Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Leto v Chorvátsku: all inclusive dovolenka pre celú rodinu!

4,0 / 5 CK ČESKÉ KORMIDLO Chorvátsko (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Deti
Storno podmienky
Benefity
Zuzana Ševčíková

Dobrý deň.aka bude cena pri 2 dospelých sa 1 dieťati.Dieťa má 4 roky.A vocherov mám kúpiť 2?

CK ČESKÉ KORMIDLO

Dobrý deň,
jeden voucher sa vzťahuje na jednu dospelú osobu na základnom lôžku, takže áno, treba zakúpiť dva vouchere. Cena sa líši podľa termínu zájazdu, všetky varianty máte k dispozicií na stránke zľavomatu. Dieťa 4 roky na prístelke má pobyt a stravovanie zdarma.
Prosím, pred zakúpením voucherov postupujte podľa pokynov na Zľavomate: Ako uplatniť – a vytvorte si rezerváciu v CK. Len tak budete mať istotu dostupnosti voľnej izby. Ďakujem za pochopenie.

Barbora Oparty

Dobrý deň.
Prosím Vás, sú izby vybavené klimatizáciou ? Ďakujem za odpoveď.

CK ČESKÉ KORMIDLO

Dobrý deň,
hotelové izby sú bez klimatizácie.

olga ilosvayova

Dobry den da sa tam fajcit na balkone alebo len vo vyhradenych miestach .Dakujem

CK ČESKÉ KORMIDLO

Dobrý deň, áno je možné fajčiť na balkóne.

Lucia

Dobrý deň,sme 2 dispely😗 a 2 deti(6,9) je potrebné kúpiť 4 vouchery? Je tam klimatizácia?

CK ČESKÉ KORMIDLO

Dobrý deň,
bohužiaľ klimatizácia nie je súčasťou vybavenia izieb. V turisticom komplexe sú k dispozícii len dvojlôžkové izby s možnosťou jednej prístelky, tj. maximálne pre 3 osoby. Ak máte záujem kontatujte nás na podpora@ceskekormidlo.sk s vašimi požidavkami a zašleme vám ponuku zájazdov na mail. Ďakujem za pochopenie.

Kurt Kováč

…a klimatizácia na izbách nie je..? dá sa to vôbec v noci vydržať??

CK ČESKÉ KORMIDLO

Dobrý deň, hotelové izby sú bez klimatizácie, je už na voľbe každého klienta, či klimatizáciu v ubytovaní vyžaduje alebo nie.

Kurt Kováč

dobrý deň, keby sme išli vlakom…kde najbližšie stojí vlak? v Trogire či Splite? a ako sa tam potom dá dostať? dakujem

CK ČESKÉ KORMIDLO

Dobrý deň, bohužiaľ zatisťujeme len autobusovú dopravu, o vlakovej doprave nemám bližšie infmormácie. Ďakujem za pochopenie.

Monika

Dobry den, kolko by stal pobyt v termine od 6.-13.7.19. 2 dospeli a 3 deti (14,5,3 roky) s vlastnou dopravou,prosim Vas? Je tento termin este volny?

CK ČESKÉ KORMIDLO

Dobrý deň,
v danom termíne máme ešte voľné izby, ale pred zakúpením voucherov postupujte podľa pokynov na Zľavomate – Ako uplatniť a vytvorte si rezerváciu v CK. Až potom zakupujte vouchery.
V turistickom koplexe sú dostupné len dvojlôžkové izby s jendou prístelkou. Boli by ste teda ubytovaní v dvoch izbách: 2+1 – 2× voucher pre dospelú osobu + dieťa 3 roky zdarma a izba 2+0 – 2× voucher pre dospelú osobu.

Štefan Sedmák

Dobrý deň prajem chcel by som sa opýtať či by sa dalo aj na 10 dní od 15.7.2019 alebo len od soboty do soboty. Jedná sa o 3 dospelých a 1 dieťa ktoré má 9 rokov. Prišli by sme vlastnou dopravou. Či by ste mi vedeli poslať na email cenovú ponuku. Ďakujem pekne

CK ČESKÉ KORMIDLO

Dobrý deň,
v turistickom komplexe máme len dvojlôžkové izby s jendou prístelkou, vo vašom prípade by bolo teda nutné zaplatiť 2× dvojlôžkovú izby – tj. 4× voucher. Ubytovanie je možné len od soboty do soboty – 7 nocí a ak j voľný nasledujúci termín, je možné pobyt predĺžiť na 14 nocí. Ďakujem za pochopenie.

JANA

dobry den, chcem sa spytat na cenu ak chcem mat deti v jednej izbe.....jedna sa ze by sme boli dvaja dospely…a tri deti na pristelke…vek deti je 15,12 ,5 rokov.....­.poprosim vypocitat cenu s dopravou i bez dopravy …termin by bol 27jul…do 2 august..cca dakujem

CK ČESKÉ KORMIDLO

Dobrý deň, v danom temríne nemáme už dostupné tak veľké izby. Bolo by možné ubytovanie v dvoch izbách. 1. izba 2+0 pre dve dospelé osoba: 2× voucher a 2.izba 2+1 – 2× voucher pre staršie deti a dieťa 5 rokov na prístelke zdarma. Cena za jeden voucher je 268 €, autobusová doprava vychádza na 100€/ za osobu a platí sa i za dieťa, ktoré má ubytovanie zdarma. Pred zakúpením voucherov postupujte podľa pokynov na Zľavomate – Ako uplatniť a vytvorte si objednávku.

Janka

Prosím vás a odkiaľ býva odchod z BA? Nie je možné nastúpiť na Slovensku aj niekde inde sme z Nitry. Jednalo by sa približne o 10 ľudí

CK ČESKÉ KORMIDLO

Dobrý deň, odjazd máme pre tento rok zatiaľ len z Bratislav, odjaz je BUS zastávky ZOO, smer Budapešť, presné informácie sú zasielané 7–5 dní pred odjazdom v pokynoch. Ak ale ide o väčšiu skupinku môžete kontaktovať nášho dopravcu: www.autokarem.cz, kde vám podajú presné informácie, či by bolo na daný termín možné pridať iné nástupné miesto a prípadný poplatok. Ďakujem za pochopenie.

Janka

Prosím vás o cenovú kalkuláciu 3 dospelí a 1 dieťa 11rokov termín posledny augustový týždeň. Koľko sa cestuje ,v cene je aj spiatočná cesta?

CK ČESKÉ KORMIDLO

Dobrý deň, odjaz je v popoľudňajších hodinách a príjaz do destinácie je v ranných hodinách, dĺžek acest závisí na dopravnej situácii. Cena za autobusovú dopravu je samozrejme za obe cesty.
Dostupné sú izby 2+1 tj. dvojlôžkové s možnosťou jednej prístelky, izba 2+1: 2× dospelá osoba s autobusovou dopravou = 2× voucher na Zľavomate a dieťa 10–11,99 rokov na prístelke je za 264,13 € + 100 € za autobusovú dopravu (doplatok v CK). Tretia dospelá osoba v izbe 2+0 by platila 2× cena za ubytovanie 2× 311 € a 1×100€ za autobusvú dopravu. Pred zakúpením voucherov postupujte podľa pokynov na Zľavomate a vytvorte si objednávku.

Anton Roznik

Dobry den.chcel by som sa spytat ci sa tato ponuka tyka iba hotelov v komplexe RESNIK,alebo sa jedna oubytovanie v bungalovoch.Pytam sa preto,lebo pri kliknuti na stranke na mapu,mi vyhodi obrazok bungalovov,ale pri ponuke su fotky hotelov RESNIK.Za skoru odpovedvopred dakujem.S poz­dravom Roznik

CK ČESKÉ KORMIDLO

Dobrý deň, tak ako je uvedené v popise na Zľavomate, ide o hotelové izby 2+1. Bungalovy už nie sú dostupné. Ďakujem za pochopenie.

Monika Majirská

Dobry den pise tam aj s rodinou :) kde si vypocitam aj s detmi cestu?sme 5 tiDakujem datum od 10.8.na tyzden.Dalujem

CK ČESKÉ KORMIDLO

Dobrý deň,
dostupné sú len dovjlôžkové izby s možnosťou jednej prísteky, Pre 5-člennú rodinu by bolo nutné zakúpiť 2 izby. Pre presnú kalkuláciu potrebujem presné veky detí, môžete nás kontaktovať na podpora@ceskekormidlo.sk a kalukáciu vám radi zašleme. Ďakujem za pochopenie.

Daša

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať, aká by bola cena pre dve osoby na dva týždne od 3.8.? Vopred ďakujem za odpoveď.

CK ČESKÉ KORMIDLO

Dobrý deň,
pre každý termín by bolo potrebné zakúpiť 2× voucher na Zľavomate, tj. 4× vouchcer za 350€. Pre zakúpením vouchcerov postupujte podľa pokynov na Zľavomate a vytvorte si nezáväznú objednávku a uveďte svoju požiadovku na spojenie termínov alebo nás kontaktujte na našej zákazníckej linke +421 948 736 0­22. Ďakujem za pochopenie.

Viera

Zdravím koľko by nás to stalo 6dospelych a 5 deti vo veku 12, 11,11,8,3? A dá sa ísť aj vlastnou dopravou? Ďakujem

CK ČESKÉ KORMIDLO

Dobrý deň, o aký termín máte záujem, musím overiť dostupnosť izieb vo vami požadovanom temríne. Cena za dospelú osobu na základnom lôžku je uvedená pre jednotlivé termíny na Zľavomate, taktiež tu vidíte varinat a autobusovou dopravou a ceny za dospelú osobu i s dopravou. Alebo si vyberiete variant s vlastnou dopravou. Pre deti by bolo nutné zakúpiť autobusovú dopravu v CK – 100€/osoba. Dieťa do 5,99 rokov je na prístelke zdarma – vo vašom prípade 3 ročné dieťa. Deti (11,11,8) by v Ck zaplatili doplatok za dieťa na prístelke a dieťa 12 rokov by už platilo cenu dospelej osoby na prístelke. Doplatky sa líšia v závislosti na termíne. Kľudne nás kontaktuje na podpora@ceskekormidlo.sk a zašlem vám presnú kalkuláciu pre vami požadovaný termín. Ďakujem za pochopenie.

Monika

Prepáčte, ešte k predchádzajúcej otázke – jedna dospelá osoba plus dieťa 7 rokov v termíne od 13.7. – koľko by to stálo?

CK ČESKÉ KORMIDLO

Dobrý deň, boli by potrebné zakúpiť 2× voucher pre dospelú osobu. V termíne od 13.7. je cena 350€ tj. 700€ za dve osoby. Ďakujem za pochopenie.

Monika

Dobrý deň, koľko by stálo ubytovanie pre jednu dospelú osoba a dieťa – 7 rokov?

CK ČESKÉ KORMIDLO

Dobrý deň, boli by potrebné zakúpiť 2× voucher pre dospelú osobu. Ďakujem za pochopenie.

Ladislav Cigáň

Zdravim koľko by stálo pre jednu osobu 8 dní.

CK ČESKÉ KORMIDLO

Dobrý deň, v danom ubytovaní máme len dvojlôžkové izby, v prípade jednej osoby by bolo nutné hradiť cenu za dve dospelé osoby, tj. zakúpiť si 2× vouchcer. Ďakujem za pochopenie.

Marek

Dobrý deň,sú v ponuke aj izby 2+2 (11 a 9rokov)

CK ČESKÉ KORMIDLO

Dobrý deň, v turistickom komplexe Resnik máme dostupné len dvojlôžkové izby s možnosťou jednej prístelky (2+1). Na prístelke môže byť dieťa max. do 11,99 rokov.

Monika Makova

Chcem sa opýtať či je možne zobrať aj domáce zviera veľkosť do 30 cm.Jedna sa o psa yorkshire terrier.Ďakujem.

CK ČESKÉ KORMIDLO

Dobrý deň, bohužiaľ pobyt s domácim miláčikom nie je povolený. Ďakujeme za pochopenie.

Gábor

Dobrý deň, sú izby klimatizované?

CK ČESKÉ KORMIDLO

Dobrý deň, nie v izbách klimatizácia nie je.

Veronika

Dobrý deň

chcem sa informovať koľko by sa doplácalo za 1 dieťa 8 rokov vrátane autobusovej dopravy. Ďakujem pekne za info.

CK ČESKÉ KORMIDLO

Dobrý deň, doplatok za dieťa (8 rokov) sa pohybuje od 159 € do 186,33 € v závislosti na termíne. Doplatok za autobusovú dopravu je 100€.

Pavol Lojek

dobrý deň, pri každom variante je v zátvorke rovnako 7 nocí

CK ČESKÉ KORMIDLO

Dobrý deň, áno ponúkame zájazdy na 7 nocí, jednotlivé varianty sa líšia termínom. V prípade variantu a autobusovou dopravou ide o 7 nocí v destinácii + 2 noci v autobuse. Je možné spojiť dva za sebou idúce termíny a mať pobyt na 14 nocí, avšak dostupnosť termínov je nutné overiť v CK pred zakúpením voucherov. Ďakujem za pochopenie.

Marián podkoril

Dobrý deň,koľko trvá cesta tam autobusom z ba,dakujem

CK ČESKÉ KORMIDLO

Dobrý deň, cesta trvá cca 8 a pol hodiny, záleží však na dopravnej situáci a početnosti prestávok.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore