Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Luxusná dovolenka v Chorvátsku pre 2 os. a 2 deti

4,9 / 5 The Residence 4* Makarská riviera - Chorvátsko (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Benefity
Patrik

dobry vecer,chcel by som vediet,ci mate volny termin od 27.7 na 5dni,,2dospeli­..1dieta16,,2di­eta13,,,a ci by bolo mozne 1dieta8rokov,splalo na 2lozkovej posteli z dospelimi,?vopred dakujem

Zlavomat.sk

Pekný deň Patrik. Tieto informácie Vám radi poskytnú na tel. č. +385 91 44 99 530 (anglicky, chorvátsky) alebo e-mailom na info@theresidencecroatia.com (anglicky, chorvátsky).

Jozef

Dobry den,
ked mame volny termin na pobyt v case 22.6. az 27.6. t.j. na 5 noci – da sa kupit kupon na 4 noci + 1 noc doplatit priamo v hoteli ? Alebo ako sa to da urobit ?
Pripadne dalsia alternativa ak bude pobyt od 26.6. do 30.6 – plati kupon so zlavou na cele obdobie aj ked to presahuje datum 28.6. ?
dakujem za info.

Zlavomat.sk

Pekný deň Jozef. Tieto otázky je potrebné adresovať priamo na hotel. Tam Vám budú vedieť poradiť. Je to na ich vôli či Vám dovolia čerpať pobyt aj po 28.6.2013. Doplatiť jednu noc na mieste nebude problém.

Mamička Erika Bratislava

Dobrý deň prajem mám otázku, ná jednej strane pišste v ponuke citujem až 2 deti zadarmo do 12 rokov.Dcérka má 21 mesiacov, ak niekam cestujeme máme vlastnu cestovnú POSTIELKU ktorú si sami rozložime aj zložíme,nepoužili by sme hotelovu ale vlastnu moja otázka je platím v takomto pripáde za dieťa do 2 rokov alebo nie,podľa môjho názoru je tá ponuka zavádzajúXA ďakujem za odpoveď

Zlavomat.sk

Pekný deň Mamička Erika.
V ponuke je jasne napísané, že dve deti sú zdarma a taktiež je vysvetlené v ponuke do koľko rokov. Nevidím dôvod prečo by sa jednalo o zavádzanie. Za Vašu dcérku doplácať nebudete.

Milada Konecna

Dobry den, prosim vas aka by tam bola cena 2×dospely a jedno dieta 4.roky a druhe dieta 11.rokov. dakujem.

Zlavomat.sk

Pekný deň Milada.
Tak ako je v ponuke napsíané v rámci kupónu – ,,Maximálne dve deti do 12 rokov na prístelke: bez poplatku". Čiže Vám stačí zakúpiť si príslušný kupón. Cenu zistíte hneď ako kliknete na položku kúpiť za.

KARIN

DOBRÝ DEŇ CHCELA BY SOM SA INFORMOVAŤ AKO ´DALEJ POSTUPOVAŤ POTVRDILI MI VOĽNÝ TERMÍN V OBDOBÍ 19.6.-23.6.2013 PRE DVOCH DOSPELÝCH A DVE DETI DO DVANÁSŤ ROKOV .ČIŽE ZAKÚPIM SI KUPÓN A ODOŠLEM HOTELU ČISLO KUPÓNU A TÝM JE TO VŚETKO ? ĎAKUJEM.

Zlavomat.sk

Pekný deň Karin. Celý postup je napísaný na kupóne a taktiež tu v ponuke pri vete ako uplatniť zľavu. Je potrebné vyplniť aj formulár.

Valika

Dobrý deň. Chceli by sme íst 2 dospelí, 1 dieta 16 r., 1× 15 rokov a 1× 10 rokov na 8 nocí. Je to možné a čo by to stálo?

Zlavomat.sk

Pekný deň Valika. Najskôr by bolo najlepšie informovať sa priamo v hoteli o voľných termínoch. Ak budú mať na 8 nocí voľné termíny môžete si zakúpiť viac kupónov a tým pobyt predĺžiť. Keďže na jednej izbe je možnosť max. dvoch prístelok vo Vašom prípade bude najlepšie zakúpiť kupóny samostatne aj dvom deťom aby mali samostatnú izbu.

Oľga

dobrý deň..chcem sa opýtať kedy je možné sa ubytovať? dá sa hneď ráno? nakoľko máme malé dieťatko takže by sme cestovali v noci a predpokladáme,že ráno okolo 8.00hod. by sme tam mohli byť…:-) ďakujem..

Zlavomat.sk

Pekný deň Oľga. Oficiálne je to takto: check in: 16.00/. Check out: 10.00. (V závislosti od obsadenosti možný neskorý check out do 15 hod.) Skúste sa spojiť priamo s hotelom a možno sa dohodnete na riešení tejto situácie inak.
Tel. č. +385 91 44 99 530 (anglicky, chorvátsky) alebo e-mailom na info@theresidencecroatia.com (anglicky, chorvátsky).

sona

a da sa ist autobusom?

Zlavomat.sk

Pekný deň Soňa. Bohužiaľ doprava je iba individuálna.

Adriana

Dobrý deň,
keď mala dcéra v decembri 12 rokov musíme za ňu doplácať alebo je to v rámci kupónu? A stačí nám s deťmi občiansky alebo potrebujú pas?

Zlavomat.sk

Pekný deň Adriana. Ak už Vaše dieťa v čase pobytu má 12 rokov je potrebný doplatok. V inej ponuke na Chorvátsko je potrebný pas aj pre deti. Skúste si prosím túto informáciu overiť priamo na tel. č. +385 91 44 99 530 (anglicky, chorvátsky) alebo e-mailom na info@theresidencecroatia.com (anglicky, chorvátsky).

sona

dobry den, neda sa tam ist aj autobusovou dopravou? a tiez chceli by sme ist na 8 dni, ako mam presne postupovat, pri tychto podmienkach.

Zlavomat.sk

Pekný deň Soňa, stačí overiť si či majú v danom termíne voľné izby a následne si stačí zakúpiť potrebný počet kupónov. V tomto prípade jeden na 3 noci a jeden na 4 noci.

Monika

Dobrý deň, chcela by som sa opytat na termíny…podla platnosti kuponu…t.j. do 28.6? alebo si mozme zvolit aj prazdninove terminy? Dakujem.

Zlavomat.sk

Pekný deň Monika.
Zakúpený kupón je možné využiť do 28. 6. 2013. Čiže dovtedy je potrebné ísť na pobyt.

zdena

Dobry ded,
ako mam postupovat ked mam dve deti, jedno 17rokov a druhe 8. Chceme vojizbovy apartman (na 8noci). Potrebujem 2 kupony + doplatok, alebo je lepsie objednat 4 kupony. (chcem len jeden apartman.)

Zlavomat.sk

Pekný deň Zdena. Stačí Vám jeden kupón. Jedno dieťa máte zdarma vrámci kupónu zdarma a za druhé zaplatíte doplatok priamo na mieste.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore