Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Dovolenka v chorvátskom Drveniku vo Ville Mario*** aj s polpenziou

4,0 / 5 CK ČESKÉ KORMIDLO Makarská riviera - Chorvátsko (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Deti
Storno podmienky
Benefity
Petronela Šatarová

Dobrý deň, je možné ubytovanie s malým psíkom?Ďakujem

CK ČESKÉ KORMIDLO

Dobrý deň,
pobyt s domácim miláčikom nie je možný. Pobyty vhodné pre pobyt so psom nájdete hlavne v Taliansku, kde sú aj pláže pre psov. Ďakujem za pochopenie.

Simona Digaňová

Dobry den pri variante autobusová doprava od 2.8. mate voľne viaceré izby ? My by sme mali záujem o dve pretože ideme 4 :) dakujem za odpoved.

CK ČESKÉ KORMIDLO

Dobrý deň,
bohužiaľ v tomto termíne je voľná už len posledná izba. Ak by ste mali záujem aj o iný termín, tak od 9.8., 16.8. a 23.8. je k dispozícií ešte dostatok voľných izieb. Pred zakúpením voucherov postupujte podľa pokynov na Zľavomate – Ako uplatniť a vytvorte si rezerváciu.
V prípade záujmu Nás môžete kontaktovať na email podpora@ceskekormidlo.sk s Vašimi požiadavkami a my Vám vypracujeme ponuku. Ďakujem za pochopenie.

Jana

Prosím vás ak by sme boli 3 dospelí a 1dieta 11 ročne cesta autobusom aká by bola kalkulácia termín posledny augustový týždeň. Odkial a o koľkej sa odchádza z BA.Dakujem.

CK ČESKÉ KORMIDLO

Dobrý deň, v termíne 23.8.-1.9. máme dostupné nasledujúce izby: izba 2+1 – 2× dospelá osoba = 2× vouchcer na zľavomate s autobusovou dopravou. Dieťa do 11,99 rokov na prístelke doplatok 147,43 € v CK + doplatok za autobusovú dopravu 100€. Tretia dospelá soba by musela byť ubytovaná v izbe 2+0 tj. platila by ubytovanie za 2 dospelé osoby: 2× 252 € a 1× cenu za autobusovú dopravu 100€. Odjazd z Bratislavy je v popoľudňajších hodinách, presný čas i nástupné miesto vám zašleme v pokynoch k zájazdu, ktoré CK zasiela 5–7 dní pred odjazdom. Pred zakúpením voucherov postupujte podľa pokynov na Zľavomate – Ako uplatniť a vytvorte si rezerváciu. Ďakujem za pochopenie.

Slavomír Šichta

Prijemný deň, radi by sme sa opytali na pobyt od 1. 8. 2019 do 11. 8. 2019 (10 dňový pobyt), vlastná doprava, 2 dospelí, 2 deti (7, 9 rokov). Dakujeme

CK ČESKÉ KORMIDLO

Dobrý deň,
máme v ponuke pobyty na 7 dní, vždy od soboty do soboty, termíny ako vidíte uverejnené na Zľavomate. Ďakujem za pochopenie.

Katka

Dobrý deň, aká kalkulácia by bola pri 1 dospelej osobe a 1 dieťati veku 13 rokov? Termin júl. Ďakujem

CK ČESKÉ KORMIDLO

Dobrý deň,
bohužiaľ v hoteli nie sú k dispozícii jednolôžkové izby. Vo vašom prípade by ste zakúpili 2× vouchcer pre dve dospelé osoby.
V júli je cena bez dopravy tj, ubytovanie+strava za 276 €/osoba. V prípade akýchkoľvek dotazov nás neváhajte kontaktovať na našej zákazníckej linke: +421 948 736 022.

Ján

Dobrý deň, aký je doplatok za dieťa, ktoré má 13 rokov? Aké by bolo ubytovanie pre 2 dospelé osoby a 2 deti veku 7 a 13? Aká by bola kakulácia? Deti by mohli mať aj samostatnú izbu? Alebo by boli len na prístelke.

CK ČESKÉ KORMIDLO

Dobrý deň, v danom ubytovaní sú poskytované zľavy len na dieťa do 11,99 rokov, tj. 13ročné dieťa by bolo brané ako dospelé osoba.
Mohli by ste mať i dve dvolôžkové izby (2+0), ale bolo by nutné zapaltiť 4 lôžka tj. 4× voucher.
Dvojlôžková izba s dvoma prístelkami (2+2) je dostupná v termíne 31.8.-7.9. – 2× voucher pre 2 dospelé osoby + 194,11€ za dospelú osobu na prístelke (doplatok v CK) + dieťa na prístelke zdarma.
V prípade ďalších dotazov nás neváhajte kontaktovať na podpora@ceskekormidlo.sk alebo na našej zákazníckej linke: +421 948 736 022.

Svetozár Šotník

Dobrý deň chcem sa opýtať koľko trvá cesta autobusom? Ďakujem za odpoveď. S pozdravom Šotník

CK ČESKÉ KORMIDLO

Dobrý deň,
cesta autobusom trvá cca 10 hodín, avšak záleží na dopravnej situácia a početnosti prestávok.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore