Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Čerstvo pražená káva priamo s pražiarne FABBRICA COFFEE. 100, 225 a 1000 g balenia, aj BEZKOFEÍNOVÝ variant!

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Častá otázka
Patrik Hančár

Dobrý deň. Zaujímalo by ma s akým dátumom praženia dostanem kávu ak si ju u Vás objednám. Píšete „čerstvo pražená“ ale dátum spotreby uvádzate 8/2020…to mi akosi nesedí, čerstvo pražená káva predsa vydrží pár týždňov maximálne mesiacov aj to v závislosti od skladovania. Ďakujem.

Fabbrica coffee

Dobrý deň.
Kávu FABBRCICA COFFEE, ktorú si objednáte dodáme čerstvo upraženú. Samozrejme to neznamená, že bude zabalená hneď po upražení. Káva sa musí najprv chladiť a následne ´´ dozrieť ´´ cca 7 dní. Následne sa káva balí a expeduje. Kedže pražíme kávu každý deň a po ´´dozretí´´ hneď správne zabalíme káva vydrží až do otvorenia pri zachovaní vysokej kvality bez problému jeden rok. Väčšina konkurencie uvádza spotrebu až 2 roky čo už je nesprávne. Nemáme však problém ak máte záujem Vám zaslať kávu aj hneď po upražení a necháte si ju doma v sáčku dozrieť, až následne ju odporúčame konzumovať. Nieje však pravda, že káva vydrží pár týždňov ak ju však skladujete zle za pár hodín kvalitatívne degraduje a za 2 dni može byť nepoužiteľná.
Veríme, že Vás táto odpoveď uspokojila a pri objednaní budete s kávou FABBRICA COFFEE spokojný. Stačí do objednávky pripojiť poznámku.
Ďakujeme pražiareň FABBRICA Cafe Team

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore