1/9
Grilované vysoké rebrá v BBQ alebo Jack Daniels omáčke
Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke
Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.
Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.
Vysoke rebra = bôčik ?
Dobrý deň Ján,
ďakujeme za Vašu otázku a za záujem o naše ponuky.
Prosím, bravčový bok je výsekové mäso prerastené tukom a rebrá sa rozdeľujú na vysoké a holé. Vysoké rebro sa vykrajuje zo strednej časti 6. až 8. rebra, holé rebro zo strednej časti 1. až 5. rebra.
Pre bližšie informácie prosím kontaktujte priamo prevádzku na tel.čísle: +421 902 550 770
Prajeme Vám pekný deň