Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Sadenice najväčšieho stromu na svete – sekvojovca mamutieho

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Luigi Sido

akú mám istotu že tá sekvoja vyrastie a bude rásť tak ako má? A ešte že ako rýchlo rastie. Ďakujem

Zlavomat.sk

Dobrý deň Luigi,
ďakujeme za Vašu otázku a za záujem o naše ponuky.

Prosím, nižšie na stránke ponuky je uvedený presný postup sadenia, a tak ak sa dodrží, sekvoje budú rásť ako majú. Pre bližšie informácie o rýchlosti rastu kontaktujte prosím priamo dodávateľa na tel.čísle: +421 949 676 005

Ďakujeme za pochopenie,
Prajeme Vám pekný deň.

www.superovocie.eu

Dobry den

Všetky sadenice stromov teda aj tie ovocné stromy alebo aj okrasné stromy a kry , sú na tom podobne . Ide o živý materiál a to je trochu iné . Sadenicu je vhodné dobre zasadiť do prekyprenej pôdy . Sadenice nemajú nejaké zvláštnosti , nakoľko su plne mrazuvzorné aj do našej oblasti. Prvé roky však nemajú radi veterne prestrianstva , kde v zime fúka mrazivý severný vietor , preto je lepšie ho posadiť na nejakú záveternú tichšiu stranu. Takisto mladé sadenice nemajú radi ak sú v mladosti prvý a druhý rok na prudkom zimnom slnku v kombinácii s nízkymi teplotami . Toto upozornenie je však vhodné pre takmer všetky sadenice rôznych ihličnanov – aby teda mali čo najlepšie podmienky .
Inak ak má dobre podmienky , časom sa ukáže ako majestátny strom a do budúcna ak ho už nikto nikdy nevyrúbe ,tak tam ostane v našom časovom porovnaní takmer večne , keďže sa dožívaju aj cez 2000rokov.

pekny den
Adam
superovocie.eu
(ak nieco : info@superovocie.eu)

pekný ďen

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore