Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Revolučná trvalá epilácia lekárskym laserom vybraných častí tela

5,0 / 5 Health & beauty clinic Košice  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Storno podmienky
Miroslava

dobrý deň rada by som sa informovala či pracujete aj teraz počas tejto situácie a ak áno aká je u vás dlhá čakacia doba po objednaní. ďakujem

CENTRUM LASEROVEJ A ESTETICKEJ GYNEKOLÓGIE

Dobry den prajeme, ak sa pytate na laserovu epilaciu, tak je to esteticka sluzba, tieto zial nemozeme momentalne vykonavat. Bezne su u nas cakacie lehoty od 3–10 dni, záleži aj od casovej flexibility klienta ;)

Alena Tkáčová

Dobrý deň, mohla by túto depiláciu podstúpiť aj moja 13 ročná dcéra?

CENTRUM LASEROVEJ A ESTETICKEJ GYNEKOLÓGIE

Dobry den, teoreticky by mohla, ale najidealnejie by bolo prist na konzultaciu, aby sme zhodnotili, ci je to v jej pripade vhodne. Ak mate zaujem pokojne sa objednajte na konzultaciu ;)

Miriam

Dobrý deň, je potrebné pred epiláciou hornej pery chĺpky nejako skrátiť? Akú dobu pred takýmto zákrokom sa nesmú vytrhávať ?

CENTRUM LASEROVEJ A ESTETICKEJ GYNEKOLÓGIE

Áno, ideálne je ich oholiť, ale nie je problém radi to urobíme za Vás ;) Pred ošetrením aj medzi opakovaniami sa chĺpky nesmú vytrhávať min. 4 týždne. Pekný deň prajeme

Anka

je mozne ist na epilaciu hornej pery aj ak si chlpky odfarbujem?

CENTRUM LASEROVEJ A ESTETICKEJ GYNEKOLÓGIE

Dobrý deň, áno je to možné, náš laser funguje aj na svetlé chĺpky, okrem sivých, kde už nie je žiaden pigment, tam už nevieme pomôcť.

Viktória

Dobrý deň. Aké môžu byť kontraindikácie? Je to bezpečné? Nemá laserové žiarenie škodlivý vplyv na zdravie človeka, orgány resp. pokožku ?

CENTRUM LASEROVEJ A ESTETICKEJ GYNEKOLÓGIE

V našom centre používame najnovší diódový laser značky EPILIA RF, ktorý ako jediný na svete kombinuje overenú technológiu diódového 808nm laseru a rádiofrekvenčnej energie pre efektívnu elimináciu chĺpkov všetkých farieb. Vďaka vysokému výkonu a tejto technológii stačí na úspešnú elimináciu chĺpkov menej ošetrení, než je potrebné na iných pracoviskách.
Prístroj Epilia RF disponuje sofistikovaným systémom online kontroly dotyku hlavice s pokožkou, ktorý vrátane niekoľkých ďalších bezpečnostných prvkov robí z laserovej epilácie týmto prístrojom jedno z najbezpečnejších ošetrení na trhu. Tento prístroj je radený medzi lekárske pomôcky a spĺňa všetky legislatívne požiadavky a certifikácie aj z hľadiska bezpečnosti. Laserový lúč nepreniká až k orgánom a nenarúša ani tkanivo, cieli priamo na zárodočné bunky chĺpku a na pokožku pôsobí skôr omladzujúco ako devastačne. Kontraindikácie sú:
Anamnéza miestnej alebo opakujúcej sa kožnej infekcie
Tehotenstvo (vrátane IVF) a kojenie
Anamnéza Herpes Zoster v ošetrovanej oblasti
Anamnéza keloidných alebo hypertrofických jaziev
Implantabilný prístroj (kardiostimulátor, AICD atď.)
Anamnéza kožných chorôb so vznikom nových ložísk
Prítomnosť tetovania alebo névov v ošetrovanej oblasti
Minulý nebo súčasný stav liečeného diabetes – s nutnosťou užívania inzulínu
Epilepsia, vysoký nebo nízky krvný tlak, poruchy zrážanlivosti krvi
Súčasné lieky: fotosenzitívne lieky, terapie zlatom, lieky proti zrážanlivosti krvi

Nika

Dobrý deň, odporúčate epiláciu aj pre osemnásťročných?

CENTRUM LASEROVEJ A ESTETICKEJ GYNEKOLÓGIE

Áno, odporúčame :)

Monika

Dobrý deň, nerozumiem prečo hore pýšete, že voucher je potrebné minúť do 31.12.2019, keď platnosť kupónu je uvádzaná do 02/2020

CENTRUM LASEROVEJ A ESTETICKEJ GYNEKOLÓGIE

Dobrý deň, ďakujeme za upozornenie, keďže sme kampaň predlžovali, zrejme ešte nenabehli všetky úpravy. Samozrejme ak si teraz zakúpite voucher uplatnenie je možné do 29.2. Pekný víkend prajeme

Roman

Dobry den, epilacia chrbta je jednorazova zalezitost za 69e, alebo viacnasobne za 69e? Ak nasobne, tak kolko krat a ake su rozostupy medzi zakrokmi? Dakujem

CENTRUM LASEROVEJ A ESTETICKEJ GYNEKOLÓGIE

Dobrý deň, ceny sú za jedno ošetrenie, počet opakovaní záleží od farby a intenzity ochlpenia ako aj typu pokožky, v priemere je to 4–7×. Rozostup medzi opakovaniami laserovej epilácie chrbta je 8–12 týždňov. Prajeme príjemný zvyšok dňa.

Maja

Dobrý deň, cena jedného voucheru je na 1×? Mám záujem o epiláciu podpazušia, teda je potrebné zakúpiť 5× kupón za 34eur? Ďakujem

CENTRUM LASEROVEJ A ESTETICKEJ GYNEKOLÓGIE

Dobrý deň prajeme. Cena jedného voucheru je za jedno ošetrenie. Akcia platí do 13.12 do kedy je možné si voucher uplatniť. Rozostup medzi opakovaniami v oblasti podpazušia je min. 4 týždne, takže vo vašom prípade stihneme dve opakovania, preto odporúčame zakúpiť si 2× voucher. Podrobnejšie informácie a objednávky na čísle +421907165735.

Mária Havirová

Dobrý deň odstranujete ochlpenie aj na oboci?resp.aby sa nemuselo trhat. Ja totiz obočie nemám,mám vytetovane a pod obočím mi rastú chĺpky,ktoré musím holit(sprostost mladosti).Tak sa chcem opýtať či aj to viete trvalo odstrániť. Ďakujem

CENTRUM LASEROVEJ A ESTETICKEJ GYNEKOLÓGIE

Dobrý deň. Nežiadúce ochlpenie odstraňujeme kdekoľvek na tele, aj v oblasti obočia, avšak tetovanie je kontraindikáciou, nakoľko sa nedá presne predpokladať ako pigment zareaguje. Okrem toho by to bolo pomerne bolestivé a účinok lasera by bol znížený, preto ošetrenie tetovanej oblasti nedoporučujeme.

Petra

Kolko krát treba zákrok absolvovat aby bol výsledok sto percentný?

CENTRUM LASEROVEJ A ESTETICKEJ GYNEKOLÓGIE

Procedúru odporúčame opakovať na oblasti nôh a rúk min. 4 – 5 x v rozostupe cca 8 – 12 týždňov, na intímne oblasti, v podpazuší a na tvári min. 5 – 7 x v rozostupe cca 4 – 8 týždňov. Počet opakovaní záleží od farby a intenzity ochlpenia ako aj typu pleti.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore