bol doručený na e-mail, cez ktorý ste voucher objednávali.
Prosím, skontrolujte priečinky ako „spam,“ „propagácie“ a „reklamy.“
Váš voucher nájdete aj vo Vašom profile na našej stránke v sekcií „moje nákupy.“

Prajeme Vám pekný deň.

Maxova Silvia

Dobrý deň prajem, je možné pichať botox resp. Kys. Hyaluronovu aj ľuďom ktorý prekonaly mrtvicu? Mala by som záujem len neviem ci to je vhodné aj pre mňa

Esteľ by Dr. Žaneta

Dobrý deň pani Maxova!
Vo vašom prípade aplikovanie botulotoxinu by som neodporučala, ale kyselinou hyaluronovou dalo by sa vás skrášliť. Prípadne ak by ste mali záujem o konzultáciu, kľudne sa objednajte, rada vám poradím.
S pozdravom Dr.Žaneta

ddd

porovnávam si to s kybella (kys. deoxycholová) a neviem ci je to to isté :)

Esteľ by Dr. Žaneta

Dobrý deň! Je to iný preparát, hlavnou zložkou je hydrogenovaný lecitín čiže fosfatidylcholín. Je to všeobecne známa látka, ktorá sa získava zo sójových bôbov a je hlavným fosfolipidom v bunkových membránach. Jej úlohou je čisté rozštiepenie tukových buniek.
Zaujímavá je trojkombinácia účinných látok :fosfatidylcho­lín,karnitín a Dekapeptid-4.Počas zákroku (keď to porovnávame s kybellou) je to menej bolestivá metóda, šetrnejšia a hlavné okrem rozštiepenia tukových depozitov,pod­porujeme produkciu kolagenu ,sa urýchľuje metabolizmus v problematickej oblastí.

ddd

Dobrý deň, zaujímalo by ma 1. (ak teda môže) aká látka prípadne (čo je jej hlavnou zložkou) čo sa vpravuje do podkožia pri procedúre. 2. Dá sa zakupiť viacero voucherov aj na inu oblast, alebo opakovanu proceduru po mesiaci povedzme ? dakujem

Esteľ by Dr. Žaneta

Dobrý deň! Dermaheal LL obsahuje 3 aktívne ingrediencie, ktoré dokážu štiepiť tukové bunky a bezpečne ich odbúrať z tela von. Každá z ingrediencií má svoj cieľ, a bez seba by efektívne nedokázali fungovať. Prvou látkou je hydrogenovaný lecitín čiže fosfatidylcholín. Je to všeobecne známa látka, ktorá sa získava zo sójových bôbov a je hlavným fosfolipidom v bunkových membránach. Jej úlohou je čisté rozštiepenie tukových buniek. Po lecitíne nastupuje látka Karnitín, ktorá je jediným fyziologickým nosičom, ktorý dokáže prepraviť mastné kyseliny (rozštiepené tuky) do mitochondrií, kde dôjde k ich spáleniu a premene na energiu. Poslednou látkou je špeciálny peptid Dekapeptid-4, ktorý podporuje metabolizmus svalov.
Pekný deň prajem, ESTEĽ

Esteľ by Dr. Žaneta

Dalo by sa zakúpiť aj dopredu vouchery samozrajme, ale pred tým odporúčame prísť na konzultáciu, po ktorej naša špecialistka posúdi koľko vám treba absolvovať takých ošetrení,aby ste dosiahli maximálny efekt.

Jana

Aka je ucinnost po jednom osetreni? Napr. na stehnach al. bruchu?

Esteľ by Dr. Žaneta

Dobrý deň! Po 1 ošetrení vieme sa zbaviť cca 5–20% tukových depozitov(1 až 3 cm na stehnach,bruchu). Výsledok už môžete registrovať o 4 týždne po zákroku.Pred každým ošetrením sa urobí vymeriavanie,koľko cm ubudlo,objem.
Pekný deň, ESTEĽ

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore