Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Tá najlepšia párty vďaka héliu a balónom!

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Deti
Lucia

Dobrý deň, rada by som sa informovala, koľko helia treba na naplnenie číselného balónika. Vaše balóniky majú síce 92 cm a ja mám kúpené balóniky vo veľkosti 95 cm, ale to už si potom vypočítam, len teda informačne aspoň by som rada vedela, koľko helia by bolo potrebného :) Ďakujem a prajem pekný deň :)

La Fe s. r. o.

Dobrý deň, to je to isté ide len o to ako to kto merá. Z héliovej bomby na 20 balónov nafúkate dva také balóny nič viac. Z 30ky nafúkate 3 + nejaké latexové. Z 50ky nafúkate 6 tých 92cm fóliových balónov.

Matej

Prosím? A kto si tu robí zábavku? Chcel som iba dostať odpoveď na opodstatnenú otázku – V čom je problém ponúknuť možnosť osobného odberu. Ake keď to takto beriete, že si zákazníci pri otázkach robia „zábavku“ – tak to ozaj radšej ukončite podnikanie.
S pozdravom

La Fe s. r. o.

Pán Šimko, neposkytujeme osobný odber.
S pozdravom

Matej

Úplne akceptujem rozhodnutie, ktoré ste urobili, mňa len zajímali presne tých XY opatrení, ktoré predstavujú prekážku možnosti osobného odberu, čo je za tým. To je celé :)
Ďakujem

La Fe s. r. o.

Počkáme pár týždňov a už žiadne nebudú, čo poviete. Nerobte si prosím Vás z tejto diskusie zábavku.

Ďakujeme

Matej Šimko

Ale veď na výdaj už objednaného tovaru predsa nepotrebujete predajňu! X ďalších predajcov to robí tak, že objednaný tovar vydá zákazníkovi na mieste, kde by ho inak zabalil pre poštu. Teda napríklad v skladových priestoroch. Nechápem, kde je problém. Najľahšie je povedať „lebo korona“, no šikovný podnikateľ sa prispôsobí jestvujúcim podmienkam a ponúkne zákazníkom alternatívne riešenie, čo môže byť napríklad v tomto prípade výdajné okienko. Skúste nad tým ešte popremýšľať! ;)

La Fe s. r. o.

Dobrý deň pán Matej, s tým problém nie je ale cez zľavomat túto možnosť nemáme a ani nad ňou aktuálne neuvažujeme pretože to prináša XY opatrení a prispôsobení. Ďakujem že akceptujete rozhodnutie ktoré sme urobili.
Môžeme sa špeciálne s vami dohodnúť že mi zavoláte. Urobíte objednávku normálne cez ZĽ a ja vám pri osobnom odbere vrátim peniaze za dopravu. Ale musíte ma kontaktovať aby sme vám tovar neodoslali.
PS: my sme jedny z mála ktorý koronu ako takú neriešili a celý čas sme na 100% fungovali pre Vás našich zákazníkov.

Matej

Pekný deň prajem.
Chcel by som sa opýtať, prečo neponúkate možnosť osobného odberu tovaru.
Vopred ďakujem za odpoveď.
S pozdravom

La Fe s. r. o.

Dobrý deň, lebo aktuálne nemáme žiadnu predajňu. Tú ktorú sme mali, sme skrze pandémie zatvorili a už ju neotvoríme.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore