
Termín
Platnosť do 23. 10. 2019.
V cene
- 2 x Polievka:
0,22 l Cuketová krémová polievka zdobená chrumkavým slaninovým chipsom 7
- 2 x Hlavné jedlo:
150 g Bravčová panenka obalená v bylinkovo – orechovej kruste podávaná s
pečeným zemiakom v šupke s omáčkou zo zeleného korenia 8,10ALEBO
110 g Grilovaný hermelín s varenými baby zemiačkami a brusnicovou
omáčkou 7
- 2 xDezert:
100 g Tvarohová štrúdľa 1,3,7
- Rezervácia: Po zakúpení voucheru sa, prosím, objednajte na tel. č. +421 911 909 550 alebo mailom na: info@hotelagatka.sk
- Stačí sa preukázať platným voucherom v mobilnom telefóne, v sms alebo prostredníctvom zákazníckej aplikácie.
- V prípade, ak sa nemôžete dostaviť na dohodnutý termín, oznámte to čo najskôr na tel. č. +421 911 909 550 alebo mailom na: info@hotelagatka.sk
Obsahuje nasledujúce alergény:
Využite body zo zamestnaneckých programov. Na túto ponuku môžete využiť body týchto benefitných spoločností:
- Benefit Plus – previesť body
Ako funguje prevod benefitných bodov?
Termín
Platnosť do 22. 11. 2019.
V cene
- 2 x Polievka:
0,22 l Hráškový krém podávaný s chrumkavým slaninovým chipsom 7
- 2 x Hlavné jedlo:
150 g Steak z hovädzej sviečkovice s opekanými baby zemiakmi a omáčkou
1 x Omáčka na výber:
Omáčka zo zeleného korenia 7,10
Dubáková omáčka 7
Brusnicovo – vínová omáčkaALEBO
280 g Bryndzové pirohy so smotanou a opečenou cibuľkou 1,3,7
- 2 xDezert:
80 g Lávový čokoládový koláč s jahodovým sorbetom
- Rezervácia: Po zakúpení voucheru sa, prosím, objednajte na tel. č. +421 911 909 550 alebo mailom na: info@hotelagatka.sk
- Stačí sa preukázať platným voucherom v mobilnom telefóne, v sms alebo prostredníctvom zákazníckej aplikácie.
- V prípade, ak sa nemôžete dostaviť na dohodnutý termín, oznámte to čo najskôr na tel. č. +421 911 909 550 alebo mailom na: info@hotelagatka.sk
Obsahuje nasledujúce alergény:
Využite body zo zamestnaneckých programov. Na túto ponuku môžete využiť body týchto benefitných spoločností:
- Benefit Plus – previesť body
Ako funguje prevod benefitných bodov?
Vydajte sa na gurmánsku cestu pod znamením váh a škorpióna a vychutnajte si lahodné 3-chodové menu v Hoteli Agatka!
V období znamenia Váh si pre vás v Agatke prichystali krémovú cuketovú polievku zdobenú chrumkavým slaninovým chipsom. Ako hlavné jedlo vám prinesú bravčovú panenku obalenú v bylinkovo orechovej kruste, podávanú s pečeným zemiakom v šupke a s omáčkou zo zeleného korenia ALEBO grilovaný hermelín s varenými baby zemiačikmi a brusnicovou omáčkou. Na záver dávku sladkého zabezpečí domáca tvarohová štrúdľa.
V období škorpióna to však chce zmenu! Ulahoďte svojim chuťovým pohárikom s hráškovým krémom s chrumkavým slaninovým chipsom. Hlavným jedlom bude šťavnatý steak z hovädzej sviečkovice s opekanými baby zemiakmi a omáčkou (zo zeleného korenia, dubáková či brusnicovo-vínová) ALEBO vsaďte na chutnú klasiku s bryndzovými pirohmi so smotanou a opečenou cibuľkou. Dokonalou bodkou na záver bude lávový čokoládový koláč s jahodovým sorbetom.
Kulinárske špeciality vychýrenej kuchyne môžete ochutnať v príjemnom prostredí hotelovej reštaurácie s výhľadom na nádvorie hotela alebo na terase. Prvý boutique hotel na Slovensku nájdete na okraji Bratislavy s výhľadom na Malé Karpaty, v tesnej blízkosti prírodnej rezervácie Šúrsky prales. Krása prírody a prostredia priam lákajú zamilované páry či rodinky s deťmi.
Hosťom ponúkajú pohodlné ubytovanie a rozľahlý areál na teambuildingové a športovo-relaxačné aktivity. K dispozícii je jazdecký areál s viac než 40 koňmi a bezprostredne na nádvorí hotela nájdete golfovú akadémiu, ktorá ponúka kompletné výukové a tréningové plochy pre začiatočníkov aj pokročilých.
Bezproblémové parkovanie na nádvorí hotela, kulinárske špeciality v hotelovej reštaurácii či v unikátnom Gourmet klube a oddych pri jazde na koni robia z tohto hotela ideálne miesto na pravý oddych a romantiku.