
Termín
Platnosť do 31. 7. 2020.
V cene
- 1 × 520 g Ázijské vegetariánske rizoto
(jasmínová ryža, vajíčko, zelenina – čínska kapusta, mrkva, kukurica, hrášok, sójová omáčka)
- Rezervácia: Nie je potrebná rezervácia vopred.
- Stačí sa preukázať platným voucherom v mobilnom telefóne, v sms alebo prostredníctvom zákazníckej aplikácie.
- Uplatňovanie cez zákaznícku aplikáciu je možné vykonať len priamo pred obsluhou a je potrebné preukázať náhľad zakúpeného voucheru.
- V prípade take away sa účtuje poplatok za balné v cene 0,25€
Obsahuje nasledujúce alergény:
Využite body zo zamestnaneckých programov. Na túto ponuku môžete využiť body týchto benefitných spoločností:
- Benefit Plus – previesť body
Ako funguje prevod benefitných bodov?
Termín
Platnosť do 31. 7. 2020.
V cene
- 1 × 0,5l PHO – Hanojský kurací vývar
(kuracie mäso, hrubé ryžové rezance, čerstvé bylinky, koriander, jarná cibuľka, cibuľa, zázvor, mungo klíčky, citrón ALEBO limetka)
- Rezervácia: Nie je potrebná rezervácia vopred.
- Stačí sa preukázať platným voucherom v mobilnom telefóne, v sms alebo prostredníctvom zákazníckej aplikácie.
- Uplatňovanie cez zákaznícku aplikáciu je možné vykonať len priamo pred obsluhou a je potrebné preukázať náhľad zakúpeného voucheru.
- V prípade take away sa účtuje poplatok za balné v cene 0,25€
Obsahuje nasledujúce alergény:
Využite body zo zamestnaneckých programov. Na túto ponuku môžete využiť body týchto benefitných spoločností:
- Benefit Plus – previesť body
Ako funguje prevod benefitných bodov?
Termín
Platnosť do 31. 7. 2020.
V cene
- 1 × 0,5l PHO – Hanojský hovädzí vývar
(hovädzie mäso, hrubé ryžové rezance, čerstvé bylinky, koriander, jarná cibuľka, cibuľa, zázvor, mungo klíčky, citrón ALEBO limetka)
- Rezervácia: Nie je potrebná rezervácia vopred.
- Stačí sa preukázať platným voucherom v mobilnom telefóne, v sms alebo prostredníctvom zákazníckej aplikácie.
- Uplatňovanie cez zákaznícku aplikáciu je možné vykonať len priamo pred obsluhou a je potrebné preukázať náhľad zakúpeného voucheru.
- V prípade take away sa účtuje poplatok za balné v cene 0,25€
Obsahuje nasledujúce alergény:
Využite body zo zamestnaneckých programov. Na túto ponuku môžete využiť body týchto benefitných spoločností:
- Benefit Plus – previesť body
Ako funguje prevod benefitných bodov?
Termín
Platnosť do 31. 7. 2020.
V cene
- 1 × 520 g Bun Bo Nam Bo
(130 g hovädzie mäso, ryžové rezance, čerstvá zelenina, pražená cibuľa, koriander, mungo klíčky, sezam, pražené arašidy, rybacia omáčka) alergény 4, 5, 6, 11
ALEBO - 1 × 520 g Bun Nem
(3 ks, t.j. 200 g smažené jarné závitky – mäso, zelenina, huby, sklenené rezance a vajíčko obalené v ryžovom obale, čerstvá zelenina, koriander, mungo klíčky, pražená cibuľa, pražené arašidy, rybacia omáčka) alergény 1, 3, 4, 5, 6, 11
- Rezervácia: Nie je potrebná rezervácia vopred.
- Stačí sa preukázať platným voucherom v mobilnom telefóne, v sms alebo prostredníctvom zákazníckej aplikácie.
- Uplatňovanie cez zákaznícku aplikáciu je možné vykonať len priamo pred obsluhou a je potrebné preukázať náhľad zakúpeného voucheru.
- V prípade take away sa účtuje poplatok za balné v cene 0,25€
Obsahuje nasledujúce alergény:
Využite body zo zamestnaneckých programov. Na túto ponuku môžete využiť body týchto benefitných spoločností:
- Benefit Plus – previesť body
Ako funguje prevod benefitných bodov?
Zmysel pre vyšperkované kombinácie ingrediencií, pestré farby, korenisté vône a lahodná chuť sú dokonalou charakteristikou vietnamskej kuchyne. Rozšírte svoje gastronomické obzory a príďte sa s ňou zoznámiť do novootvoreného bistra PÂTÉ – Asian cuisine v Prešove.
PÂTÉ – Asian cuisine je nové rodinné ázijské bistro v Prešove, ktoré sa orientuje najmä na tradičné vietnamské jedlá. Z lásky a vášne k jedlu a rodnej krajine sa rozhodli priniesť kúsok ázijskej gastronómie priamo do Prešova. Z ponuky bistra si teraz môžete vybrať tieto jedlá:
Ázijské vegetariánske rizoto – jednoduché a ľahké jedlo pozostáva z jasmínovej ryže, kúskov čínskej kapusty a mrkvy, kukurice, hrášku a sójovej omáčky.
Pho – tradičnú vietnamskú polievku tvorí silný vývar z kuracieho alebo hovädzieho mäsa a kostí, ktorého základom je koriander, škorica, badián a kardamon. Podáva sa spolu s hrubými ryžovými rezancami, čerstvou zeleninou a bylinkami.
Bun Bo Nam Bo – názov je odvodený od mena oblasti Nam Bộ, odkiaľ pochádza táto populárna špecialita. Ryžové rezance s restovaným hovädzím mäsom, čerstvou zeleninou a bylinkami tvoria jednoduchú a elegantnú kombináciu spolu so špeciálnou rybou omáčkou. Nenahraditeľnými prvkami tohto jedla sú taktiež vyprážaná cibuľa, pražené arašidy a sójové klíčky, ktorými je celý pokrm posypaný.
Bun Nem – vyprážané jarné závitky patria k najobľúbenejším vietnamským jedlám, ktoré sa rozšírili aj u nás. Vo Vietname predstavujú slávnostný pokrm servírovaný napríklad pri vítaní nového roka zvaného Tét. Mäso, zelenina, huby, sklenené rezance a vajíčko sú zabalené do závitkov zo špeciálneho ryžového papiera, a tie sú následne vyprážané a podávané s rybacou omáčkou, do ktorej si ich môžete namáčať. Prílohu tvoria tenké ryžové rezance, čerstvá zelenina, koriander, mungo klíčky a pražená cibuľa a arašidy.