
Termín
Platnosť do 20. 12. 2020.
V cene
- 2 x Polievka:
0,25 l Batatovo krémová polievka s chilli a chorizom
- 2 x Hlavné jedlo:
150g Bravčové medailónky na kuriatkovej omáčke a 200 g opekané zemiačky
ALEBO
300g Krémové hubové rizoto z arborio ryže s mladým špenátom a grilovanými cherry paradajkami
- 2 x Polievka:
Obmedzenie
Kupón je možné využiť v termíne od 27. 1. 2020 – 18. 2. 2020
Rezervácia je potrebná 24 h vopred.
- Rezervácia: Po zakúpení voucheru sa, prosím, objednajte 24 h. vopred na tel. č. +421 911 909 550 alebo mailom na: info@hotelagatka.sk
- Stačí sa preukázať platným voucherom v mobilnom telefóne, v sms alebo prostredníctvom zákazníckej aplikácie.
- V prípade, ak sa nemôžete dostaviť na dohodnutý termín, oznámte to čo najskôr na tel. č. +421 911 909 550 alebo mailom na: info@hotelagatka.sk
Obsahuje nasledujúce alergény:
Využite body zo zamestnaneckých programov. Na túto ponuku môžete využiť body týchto benefitných spoločností:
- Benefit Plus – previesť body
Ako funguje prevod benefitných bodov?
Termín
Platnosť do 20. 12. 2020.
V cene
- 2 x Polievka:
0,22 l Talianská paradajková polievka s kúskami mozzarelly 7
- 2 x Hlavné jedlo:
150 g Šťavnaté plátky z kuracích pŕs pečené na bylinkovom masle, zeleninové rizoto na bielom víne 7
ALEBO
Grilovaný nórsky losos s maslovo-limetkovou omáčkou, varené zemiaky s petržlenovou vňaťou 7
Obmedzenie
Kupón je možné využiť v termíne od 19. 2. 2020–20. 3. 2020
Rezervácia je potrebná 24 h vopred.
- Rezervácia: Po zakúpení voucheru sa, prosím, objednajte 24 h. vopred na tel. č. +421 911 909 550 alebo mailom na: info@hotelagatka.sk
- Stačí sa preukázať platným voucherom v mobilnom telefóne, v sms alebo prostredníctvom zákazníckej aplikácie.
- V prípade, ak sa nemôžete dostaviť na dohodnutý termín, oznámte to čo najskôr na tel. č. +421 911 909 550 alebo mailom na: info@hotelagatka.sk
Obsahuje nasledujúce alergény:
Využite body zo zamestnaneckých programov. Na túto ponuku môžete využiť body týchto benefitných spoločností:
- Benefit Plus – previesť body
Ako funguje prevod benefitných bodov?
Na oblohe nastal čas Vodnára a Rýb. Vydajte sa na gurmánsku cestu v ich znamení a vychutnajte si lahodné menu v Hoteli Agatka!
V období znamenia Vodnár si pre vás v Agatke prichystali batatovo-krémovú polievku. Ako hlavné jedlo vám prinesú bravčové medailónky na kuriatkovej omáčke a opekané zemiačky ALEBO krémové hubové rizoto z arborio ryže s mladým špenátom a grilovanými cherry paradajkami.
V období Rýb to však chce zmenu v podobe talianskej paradajkovej polievky s kúskami mozzarelly. Ako hlavné jedlo vám prinesú šťavnaté plátky z kuracích pŕs pečené na bylinkovom masle a zeleninové rizoto na bielom víne ALEBO grilovaného nórskeho lososa s maslovo-limetkovou omáčkou a varenými zemiakmi s petržlenovou vňaťou.
Kulinárske špeciality vychýrenej kuchyne môžete ochutnať v príjemnom prostredí hotelovej reštaurácie s výhľadom na nádvorie hotela alebo na terase. Prvý boutique hotel na Slovensku nájdete na okraji Bratislavy s výhľadom na Malé Karpaty, v tesnej blízkosti prírodnej rezervácie Šúrsky prales. Krása prírody a prostredia priam lákajú zamilované páry či rodinky s deťmi.
Hosťom ponúkajú pohodlné ubytovanie a rozľahlý areál na teambuildingové a športovo-relaxačné aktivity. K dispozícii je jazdecký areál s viac než 40 koňmi a bezprostredne na nádvorí hotela nájdete golfovú akadémiu, ktorá ponúka kompletné výukové a tréningové plochy pre začiatočníkov aj pokročilých.
Bezproblémové parkovanie na nádvorí hotela, kulinárske špeciality v hotelovej reštaurácii či v unikátnom Gourmet klube a oddych pri jazde na koni robia z tohto hotela ideálne miesto na pravý oddych a romantiku.