Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

2-hodinový vstup do wellness a masáž v 7 SPA

Vináreň Bakchus Bratislava  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Benefity
Barbora

Dobrý deň chcela by som sa opýtať. Ak zakúpim dva kupóny za 17,90 € dájú sa využiť tak že na jeden pôjdem ja na druhý priateľ ? Pretože je to spolu necelých 36 € ale ak kúpim rovno pre dvoch tak je to o 14 € viac. Ešte sa chcem opýtať. Privátny znamená že tam nikto okrem nás dvoch nebude ? Nemôže sa stať že zatiaľ čo my by sme boli vo vírivke niekto bude v saune ? Ďakujem

7 SPA

Dobrý deň,
rozdiel 14€ predstavuje práve to súkromnie. Ak si zakúpite dva kupony po 17,90€ nebudete tam sami.
Penký deň

ja

Dobry den, co znamena welnes pre 1–5 osob, vsetci maju k dispozicii vsetky procedury, alebo ako je to rozdelene v pripade vyssieho opctu ludi?

Zlavomat.sk

Pekný deň Ja:)
všetky osoby majú privátny wellness na 2 hod. v ňom: fínsku, parnú a aroma saunu, jacuzzi, sprchu Vichy, ochladzovací bazén.
Fitness zónu s najmodernejšími zariadeniami na kardio a tréning na zníženie hmotnosti. A v rámci tohto kupónu máte 2×30 min. masáž (čiže dve osoby z daného počtu môžu na ne ísť) + 1,5 l limonáda.

simona

dobrý deň, teda ak by som chcela súkromie pre dve osoby cena by bola aká? nezmenilo by sa nič na cene? dá sa objednať narýchlo aj na tento víkend?

Zlavomat.sk

Pekný deň Simona.
Privátny wellness je samostatná varianta a stojí 49,90 €. Rezervácie na info@7spa.sk alebo + 421 232 186 244, 0904 882 000.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore