Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

7 nocí v letovisku Sutomore pre pár i rodinu: polpenzia, pláž 100 m od hotela

Hotel Sato Čierna Hora (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Deti
Príplatky
Storno podmienky
Benefity
Marcela

Dobrý deň,
chcela by som sa spýtať , chceli by sme ísť 2 páry + 1 dospela osoba v čase 10–17.8.2019

Zlavomat.sk

Dobrý deň Marcela,
ďakujeme za Vašu otázku a za záujem o naše ponuky.
Žiaľ, daný termín je už vypredaný. Najbližší voľný termín je na prelome augusta/septembra.

Prajeme Vám pekný deň.

Dominika

Dobrý deň mám otázočku sme 2 dospelý a 3 deti vo veku 2,11a15 stačí mi woucher 1 za tých 835€alebo poprosím poradiť. Ďakujem

Zlavomat.sk

Dobrý deň Dominika,
ďakujeme za Vašu otázku a za záujem o naše ponuky. Áno, stačí Vám daný voucher avšak prosím nezabudnite aj na príplatok za 15 ročné dieťa už ako dospelú osobu. Prosím, danú informáciu uveďte do poznámky pri platbe.
Prajeme Vám pekný deň.

Erika

Dobrý deň.
Mala by som takú otázku, že ked kupim kupon pre 4 osoby, tak tam moze byt 4 dospele osoby alebo len 2+2 deti?

Zlavomat.sk

Dobrý deň Erika,
ďakujeme za Vašu otázku a za záujem o naše ponuky. Prosím, daný voucher je iba pre 2 dospelé osoby a pre 2 deti do 11,99 roka. Ak si prajete ísť 4 dospelé osoby, je potrebné zakúpiť si 2 voucher pre 2 osoby a rezervovať ten istý termín po komunikácií s hotelom. Prajeme Vám pekný deň.

Rudolf Remeň

Dobrý den od 13–20.07 2×dospelý a 1× dieta 11,99 stací voucher za 730e dakujem Rudo

Zlavomat.sk

Dobrý deň Rudolf,
ďakujeme za Vašu otázku a za záujem o naše ponuky. Žiaľ, Vami vybraný termín nie je k dispozícií. Pri výbere „online termínu“ je termín rezervovaný ihneď pri jeho kúpe cez „online kalendár,“ v ktorom sa Vám objavia voľné termíny. Môžete si zakúpiť aj „voucher bez termínu,“ pri ktorom je potrebné si vopred rezervovať termín priamo v hoteli na tel.čísle: +382 30 374 256 alebo mailom na: sales-marketing@satoresort.com
Prajeme Vám pekný deň.

marek csente

Je možné uplatniť voucher ak majú deti 8r a 15r? Ďakujem

Zlavomat.sk

Dobrý deň Marek,
ďakujeme za Vašu otázku a za záujem o naše ponuky. Žiaľ, 15 ročné dieťa je v tomto prípade považované ako dospelá osoba, a tak nie je možné využiť variant pre rodinu a ani variant pre pár, nakoľko prístelky nie sú k dispozícií. Posielam vám odkaz na iné ponuky pri mori, ktoré ponúkame na našom portáli: https://www.zlavomat.sk/cestovanie/pobyty-pri-mori?filtre%5Bpocet-osob%5D=3-4#ponuky Veríme, že objavíte vhodnú ponuku. Prajeme Vám pekný deň.

Inga

Dobry deň. Chcela by som sa opýtať ci pobyt sa nedá predĺžiť na 11 dni/10 noci a aká by tam potom bola cena .dakujem Kucerova

Zlavomat.sk

Dobrý deň Inga,
ďakujeme za Vašu otázku a za záujem o naše ponuky. Prosím, predĺženie pobytu je možné, avšak ceny za noci naviac sú už za hotelový cenník, a tak bez zľavy. Prosím, pred rezerváciou kontaktujte priamo hotel na tel.čísle: +382 30 374 256 alebo mailom na: sales-marketing@satoresort.com a informujte sa o možnosti dlhšieho pobytu. Nakoľko sa jedná o zahraničný hotel, vieme Vám s komunikáciou pomôcť. Neváhajte nám napísať na mail: podpora@zlavomat.sk
Prajeme Vám pekný deň.

Adelajda

Dobry deň, s dopravou je to ako? Ak bude mať syn teraz v july 17 rokov už sa plati ako za dospelu osobu, ďakujem

Zlavomat.sk

Dobrý deň Adelajda,
ďakujeme za Vašu otázku a za záujem o naše ponuky. Prosím, v danom hoteli sú deti rátané iba do 11,9 roku. Všetky osoby od 12 rokov sú brané ako dospelé. Doprava je individuálna buď autom alebo lietadlom na najbližšie letisko vzdialené približne polhodinu od destinácie. ( Letisko Podgorica ).
Prajeme Vám pekný deň.

Ľubomír Karafa

Neviete pomôcť s dopravou?

Zlavomat.sk

Dobrý deň Ľubomír,
ďakujeme za Vašu otázku a za záujem o naše ponuky. Na dané miesto sa môžete dopraviť buď autom, na mieste je platené parkovisko: 7eur/deň alebo letecky. Najbližšie letisko (Podgorica) sa nachádza približne polhodinu cesty autom od destinácie.
Prajeme Vám pekný deň.

Matúš Višňanský

Matúš
Dobrý deň,
je možné ubytovať sa aj 2 + 3 deti vo veku 11,10 a 7 rokov?
Ďakujem

Zlavomat.sk

Dobrý deň Matúš,
ďakujeme za Vašu otázku a za záujem o naše ponuky. Prosím, vo variante „pre rodinu“ sú dve deti do 11,9 roka v cene voucheru. Ďalšie dieťa do tohto veku je za príplatok 9eur/dieťa/deň. Prosím, pred kúpou voucheru a rezerváciou termínu kontaktujte priamo hotel na tel.čísle: +382 30 374 256 aby mali pre Vás v danom termíne pripravenú jednu prístelku naviac.
Prajeme Vám pekný deň.

Petra

Dobrý deň. Chcela by som sa opýtať ako uplatniť voucher ak v cene sú 2 deti do 11.9 a my máme 11 a 14 ročné… Ďakujem

Zlavomat.sk

Dobrý deň Petra,
ďakujeme za Vašu otázku a za záujem o naše ponuky. Prosím, v sekcií príplatky sú uvedené sumy za dospelú osobu naviac (14-ročné dieťa je v tomto prípade rátané ako dospelá osoba) Prosím, pre rezerváciou termínu kontaktujte priamo hotel na tel.čísle: +382 30 374 256 aby mali danú izbu s dvoma prístelkami pre Vás pripravenú.
Prajeme Vám pekný deň.

Robert Lucskai

Chcem sa opýtať aký by bol doplatok keď jedno dieťa má 4 a druhé už dovŕšilo 12 v termíne 17.august do 24.august pre izbu suite.

Zlavomat.sk

Dobrý deň Robert,
ďakujeme za Vašu otázku a za záujem o naše ponuky. Prosím, 4 ročné dieťa aj s polpenziou a prístelkou je v cene voucheru. 12 ročné dieťa sa ráta ako dospelá osoba, a tak s prístelkou a plnou penziou je príplatok 12eur na deň. = 96 eur (12eur x 8dní). Prosím, pri príplatkoch treba rátať aj s pobytovou taxou.

Prajeme Vám pekný deň.

Alžbetka Molnárová

Dobrý deň sme rodina s dvomi deťmi do 10 rokov môžme si kúpiť voucher pre pár?Je tam písané že dve deti do 11,9 rokov na prístelke zdarma. Platí to ?

Zlavomat.sk

Dobrý deň Alžbetka,
ďakujeme za Vašu otázku a za záujem o naše ponuky. Pre variant „pre pár“ platí informácia: Izba Double (dvojlôžková):

  • Dieťa do 6,9 rokov na lôžku s rodičmi a s polpenziou: zadarmo
  • Prístelka nie je k dispozícii

Vo variante pre rodiny sú dostupné prístelky: Izba Suite (rodinná):

  • Dve deti do 11,9 rokov na prístelkách a s polpenziou: v cene voucheru
  • Tretie dieťa do 2,9 rokov na lôžku s rodičmi a s polpenziou: zadarmo

Preto je pre Vás nutné si zakúpiť variant pre rodinu.

Prajeme Vám pekný deň
Petra Straková

Dobrý deň, stačí nam kúpiť voucher ako par, ked pojdeme so synom, ktorý ma v juli 7rokov? Ďakujem

Zlavomat.sk

Dobrý deň Petra,
ďakujeme za Vašu otázku a za záujem o naše ponuky. Záleží od toho, na ktorý dátum si urobíte rezerváciu. Avšak, pokiaľ dieťa bude s Vami na lôžku, tak to nebude problém. Prosím, pred rezerváciou kontaktujte priamo hotel o tejto skutočnosti.

Prajeme Vám pekný deň.

Radovan Štapinský

Dobrý deň,zaujímalo by ma,ktorý voucher si máme kúpiť,ak sme rodina s dvomi deťmi do 11 rokov. Mali by sme záujem o termín júl – august,teda či 730 alebo 949 eur? Ďakujem!

Zlavomat.sk

Dobrý deň Radovan,
ďakujeme za Vašu otázku a za záujem o naše ponuky. V prípade ponuky pre pár je dostupná iba dvojlôžková izba a deti do 11,9 roka nie sú v cene tohto vouchera. Dve deti do 11,9 roka s prístelkou a polpenziou sú v cene voucher „pre rodinu.“ Preto je pre Vás potrebné si zakúpiť voucher „pre rodinu.“

Prajeme Vám pekný deň!

zajo

Dobrý deň, doprava do destinacie je vlastna?

Zlavomat.sk

Dobrý deň,
ďakujeme za Vašu otázku a za záujem o naše ponuky. Áno, pri danej ponuke je doprava individuálna.

Prajeme Vám pekný deň!

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore