Glazurované talianske balzamikové octy na ozdobenie a ochutenie jedál

Variant: Pozrite sa na ďalších 5 variantov
150 ml Balzamikový ocot Balsamico di Modena (príchuť: figy)

V cene variantu:

150 ml Balzamikový ocot Balsamico di Modena (príchuť: figy)

  • Objem: 150 ml
  • Zloženie: Ocot balsamico di modena 82% (koncentrovaný hroznový mušt, vínny ocot, farbivo karamel e150d), varený hroznový mušt, glukózový sirup, modifikovaný škrob, figové pyré 6%, aróma fíg
  • Obsahuje siričitany (alergén)
  • Skladovanie pri izbovej teplote aj po otvorení.
  • Dátum spotreby: 03/2021
  • Krajina pôvodu: Taliansko
  • Výživové údaje na 100 g:
    • Energetická hodnota: 1113kJ / 134 kcal
    • Tuky: 0 g, z toho nasýtené mastné kyseliny 0 g
    • Sacharidy: 63,1 g, z toho cukry 36 g
    • Bielkoviny: 0,4 g
    • Soľ: 0,17 g 

Doručenie:

Osobný odber na prevádzke
Zadarmo (4 prac. dni)

Remax kuriér
4,68 € (4 prac. dni)

Miesto osobného odberu:

delikatesy-online.sk

Kráľovská 43, Šaľa

Osobný odber možný po predošlej telefonickej dohode s predajcom 

Otváracia doba: Nepravidelná - podľa dohody

Doručuje obchod:

Mária

Vybrať variant

Ozdobte vaše jedlo kvapkou kvalitného balzamikového octa a máte záruku, že určite nezostane „na ocot“.

Balzamikový ocot predstavuje kulinársku ochucovaciu prísadu do jedál, pochádzajúcu z Talianska. Redukcia octu Balsamico di Modena sa skladá z “vyparovaného” octu Balsamico di Modena, ktorý sa v gastronómiíi používa na celom svete, na ozdobu a ochutenie najlepších jedál. Glazúrované octy Balsamico di Modena značky FINI MODENA (jedného z prvých výrobcov Balsamico di Modena) sú vyrobené v mnohých rôznych príchutiach, s cieľom uspokojiť aj najnáročnejšieho spotrebiteľa a dať možnosť vybrať si a použiť ten, ktorý najviac vyhovuje jeho preferenciám.

Glazurované octy od FINI MODENA v inovatívnej rade Creme

Najlepší balzamikový ocot Modena PGI a najchutnejšie ovocie vytvárajú inovatívnu radu Creme. Spolu s klasickou arómou si teraz môžete užiť aj chuť malín, čerešní, pomarančov, fíg či lesných plodov. Balzamikový ocot v kuchyni môžete využiť na rôzne šaláty (zmes ľadového, hlávkového, rímskeho, ozdobného…), omáčky, ozdobu chlebíčkov, k syru mozzarela v kombinácii s paradajkami i na zdobenie čerstvého ovocia (odporúča sa najmä v kombinácii s jahodami). Je dokonca populárny aj na ochutenie zmrzliny. Výborne zvýrazní chuť grilovaného mäsa či rýb. Hodí sa na dekoráciu pri poslednej úprave jedál.

Čo je dobré vedieť: balzamikový ocot má tieto skvelé vlastnosti:

  • znižuje hladinu zlého cholesterolu
  • je prospešný pre srdce a znižuje riziko mŕtvice či infarktu
  • zabraňuje bujneniu rakovinových buniek
  • prispieva k spevneniu kostí
  • môžeme ním ošetriť a dezinfikovať drobné rany
  • omladzuje bunky a odďaľuje vonkajšie prejavy starnutia
  • posilňuje imunitu
  • podporuje trávenie

Inšpirujte sa aj ďalšími ponukami! Na jedno poštovné si teraz môžete objednať viacero produktov od predajcu delikatesy-online.sk

Adresa pre prípadné vrátenie tovaru:

Alvide s.r.o.

Kráľovská 34

927 01 Šaľa

3,60 €
3,39