Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Vietnamské špeciality: Pho, Bun Bo Nam Bo, Bun Nem či ázijské rizoto

4,6 / 5 PÂTÉ - Asian cuisine Ľubotice  (mapa)

Nenechajte si ujsť nové ponuky podniku PÂTÉ – Asian cuisine

Postrážime, aby vám už žiadna nová ponuka neutiekla.

 Upozorniť na nové ponuky

Podobné ponuky, z ktorých si určite vyberiete

Zobraziť viac podobných ponúk

Zobraziť pôvodnú ponuku

Prehľad ponuky

5,0

veľmi chutné Udon rezance s krevetami . Obrovská porcia , velmi sýte , zjedla som to s chuťou mňam .

Ľubomíra
Varianty (4)

Zmysel pre vyšperkované kombinácie ingrediencií, pestré farby, korenisté vône a lahodná chuť sú dokonalou charakteristikou vietnamskej kuchyne. Rozšírte svoje gastronomické obzory a príďte sa s ňou zoznámiť do novootvoreného bistra PÂTÉ – Asian cuisine v Prešove.

PÂTÉ – Asian cuisine je nové rodinné ázijské bistro v Prešove, ktoré sa orientuje najmä na tradičné vietnamské jedlá. Z lásky a vášne k jedlu a rodnej krajine sa rozhodli priniesť kúsok ázijskej gastronómie priamo do Prešova. Z ponuky bistra si teraz môžete vybrať tieto jedlá:  

Ázijské vegetariánske rizoto – jednoduché a ľahké jedlo pozostáva z jasmínovej ryže, kúskov čínskej kapusty a mrkvy, kukurice, hrášku a sójovej omáčky.

Pho – tradičnú vietnamskú polievku tvorí silný vývar z kuracieho alebo hovädzieho mäsa a kostí, ktorého základom je koriander, škorica, badián a kardamon. Podáva sa spolu s hrubými ryžovými rezancami, čerstvou zeleninou a bylinkami.

Bun Bo Nam Bo – názov je odvodený od mena oblasti Nam Bộ, odkiaľ pochádza táto populárna špecialita. Ryžové rezance s restovaným hovädzím mäsom, čerstvou zeleninou a bylinkami tvoria jednoduchú a elegantnú kombináciu spolu so špeciálnou rybou omáčkou. Nenahraditeľnými prvkami tohto jedla sú taktiež vyprážaná cibuľa, pražené arašidy a sójové klíčky, ktorými je celý pokrm posypaný.

Bun Nem – vyprážané jarné závitky patria k najobľúbenejším vietnamským jedlám, ktoré sa rozšírili aj u nás. Vo Vietname predstavujú slávnostný pokrm servírovaný napríklad pri vítaní nového roka zvaného Tét. Mäso, zelenina, huby, sklenené rezance a vajíčko sú zabalené do závitkov zo špeciálneho ryžového papiera, a tie sú následne vyprážané a podávané s rybacou omáčkou, do ktorej si ich môžete namáčať. Prílohu tvoria tenké ryžové rezance, čerstvá zelenina, koriander, mungo klíčky a pražená cibuľa a arašidy. 

Alergény
1

Obilniny obsahujúce lepok

pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody a výrobky z nich

2

Kôrovce

a výrobky z nich

3

Vajce

a výrobky z nich

4

Ryby

a výrobky z nich

5

Podzemnica olejná (Arašidy)

a výrobky z nich

6

Sójové bôby (Sója)

a výrobky z nich

7

Mlieko

a výrobky z neho

8

Škrupinové plody

mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu orechy, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a výrobky z nich

9

Zeler

a výrobky z neho

10

Horčica

a výrobky z nej

11

Sezamové semená (Sezam)

a výrobky z nich

12

Oxid siričitý a siričitany

v koncentráciách vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjadrené SO2

13

Vlčí bôb (Lupina)

a výrobky z neho

14

Mäkkýše

a výrobky z nich

Upozornenie:

Informácie o alergénoch sú poskytované priamo poskytovateľom tejto ponuky, nie spoločnosťou Slevomat.cz, s.r.o. – organizačná zložka Slovensko. Poskytovateľ nesie výlučnú zodpovednosť za správnosť týchto informácií. V prípade ďalších otázok na zloženie či alergény kontaktujte priamo poskytovateľa ponuky. 

Hore