Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Wellness pobyt v 4* Hoteli Pod Zámkom: polpenzia a zvýhodnené podmienky pre dieťa

4,2 / 5 Hotel Pod Zámkom**** Bojnice (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Deti
Príplatky
Storno podmienky
Benefity
Simona Jančovičová

Dobrý deň. Máte voľný termín od 31.8 – 1.9? Pre dve dospele osoby plus 2ročne dieta a dvojičky dvojmesačnè? Pristelku iba jednu babatka by boli v postielke co si prinesieme my :-)

Hotel Pod Zámkom****

Dobrý deň,
Voucher na jednu noc v hodnote 89,00€ je možné využiť iba na izbu s oddelenými lôžkami a bez možnosti prístelky.
V prípade, že by ste sa rozhodli prísť na 2 noci, tak s prístelkou máme dostupné už iba dvojpodlažné izby, kde sa na prízemí nachádza prístelka a na poschodí manželská posteľ.
Pre viac info nás môžete kontaktovať buď na e-mailovej adrese „recepcia@hotel­podzamkom.sk“, alebo na tel. čísle +421 465 185 100.
S pozdravom a prianím pekného dňa,
Líška Peter

Tatiana

Dobrý deň, pri ubytovaní 1 dospelej osoby a 1 dieťaťa do 5 rokov v dvojlôžkovej izbe, musím dieťa nahlasovať? Rada by som zarezervovala voucher v termíne 26.-28.8. Prípadne existuje pre takúto kombináciu nejaká lacnejšia varianta? Ďakujem

Hotel Pod Zámkom****

Dobrý deň
Dieťa nemusíte dopredu nahlasovať, ak budete len 1 dospelá osoba + dieťa 5 rokov. Tento balík, je bohužiaľ nastavený na dve osoby, takže na cenu vám to nevplýva. V tomto termíne máme ešte dostupné izby. Najvýhodnejší voucher pre vás je s oddelenými lôžkami, pobyt cez týždeň.
S pozdravom
recepcia

Daniela

Dobrý deň, máte ešte voľnú izbu pre 2 dosp. + 3r. dieťa v termíne 28.8–29.8.? Ďakujem za odpoveď.

Hotel Pod Zámkom****

Dobrý deň,

vo Vami vybranom termíne máme voľné izby. Radi Vás v našom hoteli privítame.
S prianím pekného dňa,
recepcia

Mária Slobodová

Dobry den, chcem sa spytat ci sa nahlasuje aj 1,5 rocne dieta, ci sa plati za postielku? a ci mate volny termin od 5.9.-8.9.? Dakujem

Hotel Pod Zámkom****

Dobrý deň, je potrebné nahlásiť dopredu všetky deti, ktoré budú ubytované. Príplatok za detskú postieľku je 10€/noc. Vo Vami požadovanom termíne ešte máme voľné izby. S prianím pekného dňa, recepcia

Lenka

Dobrý deň, chcem sa spýtať či máte ešte voľné od 29.8. do 1.9. Pre 2 dospelí a 10 ročne dieťa. Ďakujem Hodúlová

Hotel Pod Zámkom****

Dobrý deň, vo Vami požadovanom termíne máme voľné izby s možnosťou prístelky pre dieťa. V prípade záujmu si môžete zakúpiť voucher.
S prianím pekného dňa, recepcia

Beáta

Dobrý deň mate nejaký voľný termín pre 5 clennu rodinu? 2 dospelý a 3 deti vo veku 12,11,5 rokov. Chceli by sme pobyt len cez víkend zo soboty na nedeľu. Ďakujem

Hotel Pod Zámkom****

Dobrý deň,

poukaz na jednu noc je určený len pre dve osoby a v priebehu týždňa.
Ak máte záujem o ubytovanie pre 2 dospelé osoby + 3 deti je možné si zakúpiť voucher len na dve noci a viac. Pre prípadné pozretie obsadenosti rodinných izieb Vás poprosíme o konkrétny dátum.
S prianím pekného dňa,
recepcia

Jaroslava

Je voľný termín 24. –25.8 na dvojlôžkovú izbu?

Hotel Pod Zámkom****

Dobrý večer,
v tomto termíne 24.8.2019 – 25.8.2019, máme ešte voľné dvojlôžkové izby s oddelenými lôžkami pre dve osoby (bez možnosti prístelky).
Ďakujeme.
S pozdravom
Mgr. Branislav Šveda

Martin

Dobrý deň, máte prosím ešte voľnú izbu pre 2 v termíne 8.8 do 10.8 ďakujem.

Hotel Pod Zámkom****

Dobrý deň,

izbu pre 2 voľnú na daný termín máme ale už iba s oddelenými lôžkami. Je voľná posledná izba, takže ak máte o ňu záujem, treba nám počas dňa zavolať a radšej sa ešte opýtať, aby sa nestalo, že bude už vypredané.


prajeme krásny deň,


s pozdravom
Minárik Peter

Ingrid

Dobrý deň,
môžem poprosiť, či máte voľnú izbu, a o celkovú sumu pre 2 dospelých a 1 dieťa /11rokov/ s polpenziou v termíne 21.8. –23.8.19/na 2 noci/ ?a aj s welnesom?Dakujem veľmi pekne a pekný deň p.Ingrid

Hotel Pod Zámkom****

Dobrý deň, v danom termíne máme ešte dostupné izby s možnosťou prístelky. Celková suma je cena vašeho zľavomatového voucheru + detská polpenzia 7,00,–€/ noc a miestne poplatky 1,00,–€/ noc dospelý 0,50,–€ / noc dieťa
S pozdravom
recepcia

Alena

Dobrý večer, prosím vás, máte voľnú jednu 2postelovu izbu v termíne 29. 8. do 30. 8. 2019. Môžem si kúpiť na zlavomate woucher? Ďakujem. Alena

Hotel Pod Zámkom****

Dobrý večer, v danom termíne máme ešte dostatok voľných izieb. Ak sa jedná o zľavomatový voucher v hodnote 89,00 eur, máme ešte voľné dvojlôžkové izby s oddelenými lôžkami (bez prístelky).
Samozrejme môžete.
Ďakujeme a veľmi sa tešíme na Vašu návštevu.
S pozdravom
Mgr. Branislav Šveda

Anonym

Voľné augustové termíny mi napíšete, prosím? Nie mezonet, prosím. Ďakujem.

Hotel Pod Zámkom****

Dobrý deň,

ak Vás môžeme poprosiť o zaslanie emailu na recepcia@hotelpodzámkom.sk a dať nám bližšie informácie o koľko hostí ide, poprípade, kedy by ste mali záujem, či cez týždeň alebo cez víkend.


ďakujeme a prajeme pekný deň,


s pozdravom
Minárik Peter

Branislav Lelák

Dobrý deň, chcem sa opýtať či máte niekedy medzi 10.8 – 1.9 ubytovanie pre 6 ľudí na 3 noci na predlžený víkend ? Ďakujem

Hotel Pod Zámkom****

Dobrý večer, augustové víkendové termíny sú ešte voľné. Môžeme Vás poprosiť o konkrétnejší termín? Prajete si 6 osôb rozdeliť do troch dvojlôžkových izieb, alebo do dvoch dvojposchodových dvojlôžkových izieb s manželskou posteľou a prístelkou?
Ak budete mať záujem, obratom nás kedykoľvek kontaktujte.
Ďakujeme veľmi pekne.
S pozdravom
Mgr. Branislav Šveda

Silvia Faixová

Dobrý deň,
chcela by som sa opýtať, či je možnosť si u Vás objednať pobyt v termíne 24.8.-27.8.2019, príp. 25.8.-28.8.2019, dvaja dospelí + 2 deti (6.r,10 r.) a aká by bola celková cena.
Ďakujem pekne,
Faixová

Hotel Pod Zámkom****

Dobrý deň pani Faixová, v danom termíne máme ešte voľné izby s možnosťou prístelky. Celková cena je cena zľavomatového voucheru + doplatok za prvé dieťa polpenzia 7,00,–€/noc a druhé dieťa + 7,00,–€/ polpenzia, noc a
prístelok 10,00,–€/ noc
S pozdravom
Regina Černickaja – recepcia

Veronika Pavelicova

Dobrý deň keby sme si objednali ten pobyt za 89 eur na rozdelenych posteliach pre dve osoby a bolo by s nami aj dieťa 4rocne ale spalo by so mnou na posteli mohlo by to tak byť? Ďakujem pekne

Hotel Pod Zámkom****

Dobrý deň pani Pavelicová,
ak by dieťa spalo s Vami na jednolôžkovej posteli, tak je to v poriadku. V tom prípade bude doplatok 7€/noc za detskú polpenziu.
S pozdravom
Zuzana Hanusková
recepcia

Hajnalka Devaiova

Dobry den chcela by som sa spytat od 10.8 do 14.8 pre dve dospele osoby a dve deti od 8 do 11 rokov pre pol penziu aka by bola cena a mate aj volny termin. Dakujem

Hotel Pod Zámkom****

Dobrý deň pani Devaiova

v termíne 10.8.2019 – 14.8.2019, máme ešte voľné dvojposchodové dvojlôžkové izby s prístelkou -(pre 2 deti).
Cena balíčka na zľavomate na 4 noci je 348,00€ pre 2 osoby s wellnessom a polpenziou.
Doplatky za detskú polpenziu, wellness a prístelku (doplatok zaplatíte priamo v hotely):
Jedno dieťa do 12 rokov má v cene prístelku a wellness, čiže zaplatíte iba 7 eur/ 1 noc, za jednu detskú polpenziu. Plus za druhé dieťa 10 eur/ 1 noc za prístelku a 7eur/1 noc za polpenziu (wellness je v cene).
Ak by ste mali záujem o túto ponuku, zakúpte si zľavomatový voucher v hodnote 348,00€ a do poznámky napíšte 2 dospelý a 2 deti (8r.,11r.).
V prípade akýchkoľvek otázok nás neváhajte kontaktovať: recepcia@hotelpodzamkom.sk
Ďakujeme veľmi pekne.

prajeme pekný večer,

s pozdravom
Mgr. Branislav Šveda

Juraj Šantavý

Dobrý deň chcela by som sa u vás ubytovať od 9.8 do 11.8 2019. Traja dospelý a jedno dieťa 2a pol ročné. Poprosila by som cenu a akú izbu by ste mi mohli ponúknuť ďakujem Šantava

Hotel Pod Zámkom****

Dobrý deň p. Šantavá

na daný deň už máme voľné iby dvojposchodové izby. Dieťatko do 12r. má prístelku zadarmo ak by ste potrebovali. Môžeme za poplatok 10,00€/noc poskytnúť aj detskú postieľku ak bude treba.

Cena balíčka na zľavomate je 209,00€ pobyt cez víkend.

prajeme pekný večer,

s pozdravom
Minárik Peter

Kristína Hanulová

Dobrý deň, rada by som využila vašu ponuku na pobyt a zároveň chcela uplatniť na rekreačný poukaz. Preto by som sa chcela spýtať, či viete zabezpečiť aj vstupenky na hrad, zoo a kúpaliska Čajka a dať to na spoločnú faktúru?

Hotel Pod Zámkom****

Dobrý večer p. Hanulová,

žiaľ vstupenky na hrad, zoo a aj kúpalisko si budete musieť zariadiť vy. My Vám môžeme na faktúru poskytnúť len služby, ktoré boli u nás v Hoteli.


prajeme krásny večer,


s pozdravom
Minárik Peter

Veronika Savková

dobrý deň, chcem sa opýtať – polročné dieťa, ktoré má vlastnú stravu, aj v takom prípade musíme platiť polpenziu za stravu? Máme 2 deti, takže pri druhom chápem, len pri takom malom mi príde polpenzia zbytočná. ďakujem :)

Hotel Pod Zámkom****

Dobrý deň,
keď má Vaše dieťa vlastnú stravu, samozrejme platiť polpenziu nemusíte. Platí to len pre deti, ktoré sa stravujú počas pobytu v reštaurácii.

Pekný deň,
recepcia

Renata

Dobrý deň, chceme ísť k Vám na pobyt do jednej izby dve osoby v nie príbuzenskom pomere a s nie spoločnou adresou. Je možné rozdeliť faktúru na dve rovnaké sumy z dôvodu uplatnenia zamestnaneckého poukazu? Ďakujem, Renata

Hotel Pod Zámkom****

Dobrý deň
Ľutujeme, ale voucher je zakúpený na konkrétne meno a sťahuje sa celá suma naraz. Nie je možné ju rozdeliť.
S pozdravom
Černickaja – recepcia

Mária Ťapajnová

Dobry den. Prave som si zaplatila pobyt od 28.7.do 31.7. Uz mi prislo o potvrdenie registracie. Chcem Vas poprosit o pridelenie izby s balkonom, pokial by to bolo mozne. Velmi pekne dakujem.

Hotel Pod Zámkom****

Dobrý deň pani Ťapajnová. Zarezervovali sme vám izbu bez balkóna, nakoľko izby s balkónom nemajú možnosť prístelky.
Prajem pekný deň.
S pozdravom
Regina Černickaja – recepcia

Diana Kočišová

Dobrý večer,chcem sa opýtať na kráľovský apartmán.Nie su žiadne fotky.

Hotel Pod Zámkom****

Dobrý večer, fotky nášho hotela si môžete pozrieť na našej stránke (www.hotelpodzamkom.sk).
Fotografie kráľovského apartmánu nájdete: https://hotelpodzamkom.sk/room/kralovsky-suite/

Ďakujeme. S pozdravom Mgr. Branislav Šveda

Mária Ťapajnivá

Dobry deň.Dnes som nasla na zlavomate vasu ponuku. Uz som si vyplnala udaje avsak ked som prisla knplatbe tak.som zapochybovala ci sa nezmeni suma. Pretoze ideme 2 dospele osoby (ja a manzel)+ 11 rocna dcera. Prosila by som aj pre dceru polpenziu + vstup do wellnes a bazena. Kedze si budem uplatnovat rekreacny poukaz ,prosila by som.uviest na fakturu celu sumu. A este otazka: aka by bola.suma s plnou penziou pre vsetkych. Prosim rezervovat termin od 28.7. do 31.7.2019.Dakujem.

Hotel Pod Zámkom****

Dobrý večer,
až keď si zakúpite zľavomatový kód (terminovanou rezerváciou), môžeme Vám vytvoriť rezerváciu.
Cena bude 269,00 eur na tri noci pre dve osoby. Plus za dieťa, ktoré má 11 rokov: 7,00 eur/1 noc, za polpenziu (ubytovanie a wellness bude mať v cene).
Pri príchode do hotela, potom informujte recepciu, že si budete chcieť uplatniť rekreačný poukaz u zamestnávateľa, a ako si to budete priať, budeme sa Vám snažiť vyhovieť.
Vystavenie daňového dokladu poskytujeme vo forme A4, kde budete mať Vaše meno + všetko čo Váš pobyt zahŕňal. Tento doklad dávame spolu s pečiatkou nášho hotela a podpisom danej osoby, ktorá Vám ho vystaví.

Tento doklad bude pre Vašeho zamestnávateľa stačiť. Niektorí zamestnavatelia žiadajú aj o účtenku z pobytu, ktorú taktiež dostanete a môžete ju predložiť spolu s tým A4 dokumentom.


v prípade akýchkoľvek ďalších otázok nás neváhajte kontaktovať.


Prajeme pekný večer,

s pozdravom

Mgr. Branislav Šveda

peter lengyel

Dobry den môžu sa v kralovskom apartmane ubytovať štyria dospelý?

Hotel Pod Zámkom****

Dobrý večer, v kráľovskom apartmáne je iba jedna veľká manželská posteľ, takže nie. Môžeme Vám ale ponúknuť rodinnú izbu ale rodinný apartmán.
Ďakujeme veľmi pekne.
S pozdravom
Mgr. Branislav Šveda
Hotel pod Zámkom Bojnice

Darina Felcanova

Dobrý deň,
objednala som si u Vás Wellnes pobyt pre 2 osoby v termíne od 14.7.2019 do 16.7.2019, bolo by možné zaslať na uvedený e- mail faktúru na úhradu príp. č. účtu, na ktorý by som mohla uvedený pobyt uhradiť.
Ďakujem
Darina Felcanová, e-mail mfelcan@marticonet.sk
Ďakujem

Hotel Pod Zámkom****

Dobrý deň pani Felcanová,
Vy ste si rezervovala izbu na webových stránkach Zľavomat? Žiadnu rezerváciu v našom hotelovom systéme pod Vašim menom momentálne neregistrujeme. Máte prosím potvrdenie Vašej rezervácie?
S pozdravom
Zuzana Hanusková, recepcia Hotel pod Zámkom Bojnice

Rastislav Fáber

Dobrý deň,
máme záujem o využitie ubytovania.
Máme dve deti, jedno pol ročné a druhé dvojročné.
Potrebovali by sme dvojzložkovú izbu s prísteľkou.
Bolo by to možné zariadiť v rámci Vašej ponuky ?
Ďakujeme.
Fáberovci

Hotel Pod Zámkom****

Dobrý deň p. Fáber,

Áno, možné to je. Jedno dieťa do 12 rokov má ubytovanie a wellness zdarma, dopláca iba za polpenzie 7€/noc.
Takisto Vám Vieme zabezpečiť aj detskú postieľku a doplatok za ňu je 10€/noc.

V prípade nejakých ďalších otázok alebo informovania sa ohľadom dostupnosti izby s prístelkou v konkrétnom termíne nás neváhajte kontaktovať buď na mailovej adrese „recepcia@hotel­podzamkom.sk“, alebo na tel. čísle +421 465 185 100.

S pozdravom a prianím pekného dňa,
Líška Peter

MILAN LISKA

V ponuke máte uvedene : 1 dieťa do 12 rokov ubytovanie s wellness v cene (doplatok za polpenziu: 7 €/dieťa/deň) .
Ja mám 2 deti.
1 dieťa 5 rokov
2 dieťa 1 rok.
Moja otázka je pre ktore dieťa sa vzťahuje táto výhoda.
Dakujem za odpoveď.Spozdra­vom Milan.

Hotel Pod Zámkom****

Dobrý deň p. Milan,

Zvýhodnená cena sa vzťahuje na jedno ktorékoľvek dieťa do 12 rokov.
Pri druhom dieťati sa takisto dopláca 7€/noc za polpenziu, no platí sa aj doplatok za prístelku 10€/noc.
V prípade, že by ste mali záujem o detskú postieľku, vieme Vám ju zabezpečiť, tiež s doplatkom 10€/noc.

S pozdravom a prianím pekného dňa,
Líška Peter

Slavka

Dobry den ja sa chcem spytat ked pojdem s rocnim dietatom na kupalisko ci treba plavky alebo stacia pampersky do vody.....a ked aom ai objednala potielkumam si zo sebouzobrat postielne obliecky aj vankus???allebo uz vsetko mi date koplet oblecenu postelku aj plachtu samozrejme…dakujem

Hotel Pod Zámkom****

Dobrý deň,

myslíme, že z toho hygienickejčieho hľadiska by Vám bolo lepšie asi zobrať tie plienky. Ale pre istotu prineste aj plavočky. Nemal by s byť problém s tými plienkami, no neviem Vám to povedať na 100%.
Keď ste si objednali postieľku, tak samozrejme všetko budete mať nachystané. Prádlo + plachtu a v prípade ak budete potrebovať extra plachtu, kľudne nám na recepcii povedzte, zariadime.

prajeme pekný zvyšok večera,

s pozdravom
Minárik Peter

Palo

Dobrí ben koľko stojí izba manželkou posteľou 0d 29.8. do 1.9.

Hotel Pod Zámkom****

Dobrý deň p. Palo,

napísali ste nám priamo cez zľavomat portál. Môžete si našu ponuku pozrieť na webstránke zľavomat portálu. Máme tam pár pobytov na výber.


Ubytovanie ináč u nás stojí 89,00€/noc s raňajkami.

V prípade akýchkoľvek otázok nás môžete aj telefonicky kontaktovať,

prajeme Vám krásny deň,

s pozdravom
Minárik Peter

Anna Korbačková

Dobrý deň mám 3 deti môžeme sa ubytovať aj ako 5 členná rodinka ?

Hotel Pod Zámkom****

Dobrý večer,
koľko majú deti rokov?
V ktorom termíne máte vytvorenú rezerváciu?
Ak sa jedná o termín 1.7.2019–4.7.2019, tak máte rezervovanú izbu s manželskou posteľou a balkónom iba pre dve osoby.
V tomto termíne máme voľnú rodinnú izbu a aj dvojposchodové izby s manželskou posteľou a prístelkou.
Najlepšie bude keď nás čím skôr kontaktujete telefonicky a rezerváciu doriešíme.
Ďakujeme veľmi pekne.
S pozdravom
Mgr. Branislav Šveda

Hotel Pod Zámkom****

Dobrý večer, nemáte vytvorenú žiadnu rezerváciu.
koľko majú deti rokov? Samozrejme, že je to možné. Máme rodinné izby (manželská posteľ, jedna jednolôžková posteľ a prístelka).
Vieme Vám nachystať za poplatok 10 eur/ noc aj postieľku.
Predošlí mail si nevšímajte.
Najlepšie bude keď nás kontaktujete telefonicky a na prípadné otázky Vám radi odpovieme.
Ďakujeme veľmi pekne. S pozdravom Mgr. Branislav Šveda

Dominika Brezinová

Dobrý deň,
objednali sme si k Vám pobyt, kde som zaškrtla, že si budem uplatňovať rekreačný poukaz, ale v recenziách som čítala, že Ste jednému klientovi podľa jeho slov, nevystavili dobre faktúru, ktorú žiadal aj na manželku. Ja potrebujem mať vo faktúre uvedené, že je vystavená na moje meno, uvedenie počtu osôb aj meno osoby, ktorá je so mnou na rekreácií, počet prenocovaní, stravovacie alebo iné služby súvisiace s rekreáciou. Preto sa pýtam, či mi takúto faktúru vystavíte, aby som predišla zbytočným komplikáciám. Ďakujem za odpoveď. S pozdravom

Hotel Pod Zámkom****

Dobrý deň pani Brezinová,
Samozrejme, na doklad môžeme dopísať všetky Vami požadované údaje. Doklad Vám môžeme vystaviť buď hneď pri príchode, počas pobytu alebo pri odchode.
S pozdravom a prianím pekného dňa,
Líška Peter

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore